Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.
Γιατι λες παλι ψεμματα ρε μπαγασα; :smash: Τι ειναι αυτο που ειναι "μπροστα μου και δεν βλεπω" το οποιο μαλιστα "ευτυχώς εβλεπαν και αλλοι"?
Αντι να πετας ατεκμηριωτες αρλουμπες, κανε τον κοπο να με φωτισεις σε παρακαλω με την "σοφια" σου!:worshippy:
Οσο για τον Μανωλη, μην ανησυχεις, τα λεμε καθημερινα και φροντιζει πραγματικα να μου μαθαινει πραγματα διοτι ο ανθρωπος θελει να μεταδιδει την γνωση του...πραγμα φυσικο αφου αυτος γνωριζει και δεν το παιζει οτι γνωριζει...
Και εις ανωτερα δασκαλε...
Σε τρωει μου φενετε....
Ρε Τακη μπροστα σου ειναι και δεν τα βλεπεις...
Τα εχουμε πει και αλλη φορα με εικονα live και δεν τα εβλεπες..
Ευτυχως τα εβλεπαν αλλοι .....:HTEHETH63:
Θα καθομαι εγω τωρα να ασχολουμε συνεχεια με δαυτα....
Πες του Μανωλη Κ. να στα εξηγηση να μην ταλαιπωρουμε και εγω ο κακομοιρος.
Ξερεις ο χρονος μου ειναι περιορισμενος εδω και κανα 5αμηνο....
Το καλο με εμενα ειναι πως οπως και να βλεπω στο σπιτι μου δεν καθομαι να γραφω οτι αυτο που βλεπω ειναι κορυφαιο......:smash:
Νομιζω οτι εχεις το τηλεφωνο του Παναγιωτη...
Παρτον και πεστου τι θελεις....τοσο δυσκολο ειναι..!!!!!
Γιατι λες παλι ψεμματα ρε μπαγασα; :smash: Τι ειναι αυτο που ειναι "μπροστα μου και δεν βλεπω" το οποιο μαλιστα "ευτυχώς εβλεπαν και αλλοι"?
Αντι να πετας ατεκμηριωτες αρλουμπες, κανε τον κοπο να με φωτισεις σε παρακαλω με την "σοφια" σου!:worshippy:
Οσο για τον Μανωλη, μην ανησυχεις, τα λεμε καθημερινα και φροντιζει πραγματικα να μου μαθαινει πραγματα διοτι ο ανθρωπος θελει να μεταδιδει την γνωση του...πραγμα φυσικο αφου αυτος γνωριζει και δεν το παιζει οτι γνωριζει...
Και εις ανωτερα δασκαλε...