Re: Συγκριτικά δείγματα μεταξύ μηχανών/φακών
Ούτε μία φορά δεν πήρα κάτι με σκοπό να το δοκιμάσω μόνο και μετά να το επιστρέψω.
Αυτή την τακτική ούτε την επικροτώ ούτε την προμοτάρω.
Οι μετρημένες στο ένα δάχτυλο φορές που επέστρεψα κάτι ωχριούν μπροστά στον αριθμό των προϊόντων που αγόρασα από warehouse deals, αλλά και σε κανονική τιμή από Amazon. 1/100 ίσως.
Οπότε όχι, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να δώσω πίσω τον δεύτερο 24-70.
Αν δεν είχα άλλον, θα ζητούσα αλλαγή με άλλο κομμάτι.
...αυτό που γράφεις ότι κάνεις με παραγγελίες που ακυρώνεις, επιστροφές (που θα πουληθούν σε άλλον όπως γράφεις) κλπ δεν τα επικροτώ. Αυξάνουν το κόστος των εταιριών και αυτό συνήθως με κάποιο τρόπο περνά στον πελάτη, είτε σαν αύξηση τιμής, είτε σαν κακή αντιμετώπιση του επόμενου. Οκ σε ακριβό κομμάτι ναι να είσαι απαιτητικός, άλλο αυτό. Σαν τακτική διαφωνώ.
Όχι ότι θα λυπηθώ το Amazon, αλλά σκέψου ότι αν το κάνουν πολλοί, πιθανόν με τον 2ο Sony ο προηγούμενος να είχε παίξει μπάλα στο χαλί του μαζί με άλλους 5 φακούς επειδή έτσι την βρίσκει κι εσύ να κάθεσαι να ταλαιπωρείσαι άδικα και η Sony να εισπράττει "δυσφήμιση" άδικα. Δικαίωμά σου να το κάνεις, ούτε θέλω να σου πουλήσω ηθική, αλλά το γράφεις για πολλοστή φορά, σαν να καλείς να το κάνουν και οι άλλοι. Εκεί διαφωνώ αν μου επιτρέπεις.
Ούτε μία φορά δεν πήρα κάτι με σκοπό να το δοκιμάσω μόνο και μετά να το επιστρέψω.
Αυτή την τακτική ούτε την επικροτώ ούτε την προμοτάρω.
Οι μετρημένες στο ένα δάχτυλο φορές που επέστρεψα κάτι ωχριούν μπροστά στον αριθμό των προϊόντων που αγόρασα από warehouse deals, αλλά και σε κανονική τιμή από Amazon. 1/100 ίσως.
Οπότε όχι, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να δώσω πίσω τον δεύτερο 24-70.
Αν δεν είχα άλλον, θα ζητούσα αλλαγή με άλλο κομμάτι.