σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Εγώ παντως θα πω (αν και ο Κώστας Παπαγεωργίου παλι θα με βγαλει off topic) ότι και οι μεν και δε έχουν δίκιο, περνοντας αφορμή από τον.... Benq 5000 :FSGSFGS4:

Aπό έμπειρα μελη που τον είδαν αλλα και κατόχους αναφερθηκαν...
Παλιό κουτί (απο τον 8720?)
Ανομοιομορφία φωτεινότητας
Βρασιμο
Προβλημα στην κινηση λογω μη υπαρξης 24p
Οχι καλο μαυρο
Αργός τροχός
Ψηφιακίλα με χρηση brilliant color
Μουνταδα χωρίς τη χρηση του
και δεν θυμαμαι τι αλλο αλλά.....

Όλοι με τον εναν ή αλλον τροπο εμειναν απο ενθουσιασμένοι εως πολυ ικανοποιημενοι από την εικόνα του (και σε συναρτηση με την τιμή του βεαβίως-βεβαίως).

Αν τώρα καποιος υποψήφιος αγοραστής δεν δωσει την ίδια βαρύτητα και στις δυο απόψεις και φυσικά δε δει με τα ματια του το πιο πιθανο είναι να βγει χαμενος σε μια αγορα ή μη αγορα.

Αρα καλό ειναι να υπαρχουν και αντικειμενικες/τεχνικες απόψεις και υποκειμενικές (τουλάχιστον για μενα).

Έτσι οπως το βλέπω εγώ, για να καταλήξω αναμεσα σε 2-3 μοντελα (και να μη χαθώ) θα ρωτήσω ...Βογιατζάκη - Κεφάλα - Βrowser :grinning-smiley-043 και για το ποιον θα αγοράσω θα ρωτήσω... Μπάμπη - Τάκη - Κώστα Παπ. :grinning-smiley-043

-bye--bye-

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Δυστυχως υπαρχει πολυ περισσοτερος εγωισμος απο θεληση να βγει κατι η να μαθουμε κατι.

Πλεον "τις μετραμε". Οτι μαθαμε μαθαμε....
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.

Όποιοι το βλέπουν έτσι και συμπεριφέρονται αναλόγως (και είναι σχεδόν μηδαμινός ο αριθμός τους κατά την γνώμη μου), εκτός του ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, κάνουν κακό σε όλους.

Εγώ παντως θα πω (αν και ο Κώστας Παπαγεωργίου παλι θα με βγαλει off topic) ότι και οι μεν και δε έχουν δίκιο, περνοντας αφορμή από τον.... Benq 5000 :FSGSFGS4:

Aπό έμπειρα μελη που τον είδαν αλλα και κατόχους αναφερθηκαν...
Παλιό κουτί (απο τον 8720?)
Ανομοιομορφία φωτεινότητας
Βρασιμο
Προβλημα στην κινηση λογω μη υπαρξης 24p
Οχι καλο μαυρο
Αργός τροχός
Ψηφιακίλα με χρηση brilliant color
Μουνταδα χωρίς τη χρηση του
και δεν θυμαμαι τι αλλο αλλά.....

Όλοι με τον εναν ή αλλον τροπο εμειναν απο ενθουσιασμένοι εως πολυ ικανοποιημενοι από την εικόνα του (και σε συναρτηση με την τιμή του βεαβίως-βεβαίως).

Αν τώρα καποιος υποψήφιος αγοραστής δεν δωσει την ίδια βαρύτητα και στις δυο απόψεις και φυσικά δε δει με τα ματια του το πιο πιθανο είναι να βγει χαμενος σε μια αγορα ή μη αγορα.

Αρα καλό ειναι να υπαρχουν και αντικειμενικες/τεχνικες απόψεις και υποκειμενικές (τουλάχιστον για μενα).

Έτσι οπως το βλέπω εγώ, για να καταλήξω αναμεσα σε 2-3 μοντελα (και να μη χαθώ) θα ρωτήσω ...Βογιατζάκη - Κεφάλα - Βrowser :grinning-smiley-043 και για το ποιον θα αγοράσω θα ρωτήσω... Μπάμπη - Τάκη - Κώστα Παπ. :grinning-smiley-043

-bye--bye-

Οχι καλο μαυρο? Το καλυτερο μαυρο σημερα σε Dlp προβολεα.
Βρασιμο και ψηφιακιλα φευγει με calibration
Κουτι βλεπε marantz, d-ila.
Κινηση δεν ενοχλει+αναμενουμε firmware

Για το θεμα τροχου-rainbow εγω δεν το βλεπω, αλλα απο οτι μου λενε ειναι εντονο (για αυτους που το βλεπουνε)

PanMan δε λεω οτι ισχυουν τα παραπανω που εγραψα.... απλα αναφερω τι γραφτηκε σε διαφορα σαιτς, και ολα ως αποψεις φυσικα...

Αντε τωρα εσυ (που δεν μπορεις να ξερεις και ολους οσους γραφουν τι αξιοπιστια εχουν) να βγαλεις συμπερασμα.

Φίλε Ilias (Ηλία υποθέτω!), άμα δεις το μηχανάκι σωστά ρυθμισμένο και μετά ακούσεις και την τιμή του, ξεχνάς μεμιάς ότι έχει γραφτεί, και από ποιόν έχει γραφτεί και την αξιοπιστία του, και όλα τα ...τεχνικά περί 24ρ, brilliant color, ψηφιακίλες, μαύρα, DLP, ανομοιομορφίες κλπ κλπ κλπ! Είναι τόσο γοητευτική συνολικά, αλλά και αντικειμενικά καλή η εικόνα του, που σε συνδυασμό με την χαμηλή σχετικά τιμή του δεν αισθάνεσαι την ανάγκη για κάτι παραπάνω, ειδικά αν αυτό στοιχίζει πολύ-πολύ παραπάνω. Κι αν επί πλέον σκεφτείς πως ότι και να πάρεις σήμερα σε 2 η 3 η 4 το πολύ χρόνια θα είναι στα αζήτητα ή στο πανέρι του 500-άρικου, τότε οδεύεις πρός το ...ταμείο και παύεις τις περαιτέρω αναζητήσεις!
Εκτός αν είσαι άγριος "τεχνοφρίκ" και με μεγααααααάλη τσέπη...οπότε "περί ορέξεως κολοκυθόπητα!!!-bye-
ΥΓ. Ζητάω συγγνώμη από τους συντονιστάδες για το Off Topic

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Last edited:
Εκδρομούλα ναί, είχα πάει... Κι επειδή είναι βαρετό να τσακώνομαο μόνο με τη κυρά μου στο αυτοκίνητο είπα να μπώ κι εδώ μέσα να ξαλαφρώσω..;)

Τώρα για τα υπόλοιπα τι να σου πώ; Εγώ βιάζομαι ή εσύ μας έχεις σαλτάρει;
Σου γράφει ο Τάκης οτι τα ίδια προβλήματα έχουν και οι SXRD κι εσύ λές "Ναί δεν διαφωνώ αλλά άλλο 1,6 κι άλλο 2,1 ή 2,3."
Απ' αυτά, ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι οι D-ILA ολισθαίνουν μέχρι 1,6 ένώ οι SXRD κάπου γύρω από το ιδανικό, ελάχιστα πάνω ή κάτω.
Κάνω κι εγώ copy-paste λοιπόν και σε ρωτάω. Που κόβω και ράβω;

Mα αν πας 2 γραμμΕς παρακατω ρε Μπαμπινο θα δεις οτι ρωταω τον Χρηστο αν εχει δει κατι παρομοιο και τραγικα εκτος σε gamma απο dlp....(δηλαδη βγαζω εκτος ολα τα τριτσιπα ....dila-sxrd-lcd)
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις..!!!!
Eπισης το δεν διαφωνω που λεω στον Τακη...που παει....στο γαμο του καραγκιοζη...!!!!!:flipout:
Σημαινει οτι συμφωνω και στο φευγα του gamma και των sxrd...

Δηλαδη ελεος......!!!!!!!

Ετοιμη τροφη τελειως θελετε.....μωρα ειστε.....!!!!!:flipout:

[/QUOTE]

Last edited:
Κωστα Παπαγεωργιου δεν απαντησω τιποτα απο οσα εγραψες.....

Θεωρω οτι μπορω να λεω την αποψη μου ασχετα ....
...αν αρεσει η οχι...
...αν ειναι σωστη η λαθος.....

Εγω αυτο που βλεπω γενικος .....ειναι οτι οταν οταν δεν αρεσει η κριτικη για εναν προβολεα αρχιζουμε τα παρατραγουδα και φτανουμε σε αυτο το σημειο.
Και φυσικα δεν φταιω σε καμια περιπτωση εγω......

Ποτε δεν ξεκιναω κατι τετοιο εγω.....
Εγω μιλω μονο για τον προβολεα...

Και απο εκει και περα ξεκινανε οι διαμαρτυριες.....και οι μπιχτες...!!!!!

Δεν θα σας ξαναενοχλησω με την κριτικη μου...;)
Βλεπω οτι κανω κακο....και δεν μ'αρεσει καθολου....
Ειδικα με καποια παιδια που εχουμε γνωριστει δεν θελω να υπαρξει προβλημα για μαλ%@$%@%@^ιες....
Οταν γραφω θα λεω απλα αν μ'αρεσει η οχι με βαση το γουστο μου και ουτε κουβεντα παραπανω....
Ευχομαι να μην ενοχλει και το γουστο μου......
Εαν συμβει και αυτο καταλαβα....;)

...αν αρεσει η οχι...

Η άποψη σου είναι πάντα σεβαστή και φυσικά ελεύθερη Κώστα μου. Δεν είπε κανένας το αντίθετο. Εγώ απλά θεωρώ ότι δεν μπορείς να είσαι απόλυτος, χωρίς απόλυτα κριτήρια!

Εγω αυτο που βλεπω γενικος .....ειναι οτι οταν οταν δεν αρεσει η κριτικη για εναν προβολεα αρχιζουμε τα παρατραγουδα και φτανουμε σε αυτο το σημειο.

Κώστα αν δεν ξεκινούσες εσύ τους 'χαρακτηρισμούς' και τις 'μπηχτές' όπως ονομάζεις, μεταφορικά και ειρωνικά, δεν νομίζω να υπήρχε τέτοια σύγχυση.

Ειδικα με καποια παιδια που εχουμε γνωριστει δεν θελω να υπαρξει προβλημα για μαλ%@$%@%@^ιες....
Οταν γραφω θα λεω απλα αν μ'αρεσει η οχι με βαση το γουστο μου και ουτε κουβεντα παραπανω....

Η κριτική φίλε μου και η τεκμηρίωσή της δεν έκανε ποτέ κακό.

Πρέπει όμως να αφορά τα μηχανήματα και μόνο αυτά.

Όποιος διαβάσει τα μηνύματα σου, καταλαβαίνει εύκολα ότι εκτός από την αρνητική στάση έναντι του JVC, και καλά κάνεις δικαίωμα σου είναι άλλωστε, 'στολίζεις' κάποιους ανθρώπους.

Τέλος πάντων, θα ήθελα και εγώ να τελειώσει κάπου εδώ η αντιπαράθεση και ευελπιστώ να μπορέσουμε σύντομα να οργανώσουμε μία παρουσίαση των 2 προβολέων μαζί για όλα τα μέλη μας...

Αλήθεια o φίλος μας ο Διονύσης ενδιαφέρεται ακόμη για μια συνεύρεση?:D

...αν αρεσει η οχι...

Βρε Κωστα ουτε η Ρουλα να ησουνα:flipout:-bye-

H που θα τσακωνομαστε, η που θα κοροιδευομαστε η που δεν θα γραφουμε τιποτα.

Συριε, δεν θα μας πεις τιποτα για το καινουργιο σου μηχανακι ?? (και μη μου αρχισεις τις πιτσες παλι και τα σουβλακια :p)

Συριε, δεν θα μας πεις τιποτα για το καινουργιο σου μηχανακι ?? (και μη μου αρχισεις τις πιτσες παλι και τα σουβλακια :p)
Δίκιο έχεις.

Και ''χρωστάω'' και άλλα αλλά δεν προλαβαίνω ρε γμτ.

Λίγη υπομονή μερικές ημέρες να γεμίσει και το κενό στο ράφι (u know...) και θα έχουμε συνολικές εντυπώσεις.

Το ραφι (rack για την ακρίβεια) γεμίζει σήμερα.

Αναμένω και τον Μεξικάνο Calibrator και θα επιστρέψω δριμύτερος.

:)

Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Μανωλιτο Καστρατο; :p

Ότι δεν ξέρετε ρωτήστε.... Ελεύθερα...
icon10.gif

Ότι δεν ξέρετε ρωτήστε.... Ελεύθερα...
icon10.gif

Α ωραια.

Συριε, τωρα δηλαδη θα εισαι καλυτερος απο το Μπαμπη ? :flipout: