Μπορείς να το σπάσεις αλλά με ποινή.
Δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι οι ποινες ειναι πλεον ποινες-μαμουθ.
Την εχουν δει καπως εταιρειες και κρατος.
Απο εδω και περα το πρωτο πραγμα για το οποιο πρεπει
να σιγουρευομαστε πριν υπογραψουμε συμβολαιο
ειναι το ποσον της ποινης σε περιπτωση διακοπης.
Αν το κρατος τρελαθει και πει να απο που θα τα παρουμε και βαλει τελος 30 ευρω εγω ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο;
Κοντα ειναι ο Αυγουστος
Εμένα λήγει το 2ετές συμβόλαιο στα μέσα Φεβρουαρίου και με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα,τους έχω στο περίμενε γιατί θα ήθελα να πάω σε VDSL 30 η 50,με κάποια συφέρουσα προσφορά,αλλά δυστυχώς το σημείο της Καλλιθέας που μένω δεν έχει ακόμη διαθεσιμότητα απο κανένα πάροχο,τι να κάνω δεν ξέρω,γιατί ενώ μου έχουν πει σε κάποιο κατάστημα της WIND ότι περιμένουν ως τέλος Ιανουαρίου να υπάρξει διαθεσιμότητα,δεν τους πολυπιστεύω όμως.
Αν δεν κάνω κανένα συμβόλαιο,μπορώ να το αφήσω ελεύθερο;
Δεν ξέρω βέβαια πόσο παραπάνω θα πληρώνω χωρίς τις εκπτώσεις κάποιου συμβολαίου,αλλά απο την άλλη μπορώ να κλείσω κάποιο συμβόλαιο ADSL και μόλις υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL να μεταπηδήσω με μικρό κόστος;
Μου έστειλε μήνυμα η wind,ότι για τους επόμενους 3 μήνες θα μου δίνει 1500 λεπτά προς wind και q,στο σταθερό
Γνωρίζω οι φίλοι,οι συγγενείς και όσοι μ'ενδιαφέρουν τι πάροχο έχουν,κατανοητό;
Δεν σε υποχρεώνει κανείς ν'αγοράσεις
Ελπίζω να μην παγώσει το χαμόγελο στα χείλη σου
πλάκα κάνεις!!Γνωρίζεις τι πάροχο κινητής έχουνε όλοι σου οι φίλοι και συγγενείς???:adore:
(το καταλαβαίνεις θεωρώ ότι και ένας να σου ξεφύγει ετοιμάσου για τρελούς λογαριασμούς, είναι γνωστή χρόνια η παγίδα με τους τόνους δωρεάν άχρηστου επι το πλείστον χρόνου ΜΟΝΟ προς τον πάροχο μας, ε, δεν θα σε τσακώσουν να κάνεις κάποιο λάθος?Θα στα αρπάξουνε... )
Έχω και 5 ώρες προς όλα τα κινητά,επιπλέον
Τι διάολο,όλη μέρα στο τηλέφωνο θα είμαινα δίνω συνταγές μαγειρικής;
Μου έστειλε μήνυμα η wind,ότι για τους επόμενους 3 μήνες θα μου δίνει 1500 λεπτά προς wind και q,στο σταθερό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.