Re: Απάντηση: Re: Προβλήματα εξοπλισμού και αντιμετώπιση τους από αντιπροσωπίες και κ
οχι δεν ξερουμε, υπάρχει σκέψη όμως να γίνει κάτι πολύ πιο οργανωμένο, αν προχωρήσει θα μάθετε λεπτομέρειες.
μα αλλα έγραψες πριν στο νημα των φακών:
οφθαλμοφανής δεν σημαινει μικρή διαφορά που βλεπεις με εξτρα ζουμαρίσματα, αλλη μια φορά διακρίνω ότι τα συμπεράσματά σου αλλάζουν με τον αέρα, πως να πάρω σοβαρά τα δείγματά σου λοιπόν
Το θέμα έχει εξαντληθεί στο σχετικό νήμα, δική σου απόφαση είναι να μην ανεβάζεις δείγματα στα πλαίσια που σου προτείναμε.
φυσικά εσύ δεν εισαι υποχρεωμένος να παρέχεις ουδεμία σύσταση και προφύλαξη σε τρίτον, όχι όμως ότι είναι και προφανές στα μέλη που επισκέπτονται και διαβαζουν ένα τεστ
Όχι, εγώ έγραψα ότι παρά τις διαφωνίες περί της μεθοδολογίας, θα συνέχιζα με αμείωτο ενδιαφέρον τα συγκριτικά. Κι εσύ έγραψες, όχι, αν δεν είναι με τους όρους τους δικούς σου, δεν θα το επιτρέψεις.
Ποιος αποφάσισε λοιπόν;
Γι’ αυτό έγραψα «αποφασίστηκε», ας το πούμε από κοινού, αφού ούτε μπορώ ούτε θέλω να ακολουθήσω τη δική σου μεθοδολογία, και σεβόμενος τον λόγο σου ως διαχειριστής είπα ότι τότε ας μην ανεβάζω. Τα συγκριτικά ούτως ή άλλως τα κάνω για μένα. Μια δουλειά λιγότερη είναι να μην τα ανεβάζω αφού σε ενοχλούν.
Με τον αέρα δεν αλλάζουν τα συμπεράσματά μου, που λες ότι δεν τα παίρνεις στα σοβαρά. Μέχρι τώρα δεν διαπίστωσα να με έχουν διαψεύσει ποτέ.
Οφθαλμοφανής διαφορά σε μια σύγκριση Α/Β σε 1:1 θέαση δεν σημαίνει ότι ο φακός που υστερεί είναι λεμόνι.
Λεμόνι λέμε τον φακό που και μόνο του να τον τσεκάρεις θα αντιληφθείς το ελάττωμά του.
Μόνο του αν τον έβλεπα τον δεύτερο φακό θα αποδεχόμουν την απόδοσή του στα 70mm που είναι και η πιο αδύναμη εστιακή του.
Βέβαια παίζουμε με τις λέξεις, τι εστί οφθαλμοφανής σε μένα τι σε κάποιον άλλον.
Ένα α/β = χίλιες λέξεις, και ο καθένας θα έκρινε από μόνος του.
Αλλά πώς να ανεβάσω αν αρχίσουν πάλι τα γιατί το έκανες έτσι το τεστ και γιατί αλλιώς και όχι έτσι κάντο και αλλιώς κάντο.