Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Re: Απάντηση: Re: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Μπορείς να το σπάσεις αλλά με ποινή.

Δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι οι ποινες ειναι πλεον ποινες-μαμουθ.
Την εχουν δει καπως εταιρειες και κρατος.

Απο εδω και περα το πρωτο πραγμα για το οποιο πρεπει
να σιγουρευομαστε πριν υπογραψουμε συμβολαιο
ειναι το ποσον της ποινης σε περιπτωση διακοπης.

Δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι οι ποινες ειναι πλεον ποινες-μαμουθ.
Την εχουν δει καπως εταιρειες και κρατος.

Απο εδω και περα το πρωτο πραγμα για το οποιο πρεπει
να σιγουρευομαστε πριν υπογραψουμε συμβολαιο
ειναι το ποσον της ποινης σε περιπτωση διακοπης.

Εννοείται!

Αν το κρατος τρελαθει και πει να απο που θα τα παρουμε και βαλει τελος 30 ευρω εγω ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο;

Είναι υποχρέωση τους να συλλέγουν τους φόρους του κράτους, μια αντίστοιχη κατάσταση με τη ΔΕΗ και εφόσον δεν αλλάζει μονομερώς η εταιρία κάποιον όρο, δεν προβλέπεται άνευ πέναλτι διακοπή. Έτσι έγινε και με τον φόρο σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Κοντα ειναι ο Αυγουστος

Και τι νομίζεις οτι θα γινει μετά Λευτέρη ;
Οπου και να πας τους ληστρικούς φόρους θα τους πληρώνεις όπως τους πληρώνουμε όλοι.
Πιθανοτατα μεχρι τότε (αντε μέχρι τέλος της χρονιάς) η Cyta θα ειναι στην αγκαλιά της Vodafone F και η Forthnet ..... θα δούμε, οπότε πρακτικά θα έχουμε τρεις εταιρείες που λίγο πολύ θα χρεώνουν τα ίδια πράγματα για παρόμοιες υπηρεσίες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε ρεαλιστικές απαιτήσεις και να ξερουμε ακριβώς τι χρειαζόμαστε ώστε να πληρώνουμε όσο λιγότερα γίνεται .

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Εμένα λήγει το 2ετές συμβόλαιο στα μέσα Φεβρουαρίου και με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα,τους έχω στο περίμενε γιατί θα ήθελα να πάω σε VDSL 30 η 50,με κάποια συφέρουσα προσφορά,αλλά δυστυχώς το σημείο της Καλλιθέας που μένω δεν έχει ακόμη διαθεσιμότητα απο κανένα πάροχο,τι να κάνω δεν ξέρω,γιατί ενώ μου έχουν πει σε κάποιο κατάστημα της WIND ότι περιμένουν ως τέλος Ιανουαρίου να υπάρξει διαθεσιμότητα,δεν τους πολυπιστεύω όμως.
Αν δεν κάνω κανένα συμβόλαιο,μπορώ να το αφήσω ελεύθερο;
Δεν ξέρω βέβαια πόσο παραπάνω θα πληρώνω χωρίς τις εκπτώσεις κάποιου συμβολαίου,αλλά απο την άλλη μπορώ να κλείσω κάποιο συμβόλαιο ADSL και μόλις υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL να μεταπηδήσω με μικρό κόστος;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Εμένα λήγει το 2ετές συμβόλαιο στα μέσα Φεβρουαρίου και με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα,τους έχω στο περίμενε γιατί θα ήθελα να πάω σε VDSL 30 η 50,με κάποια συφέρουσα προσφορά,αλλά δυστυχώς το σημείο της Καλλιθέας που μένω δεν έχει ακόμη διαθεσιμότητα απο κανένα πάροχο,τι να κάνω δεν ξέρω,γιατί ενώ μου έχουν πει σε κάποιο κατάστημα της WIND ότι περιμένουν ως τέλος Ιανουαρίου να υπάρξει διαθεσιμότητα,δεν τους πολυπιστεύω όμως.
Αν δεν κάνω κανένα συμβόλαιο,μπορώ να το αφήσω ελεύθερο;
Δεν ξέρω βέβαια πόσο παραπάνω θα πληρώνω χωρίς τις εκπτώσεις κάποιου συμβολαίου,αλλά απο την άλλη μπορώ να κλείσω κάποιο συμβόλαιο ADSL και μόλις υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL να μεταπηδήσω με μικρό κόστος;

Όλες οι εταιρίες σου επιτρέπουν να πας σε μεγαλύτερο "πακέτο". Κάνεις ουσιαστικά νέο συμβόλαιο. Η υποθάθμιση σε μικρότερο πακέτο δεν είναι δυνατή.

Kαι στην περιοχή μας η εξυπηρέτηση της Wind είναι τραγική. Δυστυχώς το λίγο που κερδίζει κάποιος συγκριτικά με ote, είναι τελικά τίποτα μπροστά στην εξυπηρέτηση και το να μένεις χωρίς internet για μέρες και μέρες.

Μου έστειλε μήνυμα η wind,ότι για τους επόμενους 3 μήνες θα μου δίνει 1500 λεπτά προς wind και q,στο σταθερό

Τζάμι!Αρχισε να παίρνεις από το κινητό σου τους πάντες και να τους ρωτάς αν έχουν τηλέφωνο wind ή q!Κάνε την λίστα σου, και μετά βρε μπαγάσα...απόλαυσε τα 1500 λεπτά από το σταθερό σου προς wind και q... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Γνωρίζω οι φίλοι,οι συγγενείς και όσοι μ'ενδιαφέρουν τι πάροχο έχουν,κατανοητό;
Δεν σε υποχρεώνει κανείς ν'αγοράσεις
Ελπίζω να μην παγώσει το χαμόγελο στα χείλη σου

Last edited:
Δηλαδή εγώ που ανανέωσα 2 χρόνια με wind triple play all in one, σταθερό,κινητό και internet 29/10/2017 2ετές συμβόλαιο με 40.50 και από Δεκέμβριο πληρώνω για τις ψηφιακές σαχλαμάρες 44.80 ευρώ έχω δικαίωμα να διακόψω μέχρι τέλος Ιανουαρίου?

Σίγουρα μπορείς να τους ενοχλήσεις για να δεις τι απαντήσεις θα πάρεις.Αν και δεν νομιζω να βγάλεις άκρη με τους αλ@τ@ς.Θελουν να μας γδάρουν και θα το καταφέρουν απο οτι φαινεται..

Same Sh1t...Different Day

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Γνωρίζω οι φίλοι,οι συγγενείς και όσοι μ'ενδιαφέρουν τι πάροχο έχουν,κατανοητό;
Δεν σε υποχρεώνει κανείς ν'αγοράσεις
Ελπίζω να μην παγώσει το χαμόγελο στα χείλη σου

πλάκα κάνεις!!Γνωρίζεις τι πάροχο κινητής έχουνε όλοι σου οι φίλοι και συγγενείς???:adore:

(το καταλαβαίνεις θεωρώ ότι και ένας να σου ξεφύγει ετοιμάσου για τρελούς λογαριασμούς, είναι γνωστή χρόνια η παγίδα με τους τόνους δωρεάν άχρηστου επι το πλείστον χρόνου ΜΟΝΟ προς τον πάροχο μας, ε, δεν θα σε τσακώσουν να κάνεις κάποιο λάθος?Θα στα αρπάξουνε... )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

πλάκα κάνεις!!Γνωρίζεις τι πάροχο κινητής έχουνε όλοι σου οι φίλοι και συγγενείς???:adore:

(το καταλαβαίνεις θεωρώ ότι και ένας να σου ξεφύγει ετοιμάσου για τρελούς λογαριασμούς, είναι γνωστή χρόνια η παγίδα με τους τόνους δωρεάν άχρηστου επι το πλείστον χρόνου ΜΟΝΟ προς τον πάροχο μας, ε, δεν θα σε τσακώσουν να κάνεις κάποιο λάθος?Θα στα αρπάξουνε... )

Έχω και 5 ώρες προς όλα τα κινητά,επιπλέον
Τι διάολο,όλη μέρα στο τηλέφωνο θα είμαινα δίνω συνταγές μαγειρικής;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδρομητές της εταιρίας Wind προσοχή!!

Έχω και 5 ώρες προς όλα τα κινητά,επιπλέον
Τι διάολο,όλη μέρα στο τηλέφωνο θα είμαινα δίνω συνταγές μαγειρικής;

:flipout:

Παίρνουν πίσω τις αυξήσεις στην τηλεφωνία

Με παρέμβαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ακυρώνονται οι αυξήσεις στα τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στα συμβόλαια που είναι σε ισχύ. Οι αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο που μπλοκάρουν τις ανατιμήσεις.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1590443/pairnoyn-piso-tis-ayxhseis-sthn-thlefonia.html

Μου έστειλε μήνυμα η wind,ότι για τους επόμενους 3 μήνες θα μου δίνει 1500 λεπτά προς wind και q,στο σταθερό

Αν κάποιος το χρειάζεται πάντως, υπάρχει τρόπος να δούμε σε ποιόν πάροχο ανήκει ένα σταθερό.

http://www.foritotita.gr/?page_id=362