ilias
Supreme Member
Εγώ παντως θα πω (αν και ο Κώστας Παπαγεωργίου παλι θα με βγαλει off topic) ότι και οι μεν και δε έχουν δίκιο, περνοντας αφορμή από τον.... Benq 5000 :FSGSFGS4:
Aπό έμπειρα μελη που τον είδαν αλλα και κατόχους αναφερθηκαν...
Παλιό κουτί (απο τον 8720?)
Ανομοιομορφία φωτεινότητας
Βρασιμο
Προβλημα στην κινηση λογω μη υπαρξης 24p
Οχι καλο μαυρο
Αργός τροχός
Ψηφιακίλα με χρηση brilliant color
Μουνταδα χωρίς τη χρηση του
και δεν θυμαμαι τι αλλο αλλά.....
Όλοι με τον εναν ή αλλον τροπο εμειναν απο ενθουσιασμένοι εως πολυ ικανοποιημενοι από την εικόνα του (και σε συναρτηση με την τιμή του βεαβίως-βεβαίως).
Αν τώρα καποιος υποψήφιος αγοραστής δεν δωσει την ίδια βαρύτητα και στις δυο απόψεις και φυσικά δε δει με τα ματια του το πιο πιθανο είναι να βγει χαμενος σε μια αγορα ή μη αγορα.
Αρα καλό ειναι να υπαρχουν και αντικειμενικες/τεχνικες απόψεις και υποκειμενικές (τουλάχιστον για μενα).
Έτσι οπως το βλέπω εγώ, για να καταλήξω αναμεσα σε 2-3 μοντελα (και να μη χαθώ) θα ρωτήσω ...Βογιατζάκη - Κεφάλα - Βrowser
και για το ποιον θα αγοράσω θα ρωτήσω... Μπάμπη - Τάκη - Κώστα Παπ. 

Aπό έμπειρα μελη που τον είδαν αλλα και κατόχους αναφερθηκαν...
Παλιό κουτί (απο τον 8720?)
Ανομοιομορφία φωτεινότητας
Βρασιμο
Προβλημα στην κινηση λογω μη υπαρξης 24p
Οχι καλο μαυρο
Αργός τροχός
Ψηφιακίλα με χρηση brilliant color
Μουνταδα χωρίς τη χρηση του
και δεν θυμαμαι τι αλλο αλλά.....
Όλοι με τον εναν ή αλλον τροπο εμειναν απο ενθουσιασμένοι εως πολυ ικανοποιημενοι από την εικόνα του (και σε συναρτηση με την τιμή του βεαβίως-βεβαίως).
Αν τώρα καποιος υποψήφιος αγοραστής δεν δωσει την ίδια βαρύτητα και στις δυο απόψεις και φυσικά δε δει με τα ματια του το πιο πιθανο είναι να βγει χαμενος σε μια αγορα ή μη αγορα.
Αρα καλό ειναι να υπαρχουν και αντικειμενικες/τεχνικες απόψεις και υποκειμενικές (τουλάχιστον για μενα).
Έτσι οπως το βλέπω εγώ, για να καταλήξω αναμεσα σε 2-3 μοντελα (και να μη χαθώ) θα ρωτήσω ...Βογιατζάκη - Κεφάλα - Βrowser