Καλά θα ψάξω να βρω καμία βάφτιση σε πιο μικρό χώρο σήμερα.
Έχεις φαγωθεί με τα earfun !
Χτες κάναμε μια διαφορετική ρύθμιση στο EQ τους με τον dim dim και του άρεσαν !
Και ξέρεις πόσο δύσκολος είναι ο Δημήτρης.....
Λοιπόν σου έχω νέα. Δοκίμασα έτσι για την πλάκα ηχείο (μικρό πολύ φτηνό no name) φορητό με μπλε δοντι που δεν έχει dsp.
Αποτέλεσμα, καθόλου μπάσο σε χαμηλή στάθμη (όχι ότι είχε και κάνα καλό σε κανονική στάθμη) και σε υψηλή στάθμη παραμορφώνει εύκολα, αναλόγως ηχογράφησης.
Όσο θυμάμαι το ίδιου μεγέθους creative (αλλά τριπλάσιας και βάλε τιμής) που μου άφησε χρόνους το προηγούμενο καλοκαίρι, τόσο σκέφτομαι πόσο σημαντική είναι η διαχείριση αυτή στον ήχο.
1000 ευρώ βγαίνει τα υλικά σε αυτό και 1200 στο μεγαλύτερο μοντέλο. Χωρίς να βάλουμε κόπο και καμπίνα . Δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα αντί για pb 3000 ή pb 2000. Βέβαια κερδίζει waf λόγω μεγέθους.
Τέτοια κατασκευή με τα μεγάφωνα που φοράει1000 ευρώ βγαίνει τα υλικά σε αυτό και 1200 στο μεγαλύτερο μοντέλο. Χωρίς να βάλουμε κόπο και καμπίνα . Δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα αντί για pb 3000 ή pb 2000. Βέβαια κερδίζει waf λόγω μεγέθους.
Για μπαμ μπουμ πολλά έτοιμα με 15άρι,Διαβάζοντας ξανά το site του troels βλέπω ότι είναι sub για να συμπληρώσει ηχεία περισσότερο καθαρά μέχρι τα 30hz και όχι για δουλειές home cinema.
Κράτησε και την καμπίνα μικρή γιατί συνήθως όσοι έχουν μικρά ηχεία έχουν και θέμα χώρου. Το πληρώνεις αυτό δε λόγω του passive radiator για να γλιτώσει χώρο που θα ήθελαν οι οπές.
Κατάλαβαινω τώρα γιατί να κατασκευάσει κανείς κάτι τέτοιο.
Δεν είναι όμως για εμάς αυτά. Εγώ θέλω μπαμ μπουμ να ξυπνάει η γειτονιά και να νομίζει ότι γίνεται σεισμός.
Έχεις κάνα τέτοιο να προτείνεις ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.