Superlux HD 681 evo Power Buy II

Απάντηση: Re: Superlux HD-681 Evo

Εγώ είμαι μέσα, όπως είπα και πριν.

δε πήγα προς τα...πίσω, οπότε δεν είδα ποιος ενδιαφέρεται.

Καλό είναι να κάνουμε ένα...update των ενδιαφερομένων (μην ανοίγουμε τσάμπα καινούργιο νήμα).

Re: Απάντηση: Re: Superlux HD-681 Evo

Διαβάζοντας το νήμα και επειδή ακούω σχετικά πολύ με ακουστικά θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στην ομαδική παραγγελία. Είμαι Αθήνα και θα προτιμούσα σε μαύρο χρώμα.

Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

καλησπέρα και από μένα.
ήμουν μέσα για το power buy.
και θα ήθελα να ενημερώσω,
για προσωπικούς λόγους βγαίνω εκτος,
οποτε τα παιδιά/κύριοι που θυμούνται την σειρά ατόμων που είχαμε πει γίαυτό,
και εν συνεχεια η τελική λίστα ατόμων. να μην με υπολογίσουν.
ευχαριστώ.

Re: Superlux HD-681 Evo

Εγω παλι ειμαι μεσα για το power buy, αρκει να μαζευτουν μερικα ατομα γιατι πληρωνω αλλα 6,15 για να ερθουν στο σπιτι μου (ξερουμε ποσο κοστιζουν οι αλλες μεταφορικες;)

Γεια χαρα, θα ηθελα να συμμετεχω στην παραγγελια εαν ειναι δυνατον με παραλαβη απο την Θεσσαλονικη. Ευχαριστω πολυ.

προτείνω να περιμένουμε λίγες μέρες (πχ μέχρι την τετάρτη) και μετά να κανονίσουμε τα διαδικαστικά.

Πάντως νομίζω πως ήδη μας συμφέρει!

(για το μαύρο χρώμα υπάρχει ένα θέμα όπως είπαμε, μετά τις 15 απριλίου)

Ας υπενθυμίσω την πρόθεσή μας για μαζική αγορά των συγκεκριμένων ακουστικών από το thomann.de.

Βλέπω ότι τα λευκά θα είναι διαθέσιμα στις 4.4.2014

Τα μαύρα δεν τα βλέπω καθόλου.

Υποσχέθηκα να αναλάβω τη διαδικασία της αγοράς αλλά και την αποστολή των ακουστικών στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη μαζική αυτή αγορά.

Αν είναι στην περιοχή της θεσσαλονίκης θα παραδοθούν με προσωπική συνάντηση.

Αν είναι πιο μακρυά μπορώ να αποστείλω με εταιρία ταχυμεταφορών (πήρα τιμή 6,15 ευρώ για όλη την ελλάδα-θα το ξαναδούμε όμως όταν θα έχω τα πακέτα στα χέρια μου, ελπίζω σε κάτι καλύτερο).
Αν κάποιος θέλει μπορώ να αποστείλω με μεταφορική εταιρία απλά ίσως να χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες γιατί τα πρακτορεία είναι μακρυά από το λαγκαδά που διαμένω και δραστηριοποιούμαι γενικότερα (οπότε θα πρέπει να ταιριάξει δρομολόγιο μου προς την περιοχή των πρακτορείων έτσι ώστε να συνδυάσω τη δουλειά μου με την αποστολή ακουστικών).

Για να είναι έγκυρη η λίστα των συμμετεχόντων και να κάνω την παραγγελία θα πρέπει ο καθένας συμμετέχων να μου κάνει κατάθεση σε προσωπικό μου λογαριασμό (Alpha Bank ή Πειραιώς) το ποσό των ακουστικών + το αναλογούν ποσό των μεταφορικών για να έρθουν τα ακουστικά από τη Γερμανία στην Ελλάδα.
Σε αυτό το ποσό δε θα περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής από εμένα προς τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Ελπίζω να είναι κατανοητό και σεβαστό το ότι δε μπορώ να δεσμευτώ για οποιονδήποτε ο οποίος έχει την επιθυμία να συμμετάσχει αλλά θέλει να πληρώσει μετά την αγορά ή μετρητά με την παράδοση στο χέρι. Δεν είμαι κατάστημα, προσπαθώ να κάνω μια εξυπηρέτηση στα υπόλοιπα παιδιά.

Το ιδεατό θα είναι να μαζευτούμε αρκετοί ώστε να πιάσουμε ποσό πάνω από 300 ευρώ για να μας έρθουν τα ακουστικά χωρίς μεταφορικά κόστη!

Αν κάποιος βρει τα συγκεκριμένα ακουστικά σε άλλο (αξιόπιστο) κατάστημα φθηνότερα ή με καλύτερους όρους γενικά ας το κάνει.

Το βραδάκι θα κάνω ένα update της λίστας με τους ενδιαφερόμενους.

Ευχαριστούμε το avclub που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τη συννενόηση μας απο εδώ ανοιχτά.

Να υπενθυμίσω ότι το avclub δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στη διαδικασία της μαζικής αυτής αγοράς που διοργανώνουμε.

Στεργιε, αν υπάρχει μια ομαδα μελών απο Αθηνα, μπορεις να τα στείλεις ολα σε εναν και να συνεννοηθούν οι εδω μεταξύ τους, οποτε τα μεταφορικά θα τους ερθουν πολυ πιο φτηνά. Λεω εγω τωρα..

Στεργιε, αν υπάρχει μια ομαδα μελών απο Αθηνα, μπορεις να τα στείλεις ολα σε εναν και να συνεννοηθούν οι εδω μεταξύ τους, οποτε τα μεταφορικά θα τους ερθουν πολυ πιο φτηνά. Λεω εγω τωρα..

πολύ σωστό κι αυτό!

Εεεπ, κι εγώ θέλω!

Τρία, ίσως και ...τέσσερα ζευγάρια.
Θα δώ...

Σε χρώμα μόνο άσπρα παίζουν;

Ωπ, είδα ένα λάθος στα γραφόμενά μου:

"Αν κάποιος βρει τα συγκεκριμένα ακουστικά σε άλλο (αξιόπιστο) κατάστημα φθηνότερα ή με καλύτερους όρους γενικά ας το κάνει."

Εννοούσα ας μας ενημερώσει για να τα πάρουμε απο εκεί!

Λόγω φόρτου δεν τσέκαρα λίστα ενδιαφερομένων, μέχρι το απόγευμα ευελπιστώ να το κάνω.

Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Βαλτε μια συμμετοχη ακομη για λογαριασμο ενος φιλου
και ενημερωστε για την πληρωμη

Ευχαριστω παιδια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Στέργιε, αν γίνει από Τομαν η παραγγελία μπορώ να βάλω και κανα δύο ακόμα ψιλολόγια που θέλω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD-681 Evo

Στέργιε, αν γίνει από Τομαν η παραγγελία μπορώ να βάλω και κανα δύο ακόμα ψιλολόγια που θέλω;

Βαγγέλη οτιδήποτε θα ανεβάσει το τζίρο που θα κάνουμε για να φτάσουμε τα 300+ ευρώ είναι επιθυμητό.

Παρόλα αυτά θα πρέπει (αν δε φτάσουμε τα 300 ευρώ) να επιβαρυνθείς κάποιο ποσοστό μεταφορικών για τα ψιλολόγια αυτά, έτσι ώστε να μην αισθάνονται αδικημένοι οι υπόλοιποι.

λοιπόν, πρώτα-πρώτα μιλάμε για τα λευκά superlux HD-681 EVO:

http://www.thomann.de/gr/superlux_hd_681_evo_wh.htm

Οι ενδιαφερόμενοι:

Modright 1
Βαγγέλης Σ. 3( ή 4?)
Έκτωρ Κατσίκης 1
Phatt 1
Gech 1
Peter52 1
Guybrush 1
Pelopis85 1 (δεν έχω καταλάβει αν ενδιαφέρεσαι τελικά)
Barr 1
Κακαλιός Στέργιος 2

Σύνολο: 13 (ή 12 αν δεν ενδιαφέρεται ο pelopis85, +1 αν ο Βαγγέλης Σ. θέλει 4 τεμάχια)

13Χ28=364 ευρώ, οπότε τα παίρνουμε χωρίς μεταφορικά από Γερμανία (οπότε θα βάλει και ο Βαγγέλης τα έξτρα ψιλολόγια του)

Αυτό βέβαια ισχυει αν δε κάνει πίσω κάποιος.

Εφόσον πιάσαμε το στάνταρ για να μην έχουμε μεταφορικά απο Γερμανία μπορεί το όλο εγχείρημα να είναι πιο δελεαστικό για κάποιους και να θέλουν να συμμετάσχουν και άλλοι.
Στο παρακάτω λινκ (είναι του προσωπικού μου online καταστήματος) παραθέτω τους λογαριασμούς τράπεζας Πειραιώς και ALPHA έτσι ώστε να κάνουν κατάθεση όσοι συμμετέχουν στο power buy.

http://www.packit.gr/gr/descriptions.asp?mode=1

Βγαίνει στο όνομα Κακαλιός Στέργιος.

Παρακαλώ όσοι κάνετε κατάθεση να αναφέρετε το username σας στο κατάλληλο πεδίο (ή στον ταμία στην τράπεζα) για να ξέρω ποιος έβαλε και πόσα. Επίσης θέλω να με ενημερώσετε είτε με pm είτε εδώ ότι κάνατε την κατάθεση.

Το ποσό είναι 28ευρώ/τεμάχιο

Μόλις συγκεντρωθεί το ποσό θα κάνω άμεσα την παραγγελία (έστω και πριν τις 4-4-2014 που λέει το site ότι θα είναι διαθέσιμα)

Ελπίζω να μη διστάσουν κάποιοι γιατί μετά θα πρέπει να τρέχουμε τους υπόλοιπους για δεύτερη φορά στις τράπεζες για τη διαφορά του επιμερισμού του μεταφορικού κόστους...

Εννοείται ότι αν υπάρξει πρόβλημα με κάποιο από τα ακουστικά ότι θα κρατήσω όλα τα χαρτιά έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποστείλλουμε πίσω οτι χρειαστεί και να λειτουργήσει η εγγύηση.

Αν έχετε κάποια παρατήρηση ή οποιοδήποτε σχόλιο θα ήθελα να το ακούσω.

Last edited: