Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Τόσο σε εμένα όσο και σε συγγενικό μου πρόσωπο η Cosmote αύξησε το πάγιο σε ενεργό συμβόλαιο. Η ειδοποίηση ήρθε στην τελευταία σελίδα του λογαριασμού Δεκεμβρίου. Σε ερώτηση στην Cosmote γιατί αυξάνουν αυθαίρετα το πάγιο σε ενεργό συμβόλαιο η απάντησή τους ήταν ότι όλες οι εταιρείες το ίδιο κάνουν και αν θέλουμε μπορούμε να σπάσουμε το συμβόλαιο έως 15/1 χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Μαθαίνω ότι τις τελευταίες ημέρες σε όσους καλούν την Cosmote για να παραπονεθούν για τις αυξήσεις η απάντηση είναι ότι τελικά οι αυξήσεις δεν θα ισχύσουν. Από τα παραπάνω μάλλον επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι όλοι προσπάθησαν να μιμηθούν την Wind στις αυξήσεις αλλά ίσως δεν τα κατάφεραν τελικά επειδή είχε ψηφισθεί ο νέος νόμος. Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στους επόμενους λογαριασμούς γιατί επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν έχω δει.

και σε μένα το αύξησε η wind,σε 2 μήνες που λήγει το συμβόλαιο,θα τα πούμε ,όταν θα με παίρνουν τηλέφωνο για ανανέωση
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για μένα,να δούμε τι προσφορές θα σκαρφιστούν,μετα τις λαμογιές που έκαναν.

μολις εκανα ανανεωση συνδρομης τον επομενο μηνα ειδα αυξηση των 6 ευρω
πηρα τηλεφωνο μπλαμπλα κλπ
τελικα μου ειπαν οτι θα μου εκαναν πιστωση τον επομενο λογαριασμο
που σημερα που τον ελαβα δεν εχει γινει
εχω κρατησει ονοματα ημερομηνιες πηρα ξανα τηλεφωνο θα το κοιταξουν και θα μου απαντησουν εντος δυο εργασιμων
τους ειπα οτι εχω τωρα δικαιωμα να διακοψω ( η συνδρομη μου ληγει το 19)

Last edited by a moderator:
και σε μένα το αύξησε η wind,σε 2 μήνες που λήγει το συμβόλαιο,θα τα πούμε ,όταν θα με παίρνουν τηλέφωνο για ανανέωση
πως δεν σ εχουν παρει τηλ ακομα τωρα περνουν τηλ 3-4 μηνες πριν ληξει για ανανεωση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Το έκανα δοκιμή ξανά σήμερα. Παιδιά επιβεβαιωμένα πλέον, η εταιρία έχει ρυθμίσει το τηλεφωνικό της κέντρο να "ρίχνει" την γραμμή στον συνδρομητή της κατά την πρώτη του κλήση (υπόψιν, ΜΟΝΟ από σταθερό ή κινητό wind συμβαίνει αυτό. δηλαδή κοροϊδεύει/κλέβει ΜΟΝΟ τους συνδρομητές της) λέγοντας την ατάκα "αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε αργότερα" κλέβοντας του στην κυριολεξία το κόστος της κλήσης, και μόνο από την δεύτερη φορά και μετά σε βάζει σε αναμονή να εξυπηρετηθείς.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΑΤΗ φως φανάρι, μπαμ, χωρίς ίχνος ντροπής και δισταγμού!Απορώ ειλικρινά τι κάνουν οι κρατικοί μηχανισμοί...θα μου πεις, πιθανότερο είναι να βγάλει κανονισμό το ΕΕΤΤ που να επικυρώνει νομικά το "κλείσιμο" της γραμμής μετα χρεώσης, παρά να σκίσουνε την wind στα προστίματα για τόσο οφθαλμοφανή απάτη κατά των συνδρομητών της.

Πρόσφατα παιδευόμουν με την τηλεφωνική γραμμή στο πατρικό μου.
Δεν θυμάμαι πόσες φορές κάλεσα, είτε απο κινητό είτε απο σταθερό, αλλά σε διάστημα τρεισήμισι ωρών δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή(!!!) και τελικά δεν εξυπηρετήθηκα.
Αυτό όμως που διαπίστωσα γιατί καλούσα ξανα και ξανα είναι οτι και στην cosmote γίνεται αυτό που περιγράφεις.
Την πρώτη φορά, αφού γίνεται έλεγχος γραμμής κλπ κλπ στο τέλος σου λέει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος και πέφτει η γραμμή.
Την δεύτερη φορά που θα ξαναπάρεις θα σε βάλει σε αναμονή.

μολις εκανα ανανεωση συνδρομης τον επομενο μηνα ειδα αυξηση των 6 ευρω
πηρα τηλεφωνο μπλαμπλα κλπ
τελικα μου ειπαν οτι θα μου εκαναν πιστωση τον επομενο λογαριασμο
που σημερα που τον ελαβα δεν εχει γινει
εχω κρατησει ονοματα ημερομηνιες πηρα ξανα τηλεφωνο θα το κοιταξουν και θα μου απαντησουν εντος δυο εργασιμων
τους ειπα οτι εχω τωρα δικαιωμα να διακοψω ( η συνδρομη μου ληγει το 19)

μετα απο επιμονη ημερων

τους ειχα αφησει δυο λογαριασμους απληρωτους
σημερα πηγα και πληρωσα τον εναν κατα 12 ευρω λιγοτερα

- κυριε παπα θα σας αφαιρεσουμε τελικα τα 12 ευρω διοτι το συμβολαιο σας εγινε μολις ενα μηνα πριν τις αυξησεις

Είναι αλήτες.Εγώ μόνο με καταγγελία κατάφερα να πιστωθεί ο λογαριασμός παρά το ότι το λάθος ήταν καθαρά του υπαλλήλου στο κατάστημα.Από 52 που ήταν υποτίθεται το συμβόλαιό μου ήρθε 200 .
Από τον Μάιο ξεμπέρδεψα Ιανουάριο...
Same Sh1t...Different Day.

Εμας επειδη δεν εχουμε βαλει χρονο προς σταθερα και πηρε η γυναικα μου απο σταθερο σε σταθερο και οχι σε αλλη πολη εδω στο Περιστερι σε μια φιλη της για μιση ωρα χρεωσαν 9 ευρω.
Θελω να δω τον Αυγουστο που θα τους ριξω κλωτσια και θα φυγω πως θα παρακαλανε και τι μαλακιες θα μου λενε για προσφορες κλπ.

Γιατί φταίει η εταιρία που σε χρέωσε 9 ευρώ ενώ δεν είχες δωρεάν χρόνο ομιλίας?

Τον τιμοκατάλογο βρε LLLEFTERIS το έχεις δει ποτέ πριν υπογράψεις συμβόλαιο?

Φταιει για τα αλλα που με εχει χρεωσει με το ετσι θελω. Στο τελος που εβαλε το κρατος εμενα με ρωτησε αν το θελω η οχι; δηλαδη αν το κρατος πει βαζω τελος ιντερνετ 30 ευρω τον μηνα εγω ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω;
Εγω οταν πηγα στην Wind μου ειχε πει οτι θα πληρωνω 17 τον μηνα συν 6 το VDSL 23 τον μηνα γιατι δεν πεφτει ο λογαριασμος κατω απο τα 30 ευρω απο την στιγμη που το σταθερο ειναι αποσυνδεμενο εντελως;

Στην Cyta που ημουν δεν ειχα παραπονα με τον λογαριασμο απλα πηγα στην Wind λογω οτι η Cyta δεν ειχε εδω VDSL και με 2.6 δεν μπορουσα να κανω δουλεια.
Θα φανε κλωτσια και καντηλια οταν ερθει η ωρα που θα ειναι ολα δικα τους.

image.jpg

Αν βγαλεις τα 18.70 που ειναι οι κλησεις τα υπολοιπα ειναι 22 ευρω χωρις ΦΠΑ και εγω επρεπε να πληρωνω 17+6=23 με τον ΦΠΑ
Του ειχα πει δεν θελω καποιο προγραμμα προς σταθερα η κινητα γιατι το τηλεφωνο δεν το εχει κανεις γνωστος συγγενης κλπ το εχουμε μονο για του ΕΟΠΠΥ για κανενα ραντεβου για γιατρο και αυτοι μου ειχαν βαλει και αναγνωριση κλησης και αναμονης και και και. :slapface:

Για το τέλος που επιβάλλει το κράτος δεν φταίει η εταιρεία.

Επιβάλλεται από το κράτος και σε αυτούς και σε εσένα με νόμο.

Απάντηση: Re: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Για το τέλος που επιβάλλει το κράτος δεν φταίει η εταιρεία.

Επιβάλλεται από το κράτος και σε αυτούς και σε εσένα με νόμο.

Αν το κρατος τρελαθει και πει να απο που θα τα παρουμε και βαλει τελος 30 ευρω εγω ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο;

Re: Απάντηση: Re: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Αν το κρατος τρελαθει και πει να απο που θα τα παρουμε και βαλει τελος 30 ευρω εγω ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο;

Eξαρτάται τι προβλέπει κάθε φορά ο νόμος Λευτέρη.
Το συμβόλαιο μάλλον το προβλέπει ήδη αυτό σαν ενδεχόμενο. Ότι δηλαδή συμφωνούν μαζί σου τις δικές τους κοστολογήσεις και όχι τις κρατικές και ότι στην περίπτωση αυτή δεν δικαιούσαι να σπάσεις δωρεάν το συμβόλαιο.
Μπορείς να το σπάσεις αλλά με ποινή.