Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Λογικά θα έχουν προσθέσει τον σχετικό διακόπτη πριν την 1η Νοεμβρίου.

Αυτό που εγώ αναγνωρίζω στη Nova υπό την τρέχουσα διοίκηση είναι η διαφάνεια στις τιμές και η τήρησή τους.
Στην Cosmote (αν εξαιρέσουμε τη σταθερή) υπάρχουν συνδρομητές δύο ή και τριών "ταχυτήτων". Ακόμα και υπό ίδιες προϋποθέσεις (πόσα συμβόλαια έχει κάποιος στην εταιρεία κ.λπ.) κάποιοι πληρώνουν περισσότερα από άλλους.

Παντως στις "οδηγιες" στο σαιτ της cosmote
Ειχε αναφορα για επισκεψη στο καταστημα και τηλεφωνικος
Οποτε καθολου απίθανο να μην υπαρχει τετοια επιλογη στην εφαρμογη οπως εβαλε η nova

Παντως για να πουμε και τα καλα για την Nova
Σου δινει την δυνατοτητα αν θελεις μεσω της εφαρμογης να καταργησεις με ενα κλικ την επιπλεον υπηρεσια με τα cosmote sports
Εγώ δεν έχω βρει ακόμα αυτή την επιλογή.Ούτε στο app ούτε μέσω browser.Είμαι παλιός δορυφορικός και έχω περάσει εδώ και καιρό σε αορίστου.

Eγω πιστευω ειστε υπερβολικοι με το θεμα νοβα στην κοσμοτε tv.Δεν βλεπω καμια διαφορα ουσιαστικη στην ποιοτητα εικονα και τα σπασιματακια που λετε αν προσεξετε υπαρχουν και στην κοσμοτε.Οσον αφορα τα κοσμοτε οντως δειχνουν καλα στη νοβα και με φτιαγμενο delay.Οποιος μπορει ας κανει ενα αναλυτικο σχολιο και για τα δυο να παιρνουμε γνωμες
Δεν υπάρχουν τα σπασίματα στην Cosmote... Δοκιμασμένο σε Mecool KM2 plus, Xiaomi 2gen και Samsung TV....

Δεν υπάρχουν τα σπασίματα στην Cosmote... Δοκιμασμένο σε Mecool KM2 plus, Xiaomi 2gen και Samsung TV....
οκ αποψη σου απλα που το δοκιμασα σε λαπτοπ δεν ειναι τοσο φοβερη η διαφορα οσο λετε

Στις προσθετες υπηρεσιες δεν υπαρχει αυτη η επιλογη παντως

Εμενα εκει μου το εμφανιζει και εχεις επιλογη αν πατήσεις πανω να κανεις και καταργηση απο τωρα

Στην ουσία θέλουν να καταργήσουν οποιαδήποτε προηγούμενη προσφορά και να κάνουν reset με νέες τιμές. Τουλάχιστον για τους 3play.
Έχω πίστευα ότι αυτό θα το έκανε η nova αλλά τελικά θα το κάνει ο οτε

Η διαφορά τώρα στο ματς του Αμβούργου από μια στοιχηματικη ειναι ~10 δευτερόλεπτα από την εφαρμογή της κοσμοτε. Μια χαρά.
Και μέσω της eon δύο δευτερόλεπτα πιο μπροστά. Άρα 8 δευτερόλεπτα από στοιχηματίκες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η διαφορά τώρα στο ματς του Αμβούργου από μια στοιχηματικη ειναι ~10 δευτερόλεπτα από την εφαρμογή της κοσμοτε. Μια χαρά.
Aκριβως το ιδιο και στη νοβα.Το ειπαμε και το πρωι συμβαδιζουν πλεον στο delay.Eκει που μια ζωη η νοβα ηταν γυρω στα 30 δευτερα πισω πλεον συμβαδιζουν.Βλεπετε ρε μερακληδες β γερμανιας?Καλα που κατηντησε το αμβουργο?

Μπήκα μόνο για να δω τη διαφορά.
Αν και επειδή Αμβούργο είχα μείνει για λίγο καιρό έχω μια ιδιαίτερη αγάπη 🤣
εγω το θυμαμαι απο το διπλο με το γιγαντα το νασιοπουλο που ειχε πραγματικα καλη ομαδα τοτε

Παντως για να πουμε και τα καλα για την Nova
Σου δινει την δυνατοτητα αν θελεις μεσω της εφαρμογης να καταργησεις με ενα κλικ την επιπλεον υπηρεσια με τα cosmote sports

Αντιθετα στην εφαρμογη της Cosmote δεν υπαρχει καπου η δυνατοτητα και πρεπει η να πας σε καποιο καταστημα
Η να περιμενεις κανα μισαωρο αναμονη στο τηλεφωνο
Που ακριβώς είναι αυτή η επιλογή στο app της nova.
Δεν μπορώ να την βρω.:unsure::unsure:
Edit: τώρα είδα τα επόμενα μηνύματα. Ούτε σε μένα υπάρχει τέτοια επιλογή, μόνο το adult pack έχει.