ναι είναι τα 681
(αν και από όσο θυμάμαι μόλις βγήκαν άρχισαν να τρέχουν οι μοντίφες)
να χιλιό ευχαριστήσω τον κύριο που βρήκε ελληνικό site με τα superlux. +1000 κύριε μου...
έχω φάει τα σιδερα να βρω στην ελλάδα superlux.
Αν λες για εμένα και δεν έχει βρει κι άλλος φίλος πιο πρόσφατα,παρακαλώ,να ´σαι καλά.
(Αν κι αυτό παραμάγαζο του τόμαν είναι,τουλάχιστον δίνουμε ψωμί σε δικούς μας.)
Τα SR850 έχουν ελαφρώς λιγότερα πρίμα από τα HD681 (εσωτερική διαρρύθμιση μπάφλας και τσόχας?). Αλλιώς είναι πανομοιότυπο ακουστικό.
Τα 668b είναι πιο ισορροπημένα από τα 681, αλλά είναι πιο ισχαιμικά και έχουν μάλλον προβολικές μεσαίες.
Τα 681evo που τα έχω ακούσει πολύ λίγο δεν θυμίζουν κανένα από τα παραπάνω, έχουν αρκετά λιγότερα πρίμα από όλα τα παραπάνω μοντέλα, και αρκετό μπάσο αν και δεν μπορώ να αποφανθώ εάν έχουν περισσότερο ή λιγότερο από τα απλά 681.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να γίνετε συζήτηση γιατί η τιμή πώλησης είναι εξευτελιστική.
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αν κάνουν για gaming... άλλους ήχους έχουν τα παιχνίδια και άλλους η μουσική ρε παιδιά??
Πάντως για να μην κουράζουν μετά από πολύωρη χρήση προτείνω τα 681evo, με βελούδινα μαξιλαράκια για να μην ιδρώνετε με τα ακουστικά αλλά μόνο από τις ρουκέτες που σας την πέφτουνε...![]()
Και ας γράψω λίγες εντυπώσεις μου:
Δε ξέρω πως είναι τα πιο καλά ακουστικά αλλά δε θέλω να μάθω. Είμαι μια χαρά με αυτά.
Συνεχίζοντας τις ακροάσεις των ακουστικών τολμώ να πω ότι έχω εκπλαγεί.
Βασικά σήμερα είναι τελείως διαφορετικά!
"ανοίγουν" μέρα με τη μέρα.
Αυτή τη στιγμή ακούω flac από το audirvana+ κατευθείαν από την έξοδο ακουστικών του imac (η οποία είναι εξαιρετική).
Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολα όσο λένε. Δε ξέρω αν αλλάξει αυτό με την πορεία του στρωσίματος (δε το νομίζω), αλλά το κινητό μου galaxy note II το κατάπιανε αμάσητο! Στο τέρμα η ένταση και αν δεν έχει απόλυτη ησυχία...δεν. Ομοίως και για το google nexus 7 2012 ταμπλετάκι μου.
Στο imac, στο fiio e18 που τα δοκίμασα μεταμορφώνονται!
Έχω ακόμα αρκετά να δοκιμάσω, ένα krk ergo, μια tc impact twin, έναν ενισχυτή jvc ax sd1...
Έχει ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον το θέμα...
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ.
Θα ξεκινήσω με την λογική των παπουτσιών. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει κανείς είναι η άνετη εφαρμογή στο πόδι. Εδώ τα superlux χάνουν από τα αποδυτήρια. Πολύ στενά στα δάχτυλα και με πολύ άκαμπτη σόλα. Σαν λάθος νούμερο παπούτσια βουνού.
Μετά από τα πόδια τα φόρεσα και στα αυτιά. Η ίδια αίσθηση σε σχέση πάντα με τα HD600. Μικρά για τις αυτάρες μου! Τα πτερύγια δεν μπορούσαν να φτερουγίσουν μέσα στα ακουστικά γιατί μου τα πατούσαν. Και μου τα πατούσαν με πολύ δύναμη κυρίως στο κάτω μέρος. Εκεί η πίεση ενοχλούσε και τους μασητικούς μυς τους οποίους έχω υπερανεπτυγμένους. Γενικά αρκετά σφιχτή αίσθηση. Είμαι κεφάλας μαμά;....
Φτηνά ακουστικά έχω να φορέσω στα αυτιά μου δεκαετίες... Μετά την εφηβία δεν ξαναφόρεσα συστηματικά κάποιο ακουστικό γιατί δεν κατείχα. Όσπου πριν καμιά 10αριά χρόνια αγόρασα τα HD600. Με αυτά ζω από τότε και μοιραία η σύγκριση είναι άνιση.
Πως ακούγονται; Κατ ευθείαν μέσα από το κουτί συμπαθητικά και μάλλον ευχάριστα καλά για τόσο φτηνά ακουστικά. Καμία σχέση όμως ακόμα με τα HD600. Πολύ μπάσο ψιλομπουμπουνιστό. Κάποιες φορές εντυπωσιακό αλλά εντέλει θολό και κουραστικό. Από κει και πάνω καλούτσικα. Έχουν ψιλοαναλυσούλα αλλά και κάτι σχεδόν ψεύτικο στα πρίμα. Σ αυτό το σημείο, πάνω στο μισάωρο δηλαδή, τα αυτιά μου άναψαν και τα κέρασα μια κρύα σόδα βγάζοντας αναγκαστικά τα ακουστικά. Τώρα τα έχω να παίζουν μόνα τους και βλέπουμε. Αρχικό συμπέρασμα: Αξίζουν μάλλον τα λεφτά τους, τουλάχιστον τα λεφτά τους από την πρώτη νότα. Και βλέπουμε.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.