Μια χαρά μας την έφεραν!Ναι 120€ για EON+
Μια χαρά μας την έφεραν!Ναι 120€ για EON+
+1 θα είναι στα συνδυαστικά πρόγραμμα λογικάΣυν 3€ τελικά, όχι 1
Internet+τηλ+EON+=46€ και θα δίνουν με 47€ και τα Cosmote.Συν 3€ τελικά, όχι 1, μάλλον αντίστοιχα όπως θα κάνει και η Cosmote. Επίσης Cosmote ξύπνα θέλουμε και εμείς novasports δώρο
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Θα ενημερώσω αν είναι στον τελευταίο λογαριασμό. Συνήθως βγαίνει γύρω στις 6 του μήνα. Στο μαγαζί πάντως όταν πήγα για τη διακοπή δεν μου είπαν κάτι.Και κάτι ακόμα να ρωτήσω, τα χρήματα για την διακοπή τα πληρώνεις σε μαγαζί ή στα βάζουν στον τελευταίο λογαριασμό μαζί ή κάπως να πληρώσεις από το my Nova;
Στα υφιστάμενα προγράμματα 3play όμως είναι +3€ ότι τιμή κι αν έχουν, σωστά;Internet+τηλ+EON+=46€ και θα δίνουν με 47€ και τα Cosmote.
Υποθέτω πως ναι.Στα υφιστάμενα προγράμματα 3play όμως είναι +3€ ότι τιμή κι αν έχουν, σωστά;
Εννοείται ότι θα τα έδιναν φυσικά αφού έχουν συμφωνήσει τουλάχιστον στην τηλεόραση να μην πάνε κόντρα ο ένας στον άλλον.Σε τηλεφωνική επικοινωνία για ανανέωση cosmoteTV μου είπαν ότι θα δώσουν και αυτοί 2 μήνες δώρο τα novasports.
Ευχαριστώ
Ακριβώς...Ευχαριστώ
Άρα,μετά το 2μηνο παραμένουν ενεργά με +3 ευρώ αυτόματα χωρίς να κάνεις τιποτα.Για να μη χρεωθείς ο μόνος τρόπος είναι να κανεις διακοπή της έξτρα υπηρεσιας
120€ ειναι τελικα το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ;;Χθεϛ εκανα αιτημα διακοπηϛ στην ΕΟΝ. Για οσουϛ ενδιαφερονται το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ πληρωνεται με τον εκκαθαριστικο λογαριασμο του επομενου μηνα και η αποσυνδεση θα γινει τελοϛ Αυγουστου οποτε χρεωνεται και εναϛ μηναϛ ακομα. Στο καταστημα που πηγα δε μου ανεφεραν κατι για επιστροφη εξοπλισμου. Θα αναμενω και αν εχω νεωτερα θα ενημερωσω.
Ναι στα 120 είναι. Στο έγγραφο που μου έδωσαν γράφει το ποσό χωρίς ΦΠΑ περίπου στα 97 € αλλά αν προσθέσεις το 24% βγαίνει 120.120€ ειναι τελικα το πεναλτυ προωρηϛ αποδεσμευσηϛ;;
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά.Καλά ναι αυτό εννοείται απλά το λέω γιατί πέρσι η nova ανέβασε στο σάιτ της ότι της κάνουν πόλεμο mega και Αντ1 και υποθέτω ότι ήταν δυνατή κόντρα
Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί είχα μάθει πέρσι ότι ζητούσαν κάτι παράλογα ποσά τα κανάλια που δεν υπήρχαν ούτε στις χρυσές εποχές τέτοια συμβόλαια..Από τότε έχουν αλλάξει πολλά.
Η σύμπραξη Ant1 και Mega και η κοινή εταιρεία παραγωγής τους (Oscar) δεν έχει μέλλον γιατί το Mega έχει αθετήσει τη συμφωνία και έδωσε πολλές παραγωγές του καναλιού στον Κοκλώνη. Παραγωγές που θα έπρεπε να έχει η Oscar. Το μέτωπο Mega και Ant1 στην ουσία του πράγματος έχει σπάσει.
Nova και Cosmote μπορεί να έχουν κάνει και άλλες μυστικές συμφωνίες για κοινή στάση απέναντι στα ελεύθερα κανάλια όταν λήξουν τα υπάρχοντα συμβόλαια με αυτά. Και o ΑΝΤ1 να έχει ενημερωθεί για αυτές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.