σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

μιλας,δε μιλας θα σουρθει Κεφαλας απο κει που δεν τον περιμενεις:flipout:

παντως χωρις πλακα τωρα,η μανια του Βογιατζακη και του Κεφαλα με τα πατερνακια ισως εχει μια δοση υπερβολης,αλλα απ'την αλλη πιστευω οτι υπαρχει κοσμος που κακως δεν δινει την απαραιτητη σημασια στα πατερνακια,γιατι τι ειναι το πατερνακι?ειναι αυτο που αν δεν το δεις εκτων προτερων ,θα το ανακαλυψεις στον προβολεα σου οταν θα ειναι καπως αργα.....(θαναι στο ταβανι σου δηλαδη)

Μα για αυτό το λόγο λέμε ότι βγαίνουν λάθος συμπεράσματα από λάθος γραφόμενα.

Είπε κανένας ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα pattern αναφοράς;

Ίσα ίσα που χωρίς αυτά δεν μπορείς καν να ρυθμίσεις έναν προβολέα ούτε για τα βασικά. Χωρίς τα pattern πολλοί από εμάςδεν θα είχαν καταλάβει ακόμη τι είναι brightness, contrast, saturation, IRE κ.α.

Απλά δεν είναι μονόλογος.

Η τεχνολογία DLP έχει να επιδείξει άριστη συμπεριφορά σε αυτά τα pattern.

Π.χ. ο BenQ PE-8720 έχει υποδειγματική συμπεριφορά στα pattern αναφοράς. Φυσικά καλύτερη από τον HD-1.

Μπορεί στην εποχή του να ήταν κορυφαίος, έχει όμως έχει καμιά σχέση στην αναπαραγωγή με τον HD-1 ή με τον SONY; Δεν νομίζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC

Μα για αυτό το λόγο λέμε ότι βγαίνουν λάθος συμπεράσματα από λάθος γραφόμενα.

Είπε κανένας ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα pattern αναφοράς;

Ίσα ίσα που χωρίς αυτά δεν μπορείς καν να ρυθμίσεις έναν προβολέα ούτε για τα βασικά. Χωρίς τα pattern πολλοί από εμάςδεν θα είχαν καταλάβει ακόμη τι είναι brightness, contrast, saturation, IRE κ.α.

Απλά δεν είναι μονόλογος.

Η τεχνολογία DLP έχει να επιδείξει άριστη συμπεριφορά σε αυτά τα pattern.

Π.χ. ο BenQ PE-8720 έχει υποδειγματική συμπεριφορά στα pattern αναφοράς. Φυσικά καλύτερη από τον HD-1.

Μπορεί στην εποχή του να ήταν κορυφαίος, έχει όμως έχει καμιά σχέση στην αναπαραγωγή με τον HD-1 ή με τον SONY; Δεν νομίζω.

Α μπράβο ρε Κώστα...το ίδιο πράγμα λέμε με διαφορετικά λόγια.

εγω θελω να δω τον Sharp με τον HD1,μετα πενηντα μηνυματα που διαβασα μ'εχει φαει η περιεργεια...... :D

Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

εγω θελω να δω τον Sharp με τον HD1,μετα πενηντα μηνυματα που διαβασα μ'εχει φαει η περιεργεια...... :D

Εγω την προταση την εκανα....(αλλα δεν βλεπω ανταποκριση..)

Και 10000000 να γραφτουν απο την στιγμη που κανουμε συγκρισεις χωρις να εχουμε καποια αναφορα σε αυτο που βλεπουμε δεν προκειται να βγαλεις ακρη ουτε εσυ ουτε κανενας....
Οταν κρινουμε με βαση το τι μας αρεσει οπως καταλαβαινεις δεν βγαινει ακρη.

Εγω βλεπω οτι ολοι ειναι κρυφοCRTακιδες και δεν το παραδεχονταν...
Εκτος Μπαμπη φυσικα και του βγαζω το καπελο γιατι ξερει τι θελει .....

Και 10000000 να γραφτουν απο την στιγμη που κανουμε συγκρισεις χωρις να εχουμε καποια αναφορα σε αυτο που βλεπουμε δεν προκειται να βγαλεις ακρη ουτε εσυ ουτε κανενας....
Οταν κρινουμε με βαση το τι μας αρεσει οπως καταλαβαινεις δεν βγαινει ακρη.

Ενω εμείς οι υόλοιποι που έχουμε τον οποιονδήποτε προβολέα δεν ξέρουμε τι θέλουμε...έτσι Κώστα;

Έχουμε πλάκα τελικά....
22 σελίδες και 212 μηνύματα για να καταλήξουμε σ' αυτά που ξέραμε και πρίν ξεκινήσει το θέμα.
Οι DLP έχουν καλύτερη ευκρίνεια, οι D-ILA καλύτερο μαύρο και η Xenon καλύτερα χρώματα... κι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...:grinning-smiley-043

Ά, σας το είπα; Δεν σας το είπα...
Μαζέψτε λεφτά... Έρχεται ο Infocus 83 :ernaehrung004:

Ενοώ Κώστα ότι αρκετοί απο εμάς που έχουμε ψηφιακό προβολέα, δεν βγάζουμε κατά κανόνα σκάρτους τους crt...αντίθετα μάλιστα.Ξέρουμε ποιά κομμάτια στην παράμετρο εικόνας θα θέλαμε να υπάρχουν και στους ψηφιακούς.

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

κρυφοCRtακηδες???,τετοια βαρια προσβολη δεν αντεχεται..........
μου φαινεται θα σε κυνηγανε τα φαντασματα των CRT στα ονειρα σου.....:flipout:

τωρα τον Μπαμπη γιατι τον βγαζεις απεξω???πιο πανω του τασουρνες........

Last edited:
Έχουμε πλάκα τελικά....
22 σελίδες και 212 μηνύματα για να καταλήξουμε σ' αυτά που ξέραμε και πρίν ξεκινήσει το θέμα.
Οι DLP έχουν καλύτερη ευκρίνεια, οι D-ILA καλύτερο μαύρο και η Xenon καλύτερα χρώματα... κι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...:grinning-smiley-043

Δεν ειναι ετσι ....αλλα ετσι και αλλιως περι ορεξεως κολοκυθοπητα....οποτε τι να λεμε...:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

κρυφοCRtακηδες???,τετοια βαρια προσβολη δεν αντεχεται..........
μου φαινεται θα σε κυνηγανε τα φαντασματα των CRT στα ονειρα σου.....:flipout:

τωρα τον Μπαμπη γιατι τον βγαζεις απεξω???πιο πανω του τασουρνες........

Ο Μπαμπης ως γνωστον ειναι CRTακιας και ωραιος τυπος...:ernaehrung004:
Οι αλλοι που μου το παιζουν τωρα on/off :2thumb22sup:...πριν λιγο καιρο ελεγαν αλλα....:twoguns:
Ασε...ρε Δημητρη...
Μην αρχιζω και κανω(βαζω) μονο copy/paste και γελασει και ο καθε πικραμενος..!!!!!;)

Για βαλε ρε Κωστακη, μπας και "γελασουμε" λιγουλακι! :p
Σοβαρα τωρα, το μοναδικο πραγμα που ζηλευα προσωπικα στους CRT ηταν το βαθυ τους μαυρο.Κατα τ'αλλα δεν με ενθουσιαζε ουτε η χαμηλη τους φωτεινοτητα ουτε η καπως θαμπη τους εικονα.
Τωρα που με ψηφιακους οπως ο JVC εχουμε την δυνατοτητα να "παντρευουμε" τους δυο κοσμους (μαυρο επιπεδου CRT, ευκρινεια/φωτεινοτητα επιπεδου ψηφιακου) εγω προσωπικα ειμαι ευτυχισμενος καταναλωτης! Μου αρκουν αυτα; Αν εισαι εξισου πορωμενος videophile οσο εγω, την γνωριζεις ηδη την απαντηση... ;)

Καλα κρασια.....!!!!!
Οσοι ειναι καιρο στον χωρο γνωριζουν...

Οι νεοι αν θελουν ας ψαξουν....

Ακου θαμπη εικονα....!!!!
Εσυ προσωπικα βλεπεις θαμπη και στους ψηφιακους...;)

παντως Κωστα,για τον Sharp που λετε,αμα ειναι τοσο καλος,γιατι δεν πουλησε περισσοτερο?δεν βλεπω να τον εχει και κανενας εδω περα μου προκαλει εντυπωση και το λεω ειλικρινα οχι με διαθεση ειρωνιας.........:nounder:

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι δεν πουλησε πρωτον λογω τιμης, ξεκινησε με καπου 8500Ε και δευτερον γιατι εχει μια συνολικα ισσοροπημενη εικονα χωρις καποιο "ιδιαιτερο" ξεχωριστο χαρακτηριστικο που να τον κανει ελκυστικο για τους καταναλωτες, οπως το μαυρο του Dila, την Xenon του σονυ, τη φημη του Marantz.

Kαι τωρα που επεσε η τιμη του, πιθανως ειναι στα σκαρια νεοτερο μοντελο οποτε...

Συμβαινει σε πολλα προιοντα να περνανε απαρατηρητα αν και ειναι αξιολογα...