Yperion
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Συγκριτικό Hitech: το είδε κανείς;
Συγνωμη δεν απαντησα αναλυτικα. Ναι ειναι θεμα και χωροταξικο.
Συγνωμη δεν απαντησα αναλυτικα. Ναι ειναι θεμα και χωροταξικο.
Θα κάνω μια ερώτηση ακόμα.....
...τι φταίει περισσότερο ο χώρος... ή ...η τεχνολογία plasma....???
Θα κάνω μια ερώτηση ακόμα.....
...τι φταίει περισσότερο ο χώρος... ή ...η τεχνολογία plasma....???
π.χ. εγώ....
.....με αρκετές γνώσεις περί φωτισμού και κατασκευής κτιρίων....
.....και με ελάχιστες γνώσεις και εμπειρίες πάνω στη τεχνολογία plasma...
Δίνω ως αιτία......90% τον χώρο.....και 10% την τηλεόραση....
Υ.Γ.: Να πω την αλήθεια.....δεν περιμένω απάντηση, από πολλούς.....αλλά ελπίζω να διαψευστώ!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ........ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ..ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ???????????????????
Χρήστο μάλλον μπερδεύτηκα με αυτό που ρωτάς.......
Όλα μαζί, σην τις ρυθμίσεις τού χρήστη.
Ένα μεγάλο Contrast από μόνο του, δεν λέει και πολλά γιά την
ποιότητα της εικόνας μιάς τηλεόρασης!
Αυτο ελειπε να σας απασχολει ακομα η αγορα τv. To μονο που θα επρεπε να σας απασχολει αυτη τη στιγμη ειναι να βοηθησετε κι εμας τους κακομοιρους που ακομα δεν εχουμε καταληξει τι να αγορασουμε!:hmmmm2:Τεσπα...
...εμένα για την επόμενη τριετία, δεν θα με απασχολήσει η αγορά νέας τηλεόρασης...οπότε μικρό το κακό.....
Η δικια μου, και αλλων 35 περιπου οπως μπορεις να δεις και στο νημα για την px80 οπου κανεις δεν αναφερει την ελειψη των100hz,εχει.
Τεσπα...
...ειπώθηκαν κάποιες απόψεις για τις ανακλάσεις....και όποιος έβγαλε συμπέρασμα ...καλό στον εαυτό του έκανε ....δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν, για την ορθότητα της αποψής του...
...εμένα για την επόμενη τριετία, δεν θα με απασχολήσει η αγορά νέας τηλεόρασης...οπότε μικρό το κακό.....
Υ.Γ.: Πάω τώρα για εκείνα, τα γ#@#@#@μένα κολοκύθια και τα ξεκ^#@ρικα καρότα........(ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!!)
βρε μπας και φταινε αυτα:..............................και δεν βλεπεις αντανακλασεις?
Που ήσουν ρε συ όλη τη μέρα.....![]()
Ιεραπετρα μερια προς Μακρυ Γιαλο,εκει να δεις αντανακλασεις σε μια υπεροχη "ιδιωτικη παραλια"
![]()
Και εσυ czounnnnnnn, βάλε ενα ολόσωμο ρε παιδί μου στη θάλασσα.....
Μπορειτε να συνεχισετε....
:smash:
...
2) Όχι. Αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να κάθομαι στον καναπέ μου και να βλέπω μπροστά μου κανα... τζάκι.opcorn:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.