nbullamatsis
Supreme Member
Κατσε μαστορα
το Ελληνικό κράτος ειναι παρανομο σε αρκετούς νόμους της Ευρωπαικής ενωσης
τι εχεις να πεις γιαυτό?
Το γνωρίζεις οτι συμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία το κρατος πρεπει μεσα σε 60 ημέρες να ξοφλήσει τους εργολάβους του????
Το γνωρίζεις οτι πελάτες μου πήγαν ή θα πανε φυλακή για χρέη στο δημόσιο οταν το ιδιο το δημόσιο τους χρωσταει πολλαπλάσια?
Γιατι δεν γίνεται συμψηφισμός?
Το γνωρίζεις οτι ειναι η τρίτη δεκαετία που πληρωνουμε προστιμο για τα τελη ταξινόμησης των οχημάτων
αρα μου λέει το κράτος οτι τον συμφερει το πρόστιμο γιατι ''κονομάει'' περισσότερα απο το ΕΤΤ....με λίγα λογια εχεις πάρει γραμμη οτι εμεις οι πολίτες πληρωνουμε κατι διπλό χωρις να επρεπε να πληρωνουμε καν!!!!
Το γνωρίζεις οτι τα οικονομικά στοιχεία που διναμε εξω ηταν η μισή αληθεια?
Μπορω να σου πω απειρες παρανομίες του Ελληνικού κρατους που τις δεχεσαι
ΤΙ ΣΤΟ Π@@@@ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ??????
Δεν το απαγορευει ο ευρωπαικός νόμος!!!!!
Δεν καταλαβαινεις που το πάνε?
αν δεις αστυνομία να δωσει πρόστιμο για καπνισμα σε καποια πρωινή ιδιωτική επιχείρηση...ελα μου πεις
θα δεις απειρες στα βραδινά....
το Ελληνικό κράτος ειναι παρανομο σε αρκετούς νόμους της Ευρωπαικής ενωσης
τι εχεις να πεις γιαυτό?
Το γνωρίζεις οτι συμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία το κρατος πρεπει μεσα σε 60 ημέρες να ξοφλήσει τους εργολάβους του????
Το γνωρίζεις οτι πελάτες μου πήγαν ή θα πανε φυλακή για χρέη στο δημόσιο οταν το ιδιο το δημόσιο τους χρωσταει πολλαπλάσια?
Γιατι δεν γίνεται συμψηφισμός?
Το γνωρίζεις οτι ειναι η τρίτη δεκαετία που πληρωνουμε προστιμο για τα τελη ταξινόμησης των οχημάτων
αρα μου λέει το κράτος οτι τον συμφερει το πρόστιμο γιατι ''κονομάει'' περισσότερα απο το ΕΤΤ....με λίγα λογια εχεις πάρει γραμμη οτι εμεις οι πολίτες πληρωνουμε κατι διπλό χωρις να επρεπε να πληρωνουμε καν!!!!
Το γνωρίζεις οτι τα οικονομικά στοιχεία που διναμε εξω ηταν η μισή αληθεια?
Μπορω να σου πω απειρες παρανομίες του Ελληνικού κρατους που τις δεχεσαι
ΤΙ ΣΤΟ Π@@@@ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ??????
Δεν το απαγορευει ο ευρωπαικός νόμος!!!!!
Δεν καταλαβαινεις που το πάνε?
αν δεις αστυνομία να δωσει πρόστιμο για καπνισμα σε καποια πρωινή ιδιωτική επιχείρηση...ελα μου πεις
θα δεις απειρες στα βραδινά....