Συγκριτικό Hitech: το είδε κανείς;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγκριτικό Hitech: το είδε κανείς;

Θα κάνω μια ερώτηση ακόμα.....

...τι φταίει περισσότερο ο χώρος... ή ...η τεχνολογία plasma....???

π.χ. εγώ....

.....με αρκετές γνώσεις περί φωτισμού και κατασκευής κτιρίων....

.....και με ελάχιστες γνώσεις και εμπειρίες πάνω στη τεχνολογία plasma...

Δίνω ως αιτία......90% τον χώρο.....και 10% την τηλεόραση....

Υ.Γ.: Να πω την αλήθεια.....δεν περιμένω απάντηση, από πολλούς.....αλλά ελπίζω να διαψευστώ!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ........ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ..ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ???????????????????

Last edited:

Χρήστο μάλλον μπερδεύτηκα με αυτό που ρωτάς, αλλά νομίζω είναι σωστό να κάνουμε μια διευκρίνηση.

Μια χαρά μπορείς να βλέπεις και σε φωτεινό χώρο με πλάσμα χωρίς ενοχλητικές αντανακλάσεις, αρκεί η τηλεόραση να μπορεί να τοποθετηθεί στο σωστό σημείο (γεωμετρικά). Η ουσία όμως είναι πως με πλάσμα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τον χώρο, ενώ με LCD έχεις μία έγνοια λιγότερη.

Προσωπικά στο σπίτι υπό κατασκευή (aka γιοφύρι της Άρτας :D) έχω 4-5 μέτρα άνοιγμα πολύ κοντά και κάθετα στην επιφάνεια της τηλεόρασης. Φως θα υπάρχει αρκετό αλλά το πλάσμα δεν θα έχει πρόβλημα:Banane0:

Παντως στο δωματιο εκει που εχω βαλει την τηλεοραση απο πισω ειναι μπαλκονοπορτα...Οταν ειναι κλειστη κανενα προβλημα αλλα οταν ειναι ανοιχτη και βαραει ο ηλιος, καθρεφτη καθρεφτακι μου....αχαχαχαχαχαχ
Επειδη εγω δεν φταιω ποτε μαλλον φταιει η πλασμα....χχαχαχαχ
Για ολα φταιει η πλασμα....Για ολα....

π.χ. εγώ....

.....με αρκετές γνώσεις περί φωτισμού και κατασκευής κτιρίων....

.....και με ελάχιστες γνώσεις και εμπειρίες πάνω στη τεχνολογία plasma...

Δίνω ως αιτία......90% τον χώρο.....και 10% την τηλεόραση....

Υ.Γ.: Να πω την αλήθεια.....δεν περιμένω απάντηση, από πολλούς.....αλλά ελπίζω να διαψευστώ!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ........ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ..ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ???????????????????

Όλα μαζί, σην τις ρυθμίσεις τού χρήστη.
Ένα μεγάλο Contrast από μόνο του, δεν λέει και πολλά γιά την
ποιότητα της εικόνας μιάς τηλεόρασης!

Χρήστο μάλλον μπερδεύτηκα με αυτό που ρωτάς.......

Γιώργο (firewall)..κατάλαβες ακριβώς αυτό που θέλω να πω...

....σαφώς οι LCD έχουν λιγότερες έως καθόλου ανακλάσεις...και γράφεις στα παλιά σου παπούτσια των χώρο...και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

...αλλά απορώ ...γιατί, αυτό το μόνιμα "αποδεδειγμένο" πρόβλημα των plasma...είναι αποκλειστικότητά τους....

...και θα γίνω πιο συγκεκριμένος....

....σε ένα χώρο που από τη θέση τοποθέτησης της τηλεοράσης, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις ανακλάσεις.....δεν θα πάρουμε plasma....θα πάρουμε LCD...ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!

...αλλά δεν θα πάρουμε LCD με clear ή super clear panel ή γυαλιστερή επίστρωση ή όπως στο καλό λέγεται...γιατί και πάλι την μπαλκονόπορτα θα βλέπουμε....δεν θα έχουμε καμία διαφορά σε ανακλάσεις από μια plasma...

....κάνω λάθος????

Όλα μαζί, σην τις ρυθμίσεις τού χρήστη.
Ένα μεγάλο Contrast από μόνο του, δεν λέει και πολλά γιά την
ποιότητα της εικόνας μιάς τηλεόρασης!

Φίλε Macmod....-bye-...έχεις απόλυτο δίκιο..όλα μετράνε....

....αλλά δεν μιλάω για την τελική ποιότητα της εικόνας...ούτε για το contrast....

...μιλάμε για ανακλάσεις και καθρέφτισμα του περιβάλλοντα χώρου πάνω στο panel της τηλεόρασης...ακόμα και όταν αυτή είναι σβηστή....

Τεσπα...

...ειπώθηκαν κάποιες απόψεις για τις ανακλάσεις....και όποιος έβγαλε συμπέρασμα ...καλό στον εαυτό του έκανε ....δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν, για την ορθότητα της αποψής του...

...εμένα για την επόμενη τριετία, δεν θα με απασχολήσει η αγορά νέας τηλεόρασης...οπότε μικρό το κακό.....

Υ.Γ.: Πάω τώρα για εκείνα, τα γ#@#@#@μένα κολοκύθια και τα ξεκ^#@ρικα καρότα.....:flipout::flipout:...(ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!!)

Τεσπα...

...εμένα για την επόμενη τριετία, δεν θα με απασχολήσει η αγορά νέας τηλεόρασης...οπότε μικρό το κακό.....
Αυτο ελειπε να σας απασχολει ακομα η αγορα τv. To μονο που θα επρεπε να σας απασχολει αυτη τη στιγμη ειναι να βοηθησετε κι εμας τους κακομοιρους που ακομα δεν εχουμε καταληξει τι να αγορασουμε!:hmmmm2::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Η δικια μου, και αλλων 35 περιπου οπως μπορεις να δεις και στο νημα για την px80 οπου κανεις δεν αναφερει την ελειψη των100hz,εχει.

και να το δω δεν θα το πιστεψω,εκτος και εχει αυτοκολητο!!!

και 100hz εχει............................... και δουλεουν .-bye-

απλα ειχα βαρεθει να με ρωτανε γιατι δεν αναφεροταν και ο vincent ειχε κανει δοκιμη το Εγγλεζικο μοντελο που δεν εχει .

Last edited:
Τεσπα...

...ειπώθηκαν κάποιες απόψεις για τις ανακλάσεις....και όποιος έβγαλε συμπέρασμα ...καλό στον εαυτό του έκανε ....δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν, για την ορθότητα της αποψής του...

Υ.Γ.: Πάω τώρα για εκείνα, τα γ#@#@#@μένα κολοκύθια και τα ξεκ^#@ρικα καρότα.....:flipout::flipout:...(ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!!)

βρε μπας και φταινε αυτα:........... Πάω τώρα για εκείνα, τα γ#@#@#@μένα κολοκύθια και τα ξεκ^#@ρικα καρότα.....:flipout::flipout:...(ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!!......................και δεν βλεπεις αντανακλασεις?

υπαρχει καποιος γιατρος να μας εξηγησει το φαινομεν¨?:flipout::flipout:

αλλα ας τον Χρηστο στην ησυχια του και στο θεμα μας εμεις.
υπαρχει καποιος που να μην ειχε crt?
εαν οχι βαλτε στην θεση της μια crtΧ2,Χ3, κτλ και καθαρισατε απο θεμα αντανακλασεων.
επισης οπως λενε και οι φιλοι πιο πανω αλλα το φωτεινο δωματιο και αλλο οι αντανακλασεις.

Last edited:
Ρε παιδια, αν κάποιος δεν σας εχει παρακολουθήσει
σε μια σχετική απόσταση στο παρελθόν, και διαβάσει αυτό το νήμα,
θα την κάνει οχι με ελαφρά, αλλά με καταπελτη.
ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, αλλα αν το πείτε, θα το πω και εγω.:argue:
Και εσυ czounnnnnnn, βάλε ενα ολόσωμο ρε παιδί μου στη θάλασσα.....:cool:

Μπορειτε να συνεχισετε....

βρε μπας και φταινε αυτα:..............................και δεν βλεπεις αντανακλασεις?

Που ήσουν ρε συ όλη τη μέρα.....-bye-

Δεν εννοούσα ότι δεν βλέπω ανακλάσεις.....εννοούσα να μην γίνετε επιλογή στο που και γιατί...εμφανίζονται ανακλάσεις.....;)

Ιεραπετρα μερια προς Μακρυ Γιαλο,εκει να δεις αντανακλασεις σε μια υπεροχη "ιδιωτικη παραλια"

:D

Εκεί ρε συ έχω ακούσει ...ότι έχει πολλούς φουντωτούς θάμνους....:flipout::flipout:

...αληθεύει...ή ...τώρα πια, έχει περάσει κηπουρός.....:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Συγκριτικό Hitech: το είδε κανείς;

Και εσυ czounnnnnnn, βάλε ενα ολόσωμο ρε παιδί μου στη θάλασσα.....:cool:

Μπορειτε να συνεχισετε....

........-bye-

Δεν το χρειάζομαι τώρα πια...γι' αυτό μου πήρε η γυναίκα MED....αμ' πως....:Banane0:

:smash:
...
2) Όχι. Αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να κάθομαι στον καναπέ μου και να βλέπω μπροστά μου κανα... τζάκι. :popcorn:

Αργησα λίγο αλλά είδα την απάντηση σου. ΚΑΛΟ...:Banane0: