Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

εε όχι και μπάφο στα μπουζούκια....που είμαστε!??!!
Γίνονται τέτοια?

Με τριμμένο γαρΟΥΦαλο... :D

???δεν καταλαβαινω..

Μπάφο με τέτοιο:

mpouzoukia.jpg

(Το σκίσαμε, ας σφουγγαρίσει κάποιος τα τελευταία)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Δεν ξέρω που θέλει να πάει, ρώτα τον. Το θέμα είναι ότι γενικά μου φαίνεται λίγο λάθος να αποκλείονται άτομα από οτιδήποτε. Άλλο το "μην καπνίσεις εκεί που θα πας" κι άλλο το "μην πας"...

Γνώμη μου, μπορεί απλά να διαφωνούμε.

Ρε θες και τα λες αυτά ή τα λες για να πεις κάτι?
Έχεις πάει σε ροκ συναυλία ποτέ σου σε κλειστό χώρο?

Αλλά το γέλιο θα πέσει στα καφενεία με τα "παππούδια"

Να πάει κάποιος σαν τον vasada ή τον Maestro και να που σε κανάν παππού που καπνίζει τίποτα περί ρούχων που μυρίζουν ή αναπνευστικών προβλημάτων.
Θα πέσει μαγκούρα :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...

ενταξει εσεις τωρα με κοροιδευετε...

Οχι..
Στά μπουζούκια υπάρχει περιορισμός..

Κάθονται όλοι οκλαδόν και βλέπουν τον τραγουδιστή μέ τήν φυσαρμόνικα νά άδει απολύτως αφοσιωμένοι..

Στό τέλος η νταλκαδιασμένη παρέα αποχωρεί πανευτυχής και είς εξ''αυτών αναφωνεί:''Φωνάρα ρέ σύ η Joan Baez"".
:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ρε θες και τα λες αυτά ή τα λες για να πεις κάτι?
Έχεις πάει σε ροκ συναυλία ποτέ σου σε κλειστό χώρο?

Αλλά το γέλιο θα πέσει στα καφενεία με τα "παππούδια"

Να πάει κάποιος σαν τον vasada ή τον Maestro και να που σε κανάν παππού που καπνίζει τίποτα περί ρούχων που μυρίζουν ή αναπνευστικών προβλημάτων.
Θα πέσει μαγκούρα :flipout::flipout::flipout:

Ναι προφανώς έχω πάει, τι θες να πεις; Ότι κάποιος που έχει οποιοδήποτε θέμα με τα αναπνευστικά του θα έφτανε στα όρια του; Το ξέρω, αυτό σου λέω.

Εν τω μεταξύ είναι λίγο βαρετό να γράφεις πάλι πράγματα που δεν είπα, απορώ πως τη βρίσκεις με κάτι τέτοιο...

Εκτός αν το θέμα είναι τι θα πούμε στον παππού στο καφενείο... Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματο

Οχι..
Στά μπουζούκια υπάρχει περιορισμός..

Κάθονται όλοι οκλαδόν και βλέπουν τον τραγουδιστή μέ τήν φυσαρμόνικα νά άδει απολύτως αφοσιωμένοι..

Στό τέλος η νταλκαδιασμένη παρέα αποχωρεί πανευτυχής και είς εξ''αυτών αναφωνεί:''Φωνάρα ρέ σύ η Joan Baez"".
:flipout::flipout::flipout:

Ισως έχετε να πάτε καιρο στα μπουζουκια κύριε Σούρλα...:flipout:
τα πράγματα έχουν αλλάξει...!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...

Ναι προφανώς έχω πάει, τι θες να πεις;

Εν τω μεταξύ είναι λίγο βαρετό να γράφεις πάλι πράγματα που δεν είπα, απορώ πως τη βρίσκεις με κάτι τέτοιο...

Εκτός αν το θέμα είναι τι θα πούμε στον παππού στο καφενείο... Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;

Και δεν σε ενοχλούσε το τσιγάρο? :flipout::flipout::flipout:
Ή πήγες με κάποιον φίλο σου με αναπνευστικά προβλήματα?

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Τα offtopic το βραδάκι θα μεταφερθούν στο νέο νήμα με τα chat...:a0210::a0210:

:a0210::a0210:

Θά ξεκινήσει τό chat μέ συζήτηση κατά πόσον πίνουν μπάφους στά μπουζούκια.:firstprize:.
Εντελώς σουρεάλ.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματο

Και δεν σε ενοχλούσε το τσιγάρο? :flipout::flipout::flipout:
Ή πήγες με κάποιον φίλο σου με αναπνευστικά προβλήματα?

Γη καλεί Δημήτρη Θ. :

Προφανώς το ίδιο λέμε, ότι γίνεται τεκές, εμένα απλά μου είναι ορισμένες φορές (όταν δε γουστάρω το live και το μυαλό μου έχει χρόνο να το συνειδητοποιήσει :D:D:D )δυσάρεστο αλλά χ@στηκα, αλλά για κάποιον που δεν το αντέχει καν είναι πολύ πιο άσχημο και πολλές φορές ανυπόφορο. Και σαν ιδέα είμαι κατά του να αποκλείονται άνθρωποι από κάτι επειδή κάποιοι δε μπορούν να κάνουν υπομονή 2 ωρες.

Αλλά είπαμε, διαφωνούμε....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Μά αναφέρθηκαν χιλιάδες άλλα παραδείγματα ενοχλήσεως απο τήν οσμή άλλων ουσιών αλλά ουδείς εκ ´των αντικαπνιστών τά έλαβε υπόψιν..
Οπότε φυσικά και δεν με νοιάζει από τήν στιγμή πού στήν απαγόρευση τίθεται και τό ζήτημα τής μυρουδιάς..

Αντικαπνιστής??
Νά τό πώ με ποδοσφαιρικό παράδειγμα..

Αντι-Παναθηναϊκός...Τό νά χάνει ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικότερο απ´τό νά κερδίζει η ομάδα πού υποστηρίζεις..
Μή-Παναθηναϊκός..Υποστηρίζεις απλώς άλλη ομάδα .

Tι θα πει "δεν τα ελαβε υποψιν"?

Επειδη και αλλα πραγματα ενοχλουν, πρεπει να αγνοησουμε την ενοχληση που προκαλειται απο τον καπνο σε ενα χωρο?

Να υποθεσω οτι για εμενα θεωρεις οτι προτιμω να χανει ο βαζελος, παρα να κερδιζουμε εμεις?

Τα offtopic το βραδάκι θα μεταφερθούν στο νέο νήμα με τα chat...:a0210::a0210:

:a0210:εχουμε και chat??
γιατι ρε παιδια ας κρατήσουμε το επιπεδο...
όποιος θέλει chat ας πάει στα chatroom..:flipout::flipout:

Aπορώ γιατι συνεχίζεται αυτη η συζητηση με το τσιγαρο...αφου δεν καταλήγει πουθενα. Κανένας δεν έχει τη φιλικη διάθεση να το δει στην ουσία του το θέμα.
Αρα ο καθενας επιμενει στα δικά του και διαιωνίζεται..
Φαύλος κύκλος..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Tι θα πει "δεν τα ελαβε υποψιν"?

Επειδη και αλλα πραγματα ενοχλουν, πρεπει να αγνοησουμε την ενοχληση που προκαλειται απο τον καπνο σε ενα χωρο?

Να υποθεσω οτι για εμενα θεωρεις οτι προτιμω να χανει ο βαζελος, παρα να κερδιζουμε εμεις?

Μέ ρώτησες πώς ορίζω τον αντικαπνιστή και έφερα παράδειγμα..Δέν έγραψα ότι ο vasada είναι αντικαπνιστής.

Η ενόχληση απο τον καπνό εξαρτάται από τόν χώρο.
Οι Αμερικανοί απαγορεύουν τό κάπνισμα σε αποσταση 200 μέτρων απο ένα καφέ(ισχύει όντως σέ κάποιες πολιτείες)..
Sorry αλλά είναι παντελώς υποκριτικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του

Γη καλεί Δημήτρη Θ. :

Προφανώς το ίδιο λέμε, ότι γίνεται τεκές, εμένα απλά μου είναι ορισμένες φορές (όταν δε γουστάρω το live και το μυαλό μου έχει χρόνο να το συνειδητοποιήσει :D:D:D δυσάρεστο αλλά χ@στηκα, αλλά για κάποιον που δεν το αντέχει καν είναι πολύ πιο άσχημο και πολλές φορές ανυπόφορο. Και σαν ιδέα είμαι κατά του να αποκλείονται άνθρωποι από κάτι επειδή κάποιοι δε μπορούν να κάνουν υπομονή 2 ωρες.

Αλλά είπαμε, διαφωνούμε....

Επειδή φωνάζεις θα φοβηθώ ρε?

Μάλλον μπέρδεψες την punk συναυλία με το ρεσιτάλ άρπας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Μέ ρώτησες πώς ορίζω τον αντικαπνιστή και έφερα παράδειγμα..Δέν έγραψα ότι ο vasada είναι αντικαπνιστής.

Η ενόχληση απο τον καπνό εξαρτάται από τόν χώρο.
Οι Αμερικανοί απαγορεύουν τό κάπνισμα σε αποσταση 200 μέτρων απο ένα καφέ(ισχύει όντως σέ κάποιες πολιτείες)..
Sorry αλλά είναι παντελώς υποκριτικό.

Ναι..και απ την άλλη κυκλοφορούν με 4500cc αυτοκίνητα με κάτι μπούκες σαν τις καμινάδες στην Μεγαλόπολη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματο

Ναι..και απ την άλλη κυκλοφορούν με 4500cc αυτοκίνητα με κάτι μπούκες σαν τις καμινάδες στην Μεγαλόπολη...

Θα καινε λιγνιτη...:BDGBGDB55: