σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Σε τρωει μου φενετε....
Ρε Τακη μπροστα σου ειναι και δεν τα βλεπεις...
Τα εχουμε πει και αλλη φορα με εικονα live και δεν τα εβλεπες..
Ευτυχως τα εβλεπαν αλλοι .....:HTEHETH63:

Θα καθομαι εγω τωρα να ασχολουμε συνεχεια με δαυτα....

Πες του Μανωλη Κ. να στα εξηγηση να μην ταλαιπωρουμε και εγω ο κακομοιρος.
Ξερεις ο χρονος μου ειναι περιορισμενος εδω και κανα 5αμηνο....

Το καλο με εμενα ειναι πως οπως και να βλεπω στο σπιτι μου δεν καθομαι να γραφω οτι αυτο που βλεπω ειναι κορυφαιο......:smash:

Νομιζω οτι εχεις το τηλεφωνο του Παναγιωτη...
Παρτον και πεστου τι θελεις....τοσο δυσκολο ειναι..!!!!!

Γιατι λες παλι ψεμματα ρε μπαγασα; :smash: Τι ειναι αυτο που ειναι "μπροστα μου και δεν βλεπω" το οποιο μαλιστα "ευτυχώς εβλεπαν και αλλοι"?
Αντι να πετας ατεκμηριωτες αρλουμπες, κανε τον κοπο να με φωτισεις σε παρακαλω με την "σοφια" σου!:worshippy:

Οσο για τον Μανωλη, μην ανησυχεις, τα λεμε καθημερινα και φροντιζει πραγματικα να μου μαθαινει πραγματα διοτι ο ανθρωπος θελει να μεταδιδει την γνωση του...πραγμα φυσικο αφου αυτος γνωριζει και δεν το παιζει οτι γνωριζει...
Και εις ανωτερα δασκαλε...

Γιατι λες παλι ψεμματα ρε μπαγασα; :smash: Τι ειναι αυτο που ειναι "μπροστα μου και δεν βλεπω" το οποιο μαλιστα "ευτυχώς εβλεπαν και αλλοι"?
Αντι να πετας ατεκμηριωτες αρλουμπες, κανε τον κοπο να με φωτισεις σε παρακαλω με την "σοφια" σου!:worshippy:

Οσο για τον Μανωλη, μην ανησυχεις, τα λεμε καθημερινα και φροντιζει πραγματικα να μου μαθαινει πραγματα διοτι ο ανθρωπος θελει να μεταδιδει την γνωση του...πραγμα φυσικο αφου αυτος γνωριζει και δεν το παιζει οτι γνωριζει...
Και εις ανωτερα δασκαλε...

Ποτε δεν λεω ψεματα Τακη...
Μπροστα ηταν καμια 15αρια ατομα + τον αντιπροσωπο....
Δεν θελω να πω συγκεκριμενα για ευνοητους λογους.
Ξερουν καλα τι λεω αυτοι που ηταν μπροστα....
Δεν θα κατσω να ασχολουμαι με πραγματα που δεν κανω κεφι...

Ο Μανωλιος καλα κανει και σε μαθαινει γιατι ξερει πολλα και βλεπει πολλα.
Το κακο ειναι οτι ο μαθητης που εχει δεν τα παιρνει.... :flipout:
Ξερεις η παπαγαλια στην θεωρια ειναι ευκολη....
Το δυσκολο ειναι αυτα που μαθαινεις να τα βλεπεις κιολας..;)
Στο εχω πει και παλαιοτερα....

Το κακο με εσενα ειναι οτι κανεις τον αλλον να λεει πραγματα που δεν πρεπει..
Αυτος ο χαζοεγωισμος τρωει τα σωθικα του ανθρωπου(μιλαω γενικα)

Last edited:

Ποτε δεν λεω ψεματα Τακη...
Μπροστα ηταν καμια 15αρια ατομα + τον αντιπροσωπο....
Δεν θελω να πω συγκεκριμενα για ευνοητους λογους.
Ξερουν καλα τι λεω αυτοι που ηταν μπροστα....
Δεν θα κατσω να ασχολουμαι με πραγματα που δεν κανω κεφι...

Ο Μανωλιος καλα κανει και σε μαθαινει γιατι ξερει πολλα και βλεπει πολλα.
Το κακο ειναι οτι ο μαθητης που εχει δεν τα παιρνει.... :flipout:
Ξερεις η παπαγαλια στην θεωρια ειναι ευκολη....
Το δυσκολο ειναι αυτα που μαθαινεις να τα βλεπεις κιολας..;)
Στο εχω πει και παλαιοτερα....

Καταλαβαινεις οτι καταντας γραφικος με αυτα που γραφεις, ετσι; :p

Τακη...αντι να μου την λες και το αναποδο....

Θα ηθελα να ασχοληθεις με το θεμα και ασε εγω τι βλεπω και τι λεω και αν ειμαι δασκαλος η οχι....
Λεγε την αποψη σου οπως ολος ο κοσμος και μην κοντραρεσε με αποψεις που δεν σου αρεσουν....
Ο καθε ενας μπορει να γουσταρει οποιαδηποτε εικονα....
Ετσι και αλλιως σε καποιο μηνυμα σου εγραψες καθαρα οτι παιρνω αυτο που γουσταρω.....οποτε ασε και τους αλλους να γραφουν την αποψη τους και να παιρνουν αυτο που γουσταρουν.

Καταλαβαινεις οτι καταντας γραφικος με αυτα που γραφεις, ετσι; :p
Δεν νομιζω το γραφικος να ειναι κακο σε καποιες περιπτωσεις.....
Εχω καποια σταθεροτητα...δεν παω οπου φυσαει ο ανεμος.....

Last edited:
Τακη...αντι να μου την λες και το αναποδο....

Θα ηθελα να ασχοληθεις με το θεμα και ασε εγω τι βλεπω και τι λεω και αν ειμαι δασκαλος η οχι....
Λεγε την αποψη σου οπως ολος ο κοσμος και μην κοντραρεσε με αποψεις που δεν σου αρεσουν....
Ο καθε ενας μπορει να γουσταρει οποιαδηποτε εικονα....
Ετσι και αλλιως σε καποιο μηνυμα σου εγραψες καθαρα οτι παιρνω αυτο που γουσταρω.....οποτε ασε και τους αλλους να γραφουν την αποψη τους και να παιρνουν αυτο που γουσταρουν.

Δεν εχω καμια διαθεση να την λεω στον οποιονδηποτε..
Η διαφορα μας ομως ειναι οτι εσυ:
1) Πετας διαρκως λασπη για το προσωπο μου χωρις να αποδεικνυεις το παραμικρο ελπιζοντας οτι καποιοι θα πιστεψουν τα λεγομενα σου
2) Προσπαθεις να το παιξεις δασκαλος της εικονας και να παρουσιασεις εμενα ως τυφλο
3) Αποφευγεις συστηματικα την προκληση να συμμετασχεις σε συγκριτικα προκειμενου να αποδειξεις τα λεγομενα σου, εμμενοντας σε ειρωνικα σχολια κριτικης του καναπε..

Φροντισε εσυ λοιπον να βελτιωσεις τον τροπο συμπεριφορας σου και να βοηθησεις στο να γινεται επικοδομητικη κουβεντα και οχι τσακωμος.

Re: Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Το κακο ειναι οτι ο μαθητης που εχει δεν τα παιρνει....
Τούβλο από μικρός ο πιτσιρικάς:
:p

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    98.1 KB · Views: 34
Είμαι ο ´κάρφαρος´ του δασκάλου

Λυπάμαι, αλλά 'όπου φυσάει ο άνεμος' αγαπητέ

:p

Μαλιστα.....
Ωραιες τεχνικες τοποθετησεις.

Αν αναφερεσαι σε εμενα,διαβασε το ποστ μου # 310, πριν αρχισει το παραλήρημα του Κωστα περι του "μαθητη που δεν τα παίρνει"...
Οπως ειδες ειμαι ανοικτος και σε ανταλλαγες αποψεων για τεχνικα θεματα και σε διεξαγωγη ανοιχτων συγκριτικων για να συζητησουμε απο κοντα πανω σε αυτα..Αλλοι τα αποφευγουν....
Ας μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι...

Δεν εχω καμια διαθεση να την λεω στον οποιονδηποτε..

:flipout: το βλεπουμε....
Η διαφορα μας ομως ειναι οτι εσυ:
1) Πετας διαρκως λασπη για το προσωπο μου χωρις να αποδεικνυεις το παραμικρο ελπιζοντας οτι καποιοι θα πιστεψουν τα λεγομενα σου
2) Προσπαθεις να το παιξεις δασκαλος της εικονας και να παρουσιασεις εμενα ως τυφλο
3) Αποφευγεις συστηματικα την προκληση να συμμετασχεις σε συγκριτικα προκειμενου να αποδειξεις τα λεγομενα σου, εμμενοντας σε ειρωνικα σχολια κριτικης του καναπε..

Φροντισε εσυ λοιπον να βελτιωσεις τον τροπο συμπεριφορας σου και να βοηθησεις στο να γινεται επικοδομητικη κουβεντα και οχι τσακωμος.

1)ναι θελω να σε βλαψω..!!!!!!...:flipout:
Εσυ βλαπτεις μονο σου τον εαυτο σου με αυτα που γραφεις...

2)οντως εμαθες τα χοντρα στην εικονα...τυφλος δεν θα το ελεγα ποτε....!!!!

3)δεν αποφευγωσυγκριτικα.....απλα δεν εχω χρονο....
Και δεν χρειαζετε να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν....

Απο το επομενο μηνυμα δεν θα απαντησω σε κατι που θα αφορα εμενα..
Οτι θελετε για προβολεα ΝΑΙ.
Δεν θελω να φανει οτι δεν μπορω να απαντησω σε γελιοτητες...
Ρε που κατανταει ο ανθρωπος...!!!!!!
Οποτε καλο ειναι να σταματησεις να ασχολησαι με εμενα.....
Κοιτα το θεμα και ασε εμενα ......

Μαλιστα.....
Ωραιες τεχνικες τοποθετησεις.
Δλδ, σοβαρά θεωρείς ότι η κουβέντα έχει τις βάσεις για σοβαρές τεχνικές τοποθετήσεις πλέον;

Τόσες σελίδες, τόσο μέρες λέγονται τα ίδια και τα ίδια. Τι άλλη τεχνική τοποθέτηση περιμένεις;

Εκτός από UHU ™ εις την Ν, αποκόμισες τίποτα άλλο τις τελευταίες ημέρες (μην πω και εβδομάδες) ;

Και αν πάση περιπτώσει, εκεί που φτάσανε τα πράγματα, δεν βλέπω καμία άλλη διέξοδο πέραν του χιούμορ (ή του συγκριτικού, όπως άλλωστε προείπα).

Αν τώρα θέλουμε να το παίζουμε σοβαροφανείς με μόνο σίγουρο αποτέλεσμα, δεδομένων των συμπεριφορών που καταγράφονται, την extra φαγωμάρα, τι να πω;

Εκτός αν η αέναη συνέχιση μίας ανούσιας και στερούμενης πλέον επιχειρημάτων, κουβέντας έχει καταντήσει αυτοσκοπός.

Δλδ, σοβαρά θεωρείς ότι η κουβέντα έχει τις βάσεις για σοβαρές τεχνικές τοποθετήσεις πλέον;

Τόσες σελίδες, τόσο μέρες λέγονται τα ίδια και τα ίδια. Τι άλλη τεχνική τοποθέτηση περιμένεις;

Εκτός από UHU ™ εις την Ν, αποκόμισες τίποτα άλλο τις τελευταίες ημέρες (μην πω και εβδομάδες) ;

Και αν πάση περιπτώσει, εκεί που φτάσανε τα πράγματα, δεν βλέπω καμία άλλη διέξοδο πέραν του χιούμορ (ή του συγκριτικού, όπως άλλωστε προείπα).

Αν τώρα θέλουμε να το παίζουμε σοβαροφανείς με μόνο σίγουρο αποτέλεσμα, δεδομένων των συμπεριφορών που καταγράφονται, την extra φαγωμάρα, τι να πω;

Εκτός αν η αέναη συνέχιση μίας ανούσιας και στερούμενης πλέον επιχειρημάτων, κουβέντας έχει καταντήσει αυτοσκοπός.

Καλα το λεει....ξερει τι λεει ο ανθρωπος....καταλαβαινει...
Εγω αυτο βλεπω στο μηνυμα του....

Ασχετο αλλά ας επανέλθουμε στα τεχνικά λίγο:
Οχι Ντινο, ειτε economy ειτε full, η λαμπα του JVC εχει το ιδιο "προσδόκιμο" ζωης...
Δλδ η λάμπα ''πέφτει'' το ίδιο αν έχει δουλέψει πχ 400 ώρες στο normal ή 400 ώρες στο low;

''Πέφτει'' = "προσδόκιμο" ζωης ;

μαζι σου συριε

εδω και μερες λεω οτι η τεχνικη αντιπαραθεση δεν εχει νοημα χωρις ενα υποβαθρο ....

ενα συγκριτικο που θα τα βαλουμε κατω....

ομως με λυπη μου καταλαβαινω οτι τα προσωπικα εχουν μεγαλυτερη αξια....

Αν αναφερεσαι σε εμενα,διαβασε το ποστ μου # 310, πριν αρχισει το παραλήρημα του Κωστα περι του "μαθητη που δεν τα παίρνει"...
Οπως ειδες ειμαι ανοικτος και σε ανταλλαγες αποψεων για τεχνικα θεματα και σε διεξαγωγη ανοιχτων συγκριτικων για να συζητησουμε απο κοντα πανω σε αυτα..Αλλοι τα αποφευγουν....
Ας μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι...

Τακη εσενα επειδη κατεχεις τη θεση αυτη θα σε κρινω αυστηροτερα.....

Πες οτι εγω ειμαι τρελλος του χωριου κατα την αποψη σου.....

Δεν επιτρεπεται να μπαινεις σε απευθειας αντιπαραθεση με μενα....οχι κατα αυτον τον τροπο.
Εσυ πρεπει να δινεις το καλο παραδειγμα συμφωνεις δεν συμφωνεις με τη θεση αυτη.
Αν εγω ερθω σε αντιπαραθεση-συγκρουση αυριο με το Συριο πως θα μας ζητησεις να ηρεμησουμε?

Τελος παντως τελος το θεμα.

ΜΟυ αρεσει πολυ να διαβαζω εδω μεσα και πραγματικα ειδικα στα τεχνικα θεματα θελω να διαβαζω kai να μαθαινω οχι να το παιζω δασκαλος σε προσωπικο επιπεδο.

Σορρυ αν σας κουρασα.

μαζι σου συριε

εδω και μερες λεω οτι η τεχνικη αντιπαραθεση δεν εχει νοημα χωρις ενα υποβαθρο ....

ενα συγκριτικο που θα τα βαλουμε κατω....

ομως με λυπη μου καταλαβαινω οτι τα προσωπικα εχουν μεγαλυτερη αξια....

Αν θες τη γνώμη μου, τα προσωπικά προέκυψαν από αδυναμία παράθεσης επιχειρημάτων και συνεχίστηκαν λόγω απόφασης να μην αφήνονται να πλανώνται διάφορα (έτσι τουλάχιστον το έχω αντιληφθεί εγώ).

Εν πάση περιπτώσει, ας το αφήσουμε και ας πάμε παρακάτω δλδ στο συγκριτικό το οποίο συμφωνούμε όλοι να γίνει (ανεξαρτήτως θέλησης παρουσίας μας σε αυτό).

Ας προσπαθήσουμε όλοι γι αυτό.

ΥΓ BTW με το ερώτημά μου για την λάμπα, θα ασχοληθεί κανείς; :p