Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Συν 3€ τελικά, όχι 1, μάλλον αντίστοιχα όπως θα κάνει και η Cosmote. Επίσης Cosmote ξύπνα θέλουμε και εμείς novasports δώρο
Internet+τηλ+EON+=46€ και θα δίνουν με 47€ και τα Cosmote.

Και κάτι ακόμα να ρωτήσω, τα χρήματα για την διακοπή τα πληρώνεις σε μαγαζί ή στα βάζουν στον τελευταίο λογαριασμό μαζί ή κάπως να πληρώσεις από το my Nova;
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Θα ενημερώσω αν είναι στον τελευταίο λογαριασμό. Συνήθως βγαίνει γύρω στις 6 του μήνα. Στο μαγαζί πάντως όταν πήγα για τη διακοπή δεν μου είπαν κάτι.

• Like
Reactions: AntonisTz
Σε τηλεφωνική επικοινωνία για ανανέωση cosmoteTV μου είπαν ότι θα δώσουν και αυτοί 2 μήνες δώρο τα novasports.
Εννοείται ότι θα τα έδιναν φυσικά αφού έχουν συμφωνήσει τουλάχιστον στην τηλεόραση να μην πάνε κόντρα ο ένας στον άλλον.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Όσον αφορά τους υπάρχοντες συνδρομητές Nova η προσφορά των 2 μηνών γίνεται αυτόματα η απαιτείται κάποια ενέργεια;
Μετά το πέρας των 2 μηνών,αν δεν κάνουμε κάτι,χρεώνεται πάλι αυτόματα το +3;Η πρέπει εμείς να το ζητήσουμε;

Όσον αφορά τους υπάρχοντες συνδρομητές Nova η προσφορά των 2 μηνών γίνεται αυτόματα η απαιτείται κάποια ενέργεια;
Μετά το πέρας των 2 μηνών,αν δεν κάνουμε κάτι,χρεώνεται πάλι αυτόματα το +3;Η πρέπει εμείς να το ζητήσουμε;
Screenshot_2024-08-01-20-14-30-206_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

Ευχαριστώ
Άρα,μετά το 2μηνο παραμένουν ενεργά με +3 ευρώ αυτόματα χωρίς να κάνεις τιποτα.Για να μη χρεωθείς ο μόνος τρόπος είναι να κανεις διακοπή της έξτρα υπηρεσιας
Ακριβώς...

Χθεϛ εκανα αιτημα διακοπηϛ στην ΕΟΝ. Για οσουϛ ενδιαφερονται το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ πληρωνεται με τον εκκαθαριστικο λογαριασμο του επομενου μηνα και η αποσυνδεση θα γινει τελοϛ Αυγουστου οποτε χρεωνεται και εναϛ μηναϛ ακομα. Στο καταστημα που πηγα δε μου ανεφεραν κατι για επιστροφη εξοπλισμου. Θα αναμενω και αν εχω νεωτερα θα ενημερωσω.

Χθεϛ εκανα αιτημα διακοπηϛ στην ΕΟΝ. Για οσουϛ ενδιαφερονται το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ πληρωνεται με τον εκκαθαριστικο λογαριασμο του επομενου μηνα και η αποσυνδεση θα γινει τελοϛ Αυγουστου οποτε χρεωνεται και εναϛ μηναϛ ακομα. Στο καταστημα που πηγα δε μου ανεφεραν κατι για επιστροφη εξοπλισμου. Θα αναμενω και αν εχω νεωτερα θα ενημερωσω.
120€ ειναι τελικα το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ;;

Καλά ναι αυτό εννοείται απλά το λέω γιατί πέρσι η nova ανέβασε στο σάιτ της ότι της κάνουν πόλεμο mega και Αντ1 και υποθέτω ότι ήταν δυνατή κόντρα
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά.
Η σύμπραξη Ant1 και Mega και η κοινή εταιρεία παραγωγής τους (Oscar) δεν έχει μέλλον γιατί το Mega έχει αθετήσει τη συμφωνία και έδωσε πολλές παραγωγές του καναλιού στον Κοκλώνη. Παραγωγές που θα έπρεπε να έχει η Oscar. Το μέτωπο Mega και Ant1 στην ουσία του πράγματος έχει σπάσει.
Nova και Cosmote μπορεί να έχουν κάνει και άλλες μυστικές συμφωνίες για κοινή στάση απέναντι στα ελεύθερα κανάλια όταν λήξουν τα υπάρχοντα συμβόλαια με αυτά. Και o ΑΝΤ1 να έχει ενημερωθεί για αυτές.

Last edited:
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά.
Η σύμπραξη Ant1 και Mega και η κοινή εταιρεία παραγωγής τους (Oscar) δεν έχει μέλλον γιατί το Mega έχει αθετήσει τη συμφωνία και έδωσε πολλές παραγωγές του καναλιού στον Κοκλώνη. Παραγωγές που θα έπρεπε να έχει η Oscar. Το μέτωπο Mega και Ant1 στην ουσία του πράγματος έχει σπάσει.
Nova και Cosmote μπορεί να έχουν κάνει και άλλες μυστικές συμφωνίες για κοινή στάση απέναντι στα ελεύθερα κανάλια όταν λήξουν τα υπάρχοντα συμβόλαια με αυτά. Και o ΑΝΤ1 να έχει ενημερωθεί για αυτές.
Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί είχα μάθει πέρσι ότι ζητούσαν κάτι παράλογα ποσά τα κανάλια που δεν υπήρχαν ούτε στις χρυσές εποχές τέτοια συμβόλαια..

Η nova είχε απόλυτο δίκιο στο θέμα αυτό, τα ποσά που ζητούσαν ήταν τρελά που αντιστοιχούσαν σε δικαιώματα αθλητικών δικαιωμάτων μικρότερου βεληνεκούς