Σύστημα ακουστικών με απαιτήσεις

40 Hz και κάτω, 24h/24ωρο σε νορμάλ εντάσεις. Αυτό έκανα με τα 6άρια.

Πες μας πως σου φαίνονται τώρα άστρωτα? Είναι σημαντικό!

Εβαλα κατι metal CD να παιζουν με volume στο 1/3 περιπου και τα αφησα από το βραδυ.

Χθες που ακουσα το βραδυ, στην αρχη ηταν απογοητευση.

Όλα ηταν πολύ ''στενα'' (τωρα βεβαια παιζω από έναν προσωρινό Burson dac / ενισχυτη - που είναι λίγο στενος από μονος του)

Μετα από λιγη ωρα, αρχισε να στρωνει ο ηχος (ή είχα κουραστεί πολύ και δεν ηξερα τι ακουγα :p)

Σημερα το πρωι που τα εβαλα λίγο ηταν πολύ καλύτερα (κοντά σε αυτό που είχα ακούσει στο demo (μονη διαφορά η πηγη: παιζω με coax από ενα pioneer DV LX50).

Ο Burson παντως είναι αυτος με τις ''αντιστάσεις'' στο ποτενσιόμετρο και κάθε φορα που το γυρίζεις κανει ένα ''τσικ'' (στο ακουστικό).

Το θέμα είναι ότι μερικές φορες κάνει έναν πιο δυνατό ήχο (σχεδόν πάντα στο δεξί κανάλι), σαν δυνατή παραμόρφωση + παρασιτα η οποία δεν είναι απολύτως στιγμιαία αλλά κρατάει πχ 1 sec και μετά κάνει fade out.

Στην αρχή τρόμαξα μήπως ήταν το ακουστικό αλλά τράμπαρα τα καλώδιο και επιβεβαιωσα ότι είναι η εξοδος του Burson.

Το θεμα είναι ότι φοβάμαι μηπως έχει κάνει καμια ζημιά στα ακουστικά (η ένταση δεν ηταν εκωφαντική αλλά όσο να ναι ηταν υψηλούτσικη)

Σύριε, το παρακάτω link το βάζω για την περίπτωαη που τα Hifiman δεν κάθονται καλά "οπτικά" δίπλα στα LCD-3 σου: :)

http://www.martincustomaudio.com/2013/09/figured-walnut-hifiman-he-6s.html

Μπα, ισα ισα, τα προτιμω εμφανισιακά όπως είναι, μαύρα.

Γι' αυτό δεν έγραψες χθες... :)

Πολύ περίεργο αυτό με τον θόρυβο του ενισχυτή. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα magneplanar.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

... τα planamagnetics εννοούσα.

Ανακεφαλεωση: Τσιμπησες τα LCD-3 + HE-6, δλδ 2 απο τα καλυτερα ακουστικα της αγορας?

Αρα πας για σοβαρο ενισχυτή και σχετική πηγή. Μια χαρα σε βρίσκω, καλες ακροάσεις

Grado PS1000
Denon AH-D7000
Fostex TH-900
Ultrasone Edition 10
Audio-Technica ATH-W3000ANV
Βeyerdynamic T1
Oppo PM-1
Stax SR-007 MKI

Μερικά ακόμα απο τα καλυτερα ακουστικα της παγκοσμιας αγορας.

Grado PS1000
Denon AH-D7000
Fostex TH-900
Ultrasone Edition 10
Audio-Technica ATH-W3000ANV
Βeyerdynamic T1
Oppo PM-1
Stax SR-007 MKI

Μερικά ακόμα απο τα καλυτερα ακουστικα της παγκοσμιας αγορας.

Ναι, και?

Δλδ?

Αποφευγεις να εξηγήσεις τι εννοεις και απαντας με ειρωνεία?

Προς τι ακριβος τα bold και τα υπογραμμισμενα?

Πιστεύεις οτι χρειάζομαι λιγο διάβασμα πανω στα ακουστικά γιατι τα LCD-3 και τα ΗΕ-6 δεν ειναι απο τα καλύτερα ακουστικά της παγκόσμιας αγορας?

Εχεις 40 ποστ σε αυτο το φορουμ και καταφερνεις να εισαι συνεχωμενα εριστικός, απόλυτος και γενικοτερα να πιστεύεις οτι εσυ ξερεις και οι αλλοι οχι.. Πολυ κακος τροπος να ξεκινήσεις σε μια κοινότητα.

Περιμενουμε τις εξηγήσεις σου Σωτηρη..

Μισές δουλειές. :)
Senn HD-800, Stax SR-009, Abyss AB-1266?

Περιμενε την έγκριση του Σωτήρη Σταύρο. Μπορει τα δικα σου να ειμαι ειναι ανάμεσα στα καλύτερα της παγκόσμιας αγορας. Των ρώτησες πριν γράψεις? Μήπως δεν εισαι αρκετα ανοιχτόμυαλος?

Δλδ?

Αποφευγεις να εξηγήσεις τι εννοεις και απαντας με ειρωνεία?

Προς τι ακριβος τα bold και τα υπογραμμισμενα?

Πιστεύεις οτι χρειάζομαι λιγο διάβασμα πανω στα ακουστικά γιατι τα LCD-3 και τα ΗΕ-6 δεν ειναι απο τα καλύτερα ακουστικά της παγκόσμιας αγορας?

Εχεις 40 ποστ σε αυτο το φορουμ και καταφερνεις να εισαι συνεχωμενα εριστικός, απόλυτος και γενικοτερα να πιστεύεις οτι εσυ ξερεις και οι αλλοι οχι.. Πολυ κακος τροπος να ξεκινήσεις σε μια κοινότητα.

Περιμενουμε τις εξηγήσεις σου Σωτηρη..

Εχω κανει 40 post κριτικης στασης απεναντι σας και εχω διαβασει αλλα τοσα και μου δημιουργείτε ενα μονιμο dejavu εναλλαξ κολακιας και αναπαραγωγής ιδιων σχολίων για τα ιδια αντικειμενα λατρειας που ικανοποιουν την αυταρεσκεια της ιδιοκτησίας τους . Βγειτε για καφε που έχει ακομα νοτιάδες και πειτε τα.Η φτιαξτε chat

Καμια κολακεία, μελος του φόρουμ αγορασε 2 απο τα καλύτερα ακουστικα που υπάρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα και είμαστε χαρούμενοι για την αγορα του. Το αν σε εσενα αρέσουν ή οχι ειναι αλλο θεμα, μπορείς να γραφεις οτι νομίζεις αλλα χωρίς ειρωνείες, προσβολές, και την γενικότερη λυκειακη συμπεριφορά που σε διακατέχει.

Αν είχες κανει τον κοπο να διαβάσεις και αλλα νήματα θα έβλεπες οτι και αλλα ακουστικά χαίρουν της εκτίμησης μου οπως και πολλών αλλων μελών σε αυτο το φόρουμ. Ο καθένας με τα γούστα του, την αισθητική του, τα κριτήρια του αλλα και με το πορτοφόλι του ακούει με οτι του ταιριάζει.

Αυτο που σε μια κοινοτητα σαν αυτή δεν μπορουμε να εχουμε ειναι ξερολες που μονο αυτοι πρεπει να γραφουν, που δηλώνουν με απόλυτο τροπο οτι τα "Σονυ ειναι καΣονια", ή οτι επειδή αυτοι δεν συμφωνούν πρεπει κάποιοι αλλοι να πανε για "καφε με νοτιαδες".

Λυπαμαι που χαλάσαμε το όμορφο νημα του Συριου στον οποιο εύχομαι και παλι καλες ακροάσεις με τα νεα του αποκτήματα.

Τελος παντων.

Αυτου του ειδους οι διαλογοι δεν καταληγουν πουθενα γιατι παντα πιστευουμε οτι εμεις κατεχουμε την αληθεια και το δικιο.

Απλα ηρθα καυλωμενος και ξεκαυλωσα.

Τελος παντων.

Αυτου του ειδους οι διαλογοι δεν καταληγουν πουθενα γιατι παντα πιστευουμε οτι εμεις κατεχουμε την αληθεια και το δικιο.

Μαλλον φτηνα τη γλυτωσες....

Τελος παντων.

Την επομενη φορα θα πρεπει να το κανεις εκτος του φορουμ..

Πάνω που το νήμα είχε αρχίσει να αποκτά σεξουαλικο ενδιαφέρον, μου το χαλάσατε :p

Πέραν της πλάκας, τα 3, μετά απο περίπου 100 ώρες στρώσιμο (btw υπάρχει θέμα αν ειναι συνεχόμενες; ) εχουν ανοίξει αρκετά.

Απο αύριο θα αρχίσω και κανονικές ακροάσεις και θα επανέλθω.

Εντός της εβδομαδας λογικά θα έχω και τα HE 6 (αλλά χώρις κατάλληλο ενισχυτή) αλλά και τα Grado 1000 (στρωμένα και για πιο προσεκτική ακρόαση )