Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!
Αφού έβαλες πόστ μου ,υπό τό πρίσμα πού τό σχολίασες, προφανώς εσύ υποτιμάς τήν νοημοσύνη τών μελών.
Λένε λοιπόν κάποιες επιδημιολογικές μελέτες,αρκετά αμφίβολες ότι ένας παθητικός καπνιστής έχει 20% περισσότερες πιθανότητες νά εμφανίσει καρκίνο πνεύμονος από τόν γενικό πληθυσμό(όπου στήν έννοια γενικός πληθυσμός υπάρχουν αδιευκρίνιστα στοιχεία)
Αυτό τί σημαίνει επί τής ουσίας?
Δε μου αρεσει που το λεω, αλλα υποτιμας τη νοημοσυνη μου.
Υπαρχει μια προσπαθεια να αποδειχτει οτι το μετρο του περιορισμου του καπνισματος, ειναι αδικο, αχρηστο και οτι οι "αντικαπνιστες" υπερβαλλουν.
Δεν ειπε κανεις για αποκλειστικη ευθυνη του καπνου σε ολους τους καρκινους, ουτε για σιγουρες βλαβες σε οσους εκτιθενται σε αυτον. Το τι ακριβως κανει να το συζητησουμε, αλλα αν ειναι λιγο ή πολυ, δεν αλλαζει κατι.
Παθητικο καπνισμα, ξερω πολυ καλα τι σημαινει, και ειναι πολυ παραπανω απο μια τζουρα καπνου στα 5 μετρα. Οι τρομαγμενοι φανατικοι ας πιστευουν ο,τι θελουν. Ειναι ελαχιστοι, και κακως τους φερνεις παραδειγμα.
Αφού έβαλες πόστ μου ,υπό τό πρίσμα πού τό σχολίασες, προφανώς εσύ υποτιμάς τήν νοημοσύνη τών μελών.
Λένε λοιπόν κάποιες επιδημιολογικές μελέτες,αρκετά αμφίβολες ότι ένας παθητικός καπνιστής έχει 20% περισσότερες πιθανότητες νά εμφανίσει καρκίνο πνεύμονος από τόν γενικό πληθυσμό(όπου στήν έννοια γενικός πληθυσμός υπάρχουν αδιευκρίνιστα στοιχεία)
Αυτό τί σημαίνει επί τής ουσίας?