Γεια σας παιδια,αγορασα εναν DS214+,ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα ταχυτητα μεταφορας εχει μονο 5 Gbs/Sec και ειναι συνδεμενα σε απλο switch Mac MIni και DS214+ και απο εκει με Power Line στο router.
Εχει πολυ ευκολο λογισμικο και κατανοητο,προσθεσα και uploaded,easybytez και ειμαι super...!!!!
1)Αν αλλαξω το switch με Gigabit switch και τα καλωδια σε Gigabit καλωδια απο το switch προς Mac MIni και DS214+ θα δω διαφορα στην ταχυτητα μεταφορας?
2)Τι καλωδια Gigabit χρειαζεται να παρω αν βελτιωνει την ταχυτητα?
3)Το video Station το βλεπω στο ipad,iphone, υπαρχει δυνατοτητα να το βλεπω σε Windows pc,MAc και σε Samsung TV?Στην Samsung το βλεπει αλλα δεν δειχνει σωστα τα ποστερ,υπαρχει κατι καλυτερο η καποιο ποστερ?
3)Εχω εναν ραδιοενυσχιτη Denon αλλα δεν βλεπει απο το Nas καποιο φακελο με μουσικη,χρειαζεται να κανω κατι?
4)Βλεπω και ρυθμιζω τα παντα μεσω ιντερνετ,ειναι επικινδυνο?τι μπορω να κανω ωστε να προστατευτω?
5)Πως κανω account με περιορισμενες δυνατοτητες?
6)Αν βαλω δευτερο σκληρο θα τον κανει αυτοματα απο μονο του ή θα χρειαστει να χασω κανα αρχειο απο αυτον που εχω τωρα?και αν θα φενονται δυο δισκοι ή ενας?
Ευχαριστω εκ των προτερων.