Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Κατσε μαστορα
το Ελληνικό κράτος ειναι παρανομο σε αρκετούς νόμους της Ευρωπαικής ενωσης
τι εχεις να πεις γιαυτό?

Το γνωρίζεις οτι συμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία το κρατος πρεπει μεσα σε 60 ημέρες να ξοφλήσει τους εργολάβους του????
Το γνωρίζεις οτι πελάτες μου πήγαν ή θα πανε φυλακή για χρέη στο δημόσιο οταν το ιδιο το δημόσιο τους χρωσταει πολλαπλάσια?
Γιατι δεν γίνεται συμψηφισμός?

Το γνωρίζεις οτι ειναι η τρίτη δεκαετία που πληρωνουμε προστιμο για τα τελη ταξινόμησης των οχημάτων
αρα μου λέει το κράτος οτι τον συμφερει το πρόστιμο γιατι ''κονομάει'' περισσότερα απο το ΕΤΤ....με λίγα λογια εχεις πάρει γραμμη οτι εμεις οι πολίτες πληρωνουμε κατι διπλό χωρις να επρεπε να πληρωνουμε καν!!!!

Το γνωρίζεις οτι τα οικονομικά στοιχεία που διναμε εξω ηταν η μισή αληθεια?

Μπορω να σου πω απειρες παρανομίες του Ελληνικού κρατους που τις δεχεσαι
ΤΙ ΣΤΟ Π@@@@ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ??????
Δεν το απαγορευει ο ευρωπαικός νόμος!!!!!

Δεν καταλαβαινεις που το πάνε?
αν δεις αστυνομία να δωσει πρόστιμο για καπνισμα σε καποια πρωινή ιδιωτική επιχείρηση...ελα μου πεις
θα δεις απειρες στα βραδινά....

Παιδιά το θέμα νομίζω ότι το κουράζουμε .

Αν είσαι σε ένα καφέ και τρώει ένα τοστ η 5 χρονη κόρη σου ΔΕΝ υπάρχει κανένας νόμος ή αερισμός που να σε προστατεύει από ένα καπνιστή τύπου Κανέλλη (δίπλα σου) που δυστυχώς είναι υπαρκτός και σε μεγάλη κλίμακα (από δική μου εμπειρία).

Μόνο η ολοκληρωτική απαγόρευση λύνει το θέμα.
Και όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με άδειο γήπεδο , 20-30 ηλίθιοι είχαν βάλει τις φωτιές , δεν τις έβαλαν 30.000 . Ο νόμος έτσι δουλεύει αλλιώς τρίχες

Αν θέλετε να το θέσω αλλιώς , για την απαγόρευση του Καπνίσματος , σε καπνιστές με ήθος που πιστεύω είναι ο Γιάννης και ο Dalanik κλπ ΦΤΑΙΕΙ η συμπεριφορά τύπου Κανέλλη που είναι υπαρκτή . Δεν φταίνε οι αντικαπνιστές.
Οταν σου τύχει τέτοιος δίπλα (ατο αεροπλάνο πχ παλιότερα) και ενοχλείσαι γίνεσαι ..ταλιμπάν. Τόσο απλό.

Με αυτούς να τα βάλετε. Εξʼ αιτίας της δικής τους αγένειας την πληρώνετε.
Και αρκετά αχαλίνωτοι ήταν τόσα χρόνια σε ΚΑΘΕ δημόσιο χώρο.

Last edited:
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν την "πληρώνουμε" τίποτα λόγω του νόμου, αλλά λόγω της κακής μας συνήθειας...

Πρέπει επίσης να καταλάβεις ότι διαφωνούμε (τουλάχιστον εγώ) με το πνεύμα του νόμου και όχι με τους κανόνες συμπεριφοράς...

Δεν θέλω να επαναλάβω άλλες ανθυγιεινές συνήθειες που έχουμε και αν ενδιαφέρθηκε κανείς να βγάλει νόμο γι´αυτές... αλλά θέλω να το ξανασκεφτείς λίγο...

Μαλλον κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
αν πηγαινεις με την 5 κόρη σου σε ποταδικα...μαλλον το χασαμε πατριωτη
αν συνεχίσεις να μιλάς για γκουντις και λοιπά πρωινοαπογευματατιακα...
εγω μιλάω κινέζικα και εσυ κογκολέζικα

αν δεν καπνίζεις και πας σε μπαρ που σου σερβίρουν μεθανόλη με χρωμα και αρωμα τις αρεσκειας σου ..... σε απασχολει το τσιγαρο και ο εξαερισμός....το χασαμε και δευτερη φορά

ξερεις τι επιπτωσεις εχει η μεθαλόνη στον ανθρωπινο οργανισμό?
το λιγότερο νευρική και μυική παραλυση .... 2500 νεκροί και οι περισσότεροι Αθήνα βραδυ.

Αν πηγαινεις μια φορα το μήνα να πιεις ενα ποτο και το δευτερο το σκεφτεσαι να το παραγγείλεις.....τα κλεισαμε τα μαγαζια...πως να στο πω....δεν εισαι αρμόδιος για να μιλήσει και στη τελική...τι σε νοιαζει

Αν η παρεα σας πάει σε καπνίζοντες και εσεις σε μη....και εγω παω καμια φορά σε κινέζικο
κανω την καρδια (και το στομάχι) πέτρα αλλά δεν την χαλάω στους υπόλοιπους

Μαλλον κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
αν πηγαινεις με την 5 κόρη σου σε ποταδικα...μαλλον το χασαμε πατριωτη
αν συνεχίσεις να μιλάς για γκουντις και λοιπά πρωινοαπογευματατιακα...
εγω μιλάω κινέζικα και εσυ κογκολέζικα

αν δεν καπνίζεις και πας σε μπαρ που σου σερβίρουν μεθανόλη με χρωμα και αρωμα τις αρεσκειας σου ..... σε απασχολει το τσιγαρο και ο εξαερισμός....το χασαμε και δευτερη φορά

ξερεις τι επιπτωσεις εχει η μεθαλόνη στον ανθρωπινο οργανισμό?
το λιγότερο νευρική και μυική παραλυση .... 2500 νεκροί και οι περισσότεροι Αθήνα βραδυ.

Αν πηγαινεις μια φορα το μήνα να πιεις ενα ποτο και το δευτερο το σκεφτεσαι να το παραγγείλεις.....τα κλεισαμε τα μαγαζια...πως να στο πω....δεν εισαι αρμόδιος για να μιλήσει και στη τελική...τι σε νοιαζει

Αν η παρεα σας πάει σε καπνίζοντες και εσεις σε μη....και εγω παω καμια φορά σε κινέζικο
κανω την καρδια (και το στομάχι) πέτρα αλλά δεν την χαλάω στους υπόλοιπους

Προφανώς εσύ είσαι αρμόδιος να ομιλείς διότι εκπροσωπείς την ομάδα που μοιράζει μεθαλόνη (ή μεθανόλη που είναι καύσιμο) η μήπως μεθαδόνη σε χρώμα και άρωμα της αρεσκείας σου και είναι υπεύθυνη για 2500 θανάτους από νευρική παράλυση.

Καλύτερα που (κάνω ότι) δεν καταλαβαίνω.

Θα σταματήσω να στην χαλάω ..πατριώτη. Μην το χάσεις και γιά τρίτη φορά.

Τι δουλειά έχω εγώ που σκέφτομαι να παραγγείλω το δεύτερο ποτό μπροστά στους γίγαντες που παραγγέλνουν μεθανόλη(!) on the rocks σε βαρέλι.

Last edited:
Σιγουρα μιλάμε αλλη διαλεκτο
μεθανόλη ειναι οινόπνευμα οπως και η αιθανόλη
δεν ειμαι χημικός αν υπάρχει καποιος σιγουρα μπορει να μας τα πει καλύτερα.
Αυτό που μπορω να σου πω ειναι οτι οι ''μπομπες'' στα βραδινα μαγαζια φτιαχνονται απο μεθανόλη που εχει το 1/10 της αξιας της αιθανόλης.

Ψαξε τις παρενέργεις που εχει το ενα και το αλλο

με τρια ποτα απο μεθανόλη ενω δεν αισθανεσαι μέθη, αρχίζεις και χανεις τα λογια και τα ακρα σου
μπορει να συμβει ακόμα και σε εσενα αν δεν ξερεις που πας και τι σου σερβίρου
εμένα παντως μου εχει συμβεί και πραγματικά δεν εχει καμία μα καμία σχεση με καθαρό ποτο.

{:listen:Στη Κρήτη την εμπορική ρακή την φτιάχνουν απο τα απομεινάρια του του μούστου, τα τσαμπουρα.
ειναι τα κοτσανια και το τσόφλι της ρόγας του σταφυλιου τα οποία εχουν μεγαλα ποσοστα μεθανόλης....γιατι στη σερβίρουν κρύα???....γιατι αλλοιωνεται η γευση και δεν καταλαβαινεις
Την προσωπική τους ρακή την φτιαχνουν κυρίως από ρόγες, βαζουν καμια φορά μουρα, σύκα...τα οποία έχουν κατα βάση αιθανόλη}

Η μεθαδόνη ειναι σε μορφή χαπιού και αποτελει θεραπεία ανθρώπων εξαρτημένων απο ηρωίνη
αν δεν ακολουθήσει σωστη αγωγή ο ασθενής δεν πρόκειτε να θεραπευθεί
αν δεν γινει σωστη θεραπεία το μεγαλυτερο ποσοστό των χρηστων ηρωίνης καταλήγει σε εξάρτηση απο την μεθαδόνη
Αυτοί οι ανθρωποι πρωτα πρεπει να το πιστεψουν οι ιδιοι και μετα να προβούν σε θεραπεία.

Οι θανατοι από ναρκωτικά στην Ελλάδα ειναι λιγότεροι από 250 ανα ετος
και αφορούν κατα 95% χρηστες ηρωίνης

Υ.Γ. Πιστεψε με εχεις μεγαλυτερη πιθανότητα από εμένα να πίνεις μεθανόλη
και αν νομίζεις οτι κανεις καλό που δεν γνωρίζεις επειδη τα θεωρείς....περιθωριακά...κινδυνευεις περισσότερο

Last edited:
Θα καταθέσω την άποψή μου, ως μη καπνιστής. Ο νόμος είναι στην κυριολεξία για γέλια, σε μια πολύ άσχημη χρονική περίοδο για τον κόσμο και το χειρότερο, ηλίθιας "αμερικανικής" politicaly correct εμπνεύσεως. Ποιός έχει δικαίωμα να απαγορεύσει σε εμένα, στο γραφείο μου, να αφήσω πελάτη να καπνίσει? Και με βάση ποιά λογική? Να απαγορευτεί ολοσχερώς το κάπνισμα σε δημόσιες υπηρεσίες το καταλαβαίνω και είναι απολύτως λογικό. Άφησε στον καταστηματάρχη να επιλέξει αν θέλει να ανήκει το μαγαζί σε καπνιστών ή μη, και υποχρέωσέ τον, αν θέλεις, να βάλει καλό εξαερισμό, αν το δηλώσει καπνιστών. Όλα τα άλλα είναι τρίχες και φασισμός. Όποιος δεν θέλει να εισπνέει καπνό, ας καθίσει σπίτι του ή ας ανοίξει αυτός καφετέρια μη καπνιστών. Παράγινε το κακό με τις "αμερικανιές" σ' αυτή τη χώρα.

Θα καταθέσω την άποψή μου, ως μη καπνιστής. Ο νόμος είναι στην κυριολεξία για γέλια, σε μια πολύ άσχημη χρονική περίοδο για τον κόσμο και το χειρότερο, ηλίθιας "αμερικανικής" politicaly correct εμπνεύσεως. Ποιός έχει δικαίωμα να απαγορεύσει σε εμένα, στο γραφείο μου, να αφήσω πελάτη να καπνίσει? Και με βάση ποιά λογική? Να απαγορευτεί ολοσχερώς το κάπνισμα σε δημόσιες υπηρεσίες το καταλαβαίνω και είναι απολύτως λογικό. Άφησε στον καταστηματάρχη να επιλέξει αν θέλει να ανήκει το μαγαζί σε καπνιστών ή μη, και υποχρέωσέ τον, αν θέλεις, να βάλει καλό εξαερισμό, αν το δηλώσει καπνιστών. Όλα τα άλλα είναι τρίχες και φασισμός. Όποιος δεν θέλει να εισπνέει καπνό, ας καθίσει σπίτι του ή ας ανοίξει αυτός καφετέρια μη καπνιστών. Παράγινε το κακό με τις "αμερικανιές" σ' αυτή τη χώρα.

+1000

απλώς βρέθηκε και συντηρείται από τους κακομούτσουνους που μας "κυβερνούν" άλλος ένας τρόπος να κρατούν την κοινωνία διαιρεμένη. καπνιστής - αντικαπνιστής, δημόσιος - ιδιωτικός, μόνιμος - συμβασιούχος, πλήρες ωράριο - μειωμένο ωράριο και πάει λέγοντας. μπράβο τους, έχουν καταφέρει τα "πρόβατα" (όλους εμάς) να ζητάμε απλώς καλύτερες συνθήκες σφαγής (γκρινιάζοντας ο καθένας για το προσωπικό του θέμα) κι όχι την κατάργησή της (της σφαγής) για όλους ...

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

απλώς βρέθηκε και συντηρείται από τους κακομούτσουνους που μας "κυβερνούν" άλλος ένας τρόπος να κρατούν την κοινωνία διαιρεμένη. καπνιστής - αντικαπνιστής, δημόσιος - ιδιωτικός, μόνιμος - συμβασιούχος, πλήρες ωράριο - μειωμένο ωράριο και πάει λέγοντας. μπράβο τους, έχουν καταφέρει τα "πρόβατα" (όλους εμάς) να ζητάμε απλώς καλύτερες συνθήκες σφαγής (γκρινιάζοντας ο καθένας για το προσωπικό του θέμα) κι όχι την κατάργησή της (της σφαγής) για όλους ...

Έτσι είναι προφανώς, και το ότι του δίνουμε τέτοια σημασία μόνο στα σχέδιό τους κάνει καλό... ας ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα, εξάλλου όπως έγραψα εδώ μέσα, ο νόμος δε βλέπω να εφαρμόζεται παρα μόνο σε κοινόχρηστους χώρους το πρωί, δημόσιες υπηρεσίες κλπ.... και εκεί του δίνω και 100% δίκιο.

Στα μαγαζιά θα μαζέψουν τα τασάκια για ξεκάρφωμα, θα μουδιάσει για λίγο η φάση, και μετά ένας ένας, πρώτα ο Θ. και μετά οι πιο light καπνιστές :D θα αρχίσουν να ανάβουν. Κανείς δε θα τους πει τίποτα, όπως κανείς δεν τους έλεγε και μέχρι σήμερα. Αν κάποιος ενοχλείται ιδιαίτερα (10% των περιπτώσεων) θα το πει. Αν αυτός που καπνίζει τον γράψει στα @@ του, τότε 9 στις 10 φορές ο άλλος απλά θα εκνευριστεί και θα φύγει, και μόνο 1 στις 10 θα το κάνει θέμα. Κι ακόμη κι αν το κάνει θέμα, πιο πιθανό είναι να πέσουνε 2 ψιλές παρά να πάρει την αστυνομία... Ε και στο κάτω κάτω αν φτάσει στο σημειό να έρθει μπατσικό στο μαγαζί, το παίζει ο άλλος τρελός, ότι δεν κάπνισε ποτέ....

Απορώ σε τι χώρα νομίζετε πως ζούμε που σας τρόμαξε όλη η αυτή η φάση με τον νόμο.

1η Οκτωβρίου τέλος .:a0210:
Τώρα είναι ακόμα η περίοδος χάριτος τού Σεπτεμβρίου..

Μετά σπίτι σου..:grandpa:
Αντε νά φάμε και κανά κουφέτο γιατί μεγαλώνεις καί δέν λέει νάναι τό Ημερολόγιο για σένα ,κάθε μέρα ''τού Ασώτου''..:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Σε λίγο θα λέμε
- το ταδε μπαρ μετα τις 2 βγαζει τασακια, παμε εκει?
- μπα εχω βρει καλύτερο απο τις 12
:BDGBGDB55:

ash2.jpg

Τασάκι μεταμεσονύκτιο ..Λίγο ''πλάνεμα'' θέλει ακόμα απο τούς Ντιούηδες και κάνει και γιά τσαϊ after.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

ash2.jpg

Τασάκι μεταμεσονύκτιο ..Λίγο ''πλάνεμα'' θέλει ακόμα απο τούς Ντιούηδες και κάνει και γιά τσαϊ after.:flipout::flipout::flipout:

:worshippy::worshippy::worshippy:
πες το και γινε
εχω απο 4mm τρυπανι για slim μέχρι 26mm για πουρα

Υ.Γ. οποιος επιχειρήσει σε πορσελάνι πρεπει πρώτα να ανοιξει την εξωτερική σκληρή επίστρωση και μετα να τρυπήσει, αλλιως θα σπασει πολλά ποτηρια.
Υ.Γ. βλέπω να βγαινει σετ απο κατω τασάκι και απο πανω κουπα
να ''θυληκώνουν'' για να φαινονται ενα...για να το προχωρήσουμε λίγο και να συντηρήσουμε το ονομα:flipout::flipout: