Συγκριτικό test DAC...

Re: Απάντηση: Συγκριτικό test DAC...

κανε απλα συγκριτικο μεταξυ του αστρωτου και του στρωμενου Hegel. Εαν ακουσεις σοβαρες διαφορες τοτε αποφασιζεις εαν αξιζει να διοργανωσεις παλι το τεστ....

:stupid::vollkommenauf::blink::speechless-smiley-0:bang:

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ : τα παραπάνω με κάθε σεβασμό προς όλα τα μέλη

-> τα μεγαλύτερα λάθη τα έχω κάνει εγώ (ας μην αρχίσουμε να τα αναφέρουμε, η λίστα είναι ατελείωτη.....)

ηρέμησε βρε Λιάκο.
ο σεβασμός είναι δεδομένος.
Γίνεται και ολίγη συζήτηση.

^ είμαι πολύ ήρεμος υπέρηχα ...!
:BDGBGDB55:
(απλά δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ από τους φίλους εδώ) -bye-

δεν παρεξηγιέται κανείς είμαι σίγουρος.
Κάνατε μια προσπάθεια. Ενα συγκριτικό.
Σίγουρα τέλειο δεν έγινε. Οργανώθηκε όσο καλά γινόταν.
Προφανώς κι ο hegel για καλό ήρθε.
Σημασία έχει ότι βρεθήκατε, κάνατε την πλάκα σας και μας δώσατε μιά εικόνα του τι ακούσατε.

Τώρα δεν θα στείλουμε και τα αποτελέσματα στο Stereophile, ούτε θα ψάχνουμε στρωμένο hegel και φτου απ την αρχή.

Χόμπυ γίνεται. Και η κοινωνική επαφή χρειάζεται.
Αλλιώς ακούμε σπίτι μας και με ακουστικά αμα λάχει...:grinning-smiley-043

^ πιο πολύ γράφω για να δίνω ιδέες ! (όσο μπορώ και δεν ξέρω και αν τα καταφέρνω...) :BDGBGDB55:

(ας μην ξεχνάμε και ότι είμαι εκτός hobby) :damnyou::singer::BDGBGDB55:

δεν παρεξηγιέται κανείς είμαι σίγουρος.
Κάνατε μια προσπάθεια. Ενα συγκριτικό.
Σίγουρα τέλειο δεν έγινε. Οργανώθηκε όσο καλά γινόταν.
Προφανώς κι ο hegel για καλό ήρθε.
Σημασία έχει ότι βρεθήκατε, κάνατε την πλάκα σας και μας δώσατε μιά εικόνα του τι ακούσατε.

Τώρα δεν θα στείλουμε και τα αποτελέσματα στο Stereophile, ούτε θα ψάχνουμε στρωμένο hegel και φτου απ την αρχή.

Χόμπυ γίνεται. Και η κοινωνική επαφή χρειάζεται.
Αλλιώς ακούμε σπίτι μας και με ακουστικά αμα λάχει...:grinning-smiley-043

Άποψη μου ταπεινή, είναι να διαχωρίζουμε το "τεστ" ή "συγκριτικό" από την ακρόαση...

ακρόαση κατά την άποψη μου παραπέμπει στην μουσική, ενώ τεστ παραπέμπει σε μηχανήματα...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε ακρόαση αλλά συγκριτικό.

Και δεν σας κρύβω ότι με κούρασε διότι έπρεπε να έχω συνέχεια την προσοχή μου μην μου ξεφύγει πουθενά καμία συχνότητα...

Θα προτιμούσα περισσότερη κοινωνική συνδιάλεξη παρά μεθοδικότητα ακρόασης...

Άποψη μου... και το δικαιολογώ...

διότι τα αποτελέσματα δεν θα τα στείλουμε στο Stereophile όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος supersonic, αλλά και επειδή τα αποτελέσματα είναι τόσο ευμετάβλητα όσα τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ακρόαση... (τελικά είχε πέσει μέσα στον Hegel ο Parker??:drummer:)...

Αν είναι να διοργανώνονται κοινωνικές ακροάσεις ας είναι λίγο πιο χαλαρό το πρωτόκολλο διότι ούτως ή άλλος τα συμπεράσματα είναι ευμετάβλητα...

Στις σοβαρές ακροάσεις έχω πρόβλημα... διότι για να ακούσει κανείς σοβαρά πρέπει να αποφεύγεται το αλκοόλ... και δεν έχει και νόημα να πίνει κανείς μόνος του...

Αν δηλαδή δεν κρατάγαμε σημειώσεις το knock out δεν θα ήταν το ίδιο ή παρόμοιο?

Και από την άλλη δεν θα ήταν τροφή για φιλολογία το ίδιο με τώρα...

Εγώ πάντως την επόμενη φορά δεν κρατάω σημειώσεις...:2thumb22sup::firstprize:-bye--bye-

Re: Απάντηση: Συγκριτικό test DAC...

κανε απλα συγκριτικο μεταξυ του αστρωτου και του στρωμενου Hegel. Εαν ακουσεις σοβαρες διαφορες τοτε αποφασιζεις εαν αξιζει να διοργανωσεις παλι το τεστ....

Γιώργο, ήταν αστείο η διοργάνωση του τεστ ξανά... :)

Όποτε μπορέσω να αγοράσω ενισχυτή, θα τον ακούσω όπως πρέπει.
(κι αυτόν και άλλους)

Μα... Δεν έπαιζαν όλα τα DAC με τον ίδιο ενισχυτή;
Όσο άστρωτος και να ήταν. Το ένα DAC έπαιξε με πιο στρωμένο ενισχυτή από το άλλο;

(απλά δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ από τους φίλους εδώ) -bye-

Εγώ παρεξηγήθηκα βρε!
Αλλά εντάξει, αφού πέταξες τα κατωσέντονα και αγόρασες σωστά ηχεία κεφτέδες να γίνει...

Μία παράκληση, μπορεί κάποιος να αναφέρει ποιά μουσικά κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν;

Re: Απάντηση: Re: Συγκριτικό test DAC...

Εγώ παρεξηγήθηκα βρε!
Αλλά εντάξει, αφού πέταξες τα κατωσέντονα και αγόρασες σωστά ηχεία κεφτέδες να γίνει...

... τι να κάνω μαναμ... άσχημα φαίνονται-όμορφα ακούγονται... :grinning-smiley-043

Τα κομματια ήταν στρωμμένα, γιατί είχαν ξαναπαιχτεί σε άλλα CD players.

... το παραπάνω το επαληθεύω και εγώ, όντως τα κομμάτια είχαν παίξει και σε άλλα cd players !! :BDBDG54:

τι να πω.... είστε απίστευτοι και οι δύο..... αυτό το κλίμα, το έξυπνο χιούμορ, η διάθεση κλπ είναι που κάνει αυτή την παρέα να ξεχωρίζει........!

-bye-

->ερώτηση προς Internet King: αν είχαν λάκα τα 40αρια (και μάλιστα όχι μία αλλά 7 στρώσεις...) θα έπαιζαν καλύτερα??

Last edited:

->ερώτηση προς Internet King: αν είχαν λάκα τα 40αρια (και μάλιστα όχι μία αλλά 7 στρώσεις...) θα έπαιζαν καλύτερα??

Sorry King μπορώ?
Η εικόνα τους θα ήταν σιγουρα καλύτερη

Last edited by a moderator:

Γιατί; ο Internet King τι είναι; Ο άρχων παντοφλάκιας;

Δεν τρώει μόνο ο Internet King παντόφλα βρε. Και εμείς μπορούμε να απαντήσουμε.

Η απάντηση λοιπόν είναι: Ναι γιατί χάνεται ο περιφερειακός θόρυβος που δημιουργεί η μουρμούρα.

Θα σε στεναχωρήσω Ηλία μου αλλά το Dark side of the moon δεν έχει μέσα στα lyrics του τις φράσεις:
- Κοίτα τι πάει και αγοράζει
- Πιο άσχημα πράγματα δεν βρήκε να βάλει στο σαλόνι;
- Με αυτούς που έμπλεξε τι να περιμένεις.

^ ρώτησα τον φίλο Internet King επειδή είχε πει το θεϊκό ότι δεν χρειάζονται 7 στρώσεις λάκα για να παίξουν ..... :grinning-smiley-043

(προσωπικά δεν τρώω παντόφλα για την "ομορφια" των ηχειων και αν ποτέ υπήρχε πρόβλημα για αυτό το θέμα από το έταιρον ήμισυ.... θα έμενε χωρίς έταιρον ήμισυ...... :flipout: )

(προσωπικά δεν τρώω παντόφλα για την "ομορφια" των ηχειων και αν ποτέ υπήρχε πρόβλημα για αυτό το θέμα από το έταιρον ήμισυ.... θα έμενε χωρίς έταιρον ήμισυ...... :flipout: )
(προσωπικά δεν τρώω παντόφλα για την "ομορφια" των ηχειων και αν ποτέ υπήρχε πρόβλημα για αυτό το θέμα από το έταιρον ήμισυ, θα έμενα χωρίς έταιρον ήμισυ...... :flipout:
-bye-

θεϊκό

Μία παράκληση, μπορεί κάποιος να αναφέρει ποιά μουσικά κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν;

Δεύτερη παράκληση, μπορεί κάποιος να αναφέρει ποια στρωμμένα μουσικά κομμάτια επιλέχθηκαν; -bye-

Κι εγώ αναρωτιόμουν τι έγινε και μου στέλνουν συνταγές πίσω τα φαρμακεία..
Λάθος parker χρησιμοποίησα..
:FSGSFGS4:

Ευρέθη, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα!

Last edited by a moderator: