Αν ήμουν εκεί θα το ήξερες.
Για αυτό, αν διαβάσεις τι έχω γράψει ως τώρα, πουθενά δεν έχω γράψει ακουστικές εντυπώσεις. Ξεκάθαρες απόψεις, ότι αν πας σε παρουσίαση sub είναι δεδομένο ότι θα είναι στημένα σωστά.
Αν κάποια ηχεία πωλούνται με 6 12'' το καθένα, έχει τεράστια διαφορά από το "βάλε sub".
Δεν θα είχα θέμα για τα Infinity IRSV π.χ. αν είχα το χώρο να τα υποστηρίξω.
Για το μόνο που έχω γράψει ακουστικές εντυπώσεις είναι για DSP που έχω κάνει τα πειράματά μου και έχω βάλει DSP ανάμεσα στο MPD και ALSA.
Ακόμη και disabled, το DSP "ακούγεται" γιατί παραμένει στην αλυσίδα.
Και μιλάμε για 100% ψηφιακό σήμα. Αν το χώσουμε σε αναλογικό σήμα φαντάσου τι γίνεται.
Μα δεν είπα για σένα, ούτε για όσους δεν ήταν στη δεύτερη περίπτωση. Θεωρώ δεδομένο ότι όπως δεν ήμουν κι εγώ στην πρώτη περίπτωση, ότι λαμβάνω υπ' όψη αυτά που λέτε για την περίπτωση στην οποία είσαστε παρόντες. Όπως κι εσείς για την περίπτωση στην οποία δεν είσαστε παρόντες.
Εδώ έχουμε διασταύρωση πληροφοριών. Και αυτές μας δείχνεουν ότι κατά πάσα πιθανότητα, στην μία περίπτωση κάτι δεν είχε γίνει σωστά.
Εγώ όπως έγραψα, δοκίμασα και δικά μου tracks και έχω βγάλει το συμπέρασμά μου για ολόκληρο το σύστημα, για μέρος του συστήματος, και για τα όρια του χώρου. Για να μην πλατιάσω αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι που αφορά τον τίτλο του νήματος.
Τα πειράματα που έχεις κάνει Μιχάλη, αφορούν σύστημα χωρίς sub. Εγώ έχω γράψει τι θεωρώ καλύτερη περίπτωση συνολικά σε ένα σύστημα με sub, και έχω γράψει δύο δισεκατομμύρια φορές τι λαμβάνω υπ' όψη για το συγκεκριμένο σημείο που θίγεις αναφορικά με το DSP.
Όπως έχω γράψει άλλα δύο δισεκατομμύρια φορές ότι έχει να κάνει και με τη φιλοσοφία σχεδιασμού του κάθε συστήματος και εν τέλει με το τι θέλει κάποιος (που για μένα είναι η αυτονόητη κόκκινη γραμμή).
Τι άλλο να κάνω;