χαχα φίλε μου το λέει το site που έβαλες, όχι εγώ...![]()
Και εσύ κατάλαβες ότι επειδή ανήκει στην ίδια οικογένεια με την ντομάτα ότι δεν εθίζει???
χαχα φίλε μου το λέει το site που έβαλες, όχι εγώ...![]()
"Αντιλαβού"??? Ωραίος ο διαχειριστής...
Ο αναπληρωτής εν τω μεταξύ έχει μονομανία με την "μονομανία" αλλά είναι διαχειριστής...Κάνει και διάγνωση μέσω διαδικτύου και επιτίθεται επί προσωπικού κάνοντας ψυχιατρική διάγνωση. Ρε τι γίνεται στον κόσμο...
Μονομανία...μάλιστα...Ότι πεις γιατρέ...ότι πεις...
Και εσύ κατάλαβες ότι επειδή ανήκει στην ίδια οικογένεια με την ντομάτα ότι δεν εθίζει???
Παίδες μην τα ισοπεδώνουμε. Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε κάποια ουσία.
Εγώ πχ έχω καπνίσει στη ζωή μου ίσα με ένα πακέτο τσιγάρα. Μέσα σε 15 χρόνια, κάθε φορά για διαφορετικό λόγο, είτε για μόστρα στο γυμνάσιο, είτε από βαρεμάρα αργότερα, είτε "πειραματικά", είτε επειδή κάποιος είχε πουράκια που ήθελα να δοκιμάσω, είτε γιατί μ'άρεσε το πως μύριζε κάποιος καπνός κλπ...
... άρα που καταλήγουμε; Ότι εγώ δεν εθίζομαι στο τσιγάρο (μάλλον)... Ίσως απλά με τόσο σποραδική χρήση (1-2 το χρόνο) να μην έδωσα στον οργανισμό μου τη δυνατότητα να εθιστεί. Δεν ξέρω.
Αυτός που νιώθει την απόλυτη ανάγκη να ανάψει 2-3 πακέτα τη μέρα, το κάνει λέτε απλά από Hobby και από συνήθεια...; Νομίζω όχι, σίγουρα υπάρχει και κάποιος εθισμός που τον αναγκάζει.. Tο αν ο εθισμός είναι χημικός ή ψυχολογικός το ξέρουν οι γιατροί καλύτερα.
Δε νομίζω πως σ'αυτά τα πράγματα υπάρχει άσπρο μαύρο. Γνώμη μου πάντα...
Μα δεν διαφώνησε κανείς ρε μάνα μου, αλλά όταν ο ένας λέει το άσπρο κάπως πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι υπάρχει και το γκρί και αυτό το επιτυγχάνεις δείχνοντας το "μαύρο"(όχι αυτό το μαύρο, αμέσως ο νους σας)....
... και δεν θα αποκλείσω απο την παρέα μου κάποιον που μου ταιριάζει επειδή καπνίζει, είτε είναι εθισμένος είτε όχι στο τσιγάρο.
Μία παράμετρος που αξίζει συζήτησης είναι αν στους Δημόσιους χώρους πρέπει να συμπεριληφθούν και τα καφέ / μπαρ / εστιατόρια.
Η γνώμη μου πάλι είναι ότι και εκεί πρέπει να απαγορεύεται εφόσον ήδη εφαρμόζεται στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Η γνώμη μου πάλι είναι ότι και εκεί πρέπει να απαγορεύεται εφόσον ήδη εφαρμόζεται στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Νομίζω πως δεν είναι τόσο θέμα χρυσής τομής. Εκ των πραγμάτων όταν πας να μετατρέψεις έναν άγραφο νόμο σε επίσημο, αναγκαστικά υπάρχει μέσα του η υπερβολή, αφού δύσκολα μπορούν να τυποποιηθούν όλες οι καθημερινές εξαιρέσεις.
αφου το εφαρμόζουν οι ευρωπαίοι....
εχουν δικιο![]()
Δηλαδη αν ο νομος απαιτει κλειστο δωματιο με επαρκες συστημα εξαερισμου, ποιος θα κρινει αν ειναι επαρκες ή οχι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.