Το e-shop το έχει προσφορά στο Crazy Sundays στα 195
Άρα δεν είναι και η "τρελή" προσφορά.
βρε παιδιά για πείτε μου το εξής, προχτές χάζευα τα specs από το 213 (που μόλις κυκλοφόρησε) δίπλα δίπλα με των 212, και παρατήρησα ότι συγκεκριμένα στο 212J δεν αναφέρει WOL δυνατότητα... ισχύει? Είναι "περικοπή" των "J" μοντέλων?
Ακόμα και αν δουλεύει το WOL είναι αρκετά δύσκολο να δουλέψει εκτός δικτύου που είναι κ το ζητούμενο... Το πρόβλημα είναι γνωστό και δεν γνωρίζω αν έχει δοθεί λύση με το νέο Dsm 4.1. Το WOL είναι σχετικά άχρηστο γιατι πολυ εύκολα μπορείς να το ανοίξεις απο το start button.. Tο Wan είναι το θεμα..με 'γειές!
και μόλις το σετάρεις...
ή όποιος άλλος δλδ, ας ρίξει μια ματιά τι ισχύει... αν έχει Wake On Lan ή όχι...
Και το δικο μου fritzbox 7140 έχει WOL αλλα δεν... Το δικο σου ποιο είναι;το ρούτερ μου μπορεί να δώσει WoL εντολή σε οποιαδήποτε συσκευή είναι στο δίκτυο μου... το οποίο ρούτερ μου έχω remote connect με πολλαπλούς τρόπους, από οπουδήποτε...
Just do it!αυτό!!! 7140
ακόμα το σκέφτομαι για κάποιο από τα synology...
Κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Αν ξανααγόραζα, πάλι Synology θα έπαιρνα, απλά ίσως να τα έσκαγα για κανένα από τα μεγαλύτερα με πιο ισχυρή cpu.Just do it!
Μην το σκέφτεσαι έχουν πραγματικά τρομερές ευκολίες και πολυ καλο λειτουργικο.
Απλα το θέμα είναι για τι χρήση το προσδιοριζεις;
Τι θα ήθελες να κάνει γρηγορότερα; Παρατηρήσες κάτι;Κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Αν ξανααγόραζα, πάλι Synology θα έπαιρνα, απλά ίσως να τα έσκαγα για κανένα από τα μεγαλύτερα με πιο ισχυρή cpu.
Βασικό σημείο είναι ότι έχουν φοβερό support!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.