ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!
Το ποιό;κι όμως έχει γίνει κανονικά
Το ποιό;κι όμως έχει γίνει κανονικά
Η αύξηση και εκειΤο ποιό;
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για μένα,να δούμε τι προσφορές θα σκαρφιστούν,μετα τις λαμογιές που έκαναν.και σε μένα το αύξησε η wind,σε 2 μήνες που λήγει το συμβόλαιο,θα τα πούμε ,όταν θα με παίρνουν τηλέφωνο για ανανέωση
πως δεν σ εχουν παρει τηλ ακομα τωρα περνουν τηλ 3-4 μηνες πριν ληξει για ανανεωσηκαι σε μένα το αύξησε η wind,σε 2 μήνες που λήγει το συμβόλαιο,θα τα πούμε ,όταν θα με παίρνουν τηλέφωνο για ανανέωση
Το έκανα δοκιμή ξανά σήμερα. Παιδιά επιβεβαιωμένα πλέον, η εταιρία έχει ρυθμίσει το τηλεφωνικό της κέντρο να "ρίχνει" την γραμμή στον συνδρομητή της κατά την πρώτη του κλήση (υπόψιν, ΜΟΝΟ από σταθερό ή κινητό wind συμβαίνει αυτό. δηλαδή κοροϊδεύει/κλέβει ΜΟΝΟ τους συνδρομητές της) λέγοντας την ατάκα "αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε αργότερα" κλέβοντας του στην κυριολεξία το κόστος της κλήσης, και μόνο από την δεύτερη φορά και μετά σε βάζει σε αναμονή να εξυπηρετηθείς.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΑΤΗ φως φανάρι, μπαμ, χωρίς ίχνος ντροπής και δισταγμού!Απορώ ειλικρινά τι κάνουν οι κρατικοί μηχανισμοί...θα μου πεις, πιθανότερο είναι να βγάλει κανονισμό το ΕΕΤΤ που να επικυρώνει νομικά το "κλείσιμο" της γραμμής μετα χρεώσης, παρά να σκίσουνε την wind στα προστίματα για τόσο οφθαλμοφανή απάτη κατά των συνδρομητών της.
μολις εκανα ανανεωση συνδρομης τον επομενο μηνα ειδα αυξηση των 6 ευρω
πηρα τηλεφωνο μπλαμπλα κλπ
τελικα μου ειπαν οτι θα μου εκαναν πιστωση τον επομενο λογαριασμο
που σημερα που τον ελαβα δεν εχει γινει
εχω κρατησει ονοματα ημερομηνιες πηρα ξανα τηλεφωνο θα το κοιταξουν και θα μου απαντησουν εντος δυο εργασιμων
τους ειπα οτι εχω τωρα δικαιωμα να διακοψω ( η συνδρομη μου ληγει το 19)
Για το τέλος που επιβάλλει το κράτος δεν φταίει η εταιρεία.
Επιβάλλεται από το κράτος και σε αυτούς και σε εσένα με νόμο.
Αν το κρατος τρελαθει και πει να απο που θα τα παρουμε και βαλει τελος 30 ευρω εγω ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.