Συζήτηση για όλα...

Τα νέα ακουστικά ψείρες του iPhone 5!

Σε βίντεο από το Βιετνάμ ήρθαν στην δημοσιότητα τα νέου σχεδιασμού ακουστικά τύπου ψείρες που θα συνοδεύουν το iPhone 5 όποτε αυτό και αν ανακοινωθεί.

Τα νέα ακουστικά δείχνουν πολύ ιδιαίτερα και εντελώς διαφορετικά από ότι έχω δει να κυκλοφορεί στην αγορά ακουστικών τύπου ψείρας.

Είναι ακόμα πιο μικρά από τα τωρινά ακουστικά και δείχνουν πολύ φουτουριστικά.​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(πηγή)

(Send from iPad)

Re: iPhone 5

... και θα πρεπει να εχει αυτι βιετναμεζου για να εφαρμοζουν σωστα...

Re: Απάντηση: Re: iPhone 5

μονος σου μπερδευτηκες,γιατι δεν βγαζει και κανα νοημα αυτο που εγραψες.
ασε, μην ασχολείσαι, ειπαμε, για τους νοημονες....:p

Re: Τα νέα ακουστικά ψείρες του iPhone 5!

Σε βίντεο από το Βιετνάμ ήρθαν στην δημοσιότητα τα νέου σχεδιασμού ακουστικά τύπου ψείρες που θα συνοδεύουν το iPhone 5 όποτε αυτό και αν ανακοινωθεί.

Τα νέα ακουστικά δείχνουν πολύ ιδιαίτερα και εντελώς διαφορετικά από ότι έχω δει να κυκλοφορεί στην αγορά ακουστικών τύπου ψείρας.

Είναι ακόμα πιο μικρά από τα τωρινά ακουστικά και δείχνουν πολύ φουτουριστικά.​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(πηγή)

(Send from iPad)

ωπα! αλλο και τουτο! (αν ισχυει βεβαια)

ειμαι πολυ περιεργος τι θα παιζει με δαυτα....

ελπιζω να μην ειναι μουφα τυπου magic mouse...

ps παιζει να ναι η μονη αναβαθμιση του iphone αυτη :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 5

5254724_700b.jpg

Φίλε μου παίζει αυτή η φωτογραφία να λύνει οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα έχει η Braun. Απλά εκπληκτικό. Σκέψου να ήταν η Braun όσο παράλογη και φοβισμένη από τον ανταγωνισμό είναι η Apple.

πρεπει να ειναι πολυ φοβισμενη....!!!:worshippy:

Ένα χρόνο περίπου μετά το θάνατο του Steve Jobs, η Apple όχι μόνο δεν έχει πάρει την κάτω βόλτα όπως πρόεβλεπαν οι περισσότεροι, αλλά αντιθέτως έχει κατορθώσει για πρώτη φορά να εκτοξεύσει την αξία της στα $621.64 δισεκατομμύρια πετυχαίνοντας ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορία της.

Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή αποτελεί την πολυτιμότερη εταιρεία όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει ακόμα και το ρεκόρ της Microsoft το 1999. Την τεράστια αξία της Apple θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το παρακάτω Infographic της Statista.

http://www.macuser.gr/apple-most-valuable-company-in-the-world-13563/

Εχεις πολυ πλακα ρε ποντιε....-bye-

οσο τα βλεπω παντως, τοσο εχει μια λογικη ο σχεδιασμός....

(μου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια...:p - παλι καλα που δεν απαντησα στο Poll :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone 5

Τα καλυτερα χαρακτηριστικά που έχουν νόημα (για τους νοήμονες αυτό φυσικά)

ασε, μην ασχολείσαι, ειπαμε, για τους νοημονες....:p

δεν ειπαμε,εσυ ειπες.
Τι περιμενες δηλαδη με τον χρησμο που εδωσες,να κατεβασω εγω ''στροφες'' για να καταλαβω αυτο που ουτε εσυ ο ιδιος δεν ηξερες τι θες να πεις κι απλα απαντας μονο και μονο για να εχεις τον τελευταιο λογο;
Λες και μια χαριτωμενια στο τελος και τι περιμενεις,να κρυφτω στη γωνια μου επειδη με ''κατατροπωσες'';
Και στο κατω κατω αφου δεν ειμαι του επιπεδου σου,γιατι απαντας εξ αρχης στο ποστ μου;
Τραβα κανε καμια βολτα τωρα και ξαναγυρνα.

Ηρεμα και πολιτισμενα....:ernaehrung004:
Δεν ειμαστε (ακομη) δικηγοροι , ουτε υπερασπιστες της καθε Apple.

Τη πλακα μας κανουμε, δε χρειαζονται προσβολες....

Απάντηση: Re: iPhone 5

Τελειωμό δεν εχουν τα πειράγματα ... :SFGSFGSF:
Παντως αποψη μου ειναι πως το μεγαλυτερο επίτευγμα του iphone και γενικοτερα της apple δεν ειναι το καθε αυτου δημιούργημα της αλλα ο τροπος που κατάφεραν να πεισουν τον καναλωτη και να του το χώσουν για καλα στο μυαλο ,πως ειναι το απολυτο εργαλειο..
Προσωπικά για μενα ποτε δεν ηταν το απολυτα ολοκληρωμένο προϊόν ( παντα το διπλανο προσέφερε το κατι παραπανω) ακομα και οταν ειχα windows phone.

Τασο, τα ιδια λετε και για το MAC OSX... οτι ΕΜΕΙΣ λεμε οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και αλλες τετοιες αρλουμπες!

Οι εκφρασεις τυπου " ...και μετα το χαος" ειναι δικιες σας ατακες (προφανως σας ξεμειναν απο την εποχη του πρωτου iphone)!

Ο μυθος της Apple φτιαχνεται ΚΥΡΙΩΣ απο τους αντιπαλους της και αυτους που προσπαθουν μετα μανιας να την αντιγραψουν ... και οχι τους χρηστες της.

Το ξερεις κι εσυ οτι σχεδιαστικα και κατασκευαστικα ειναι οντως πολυ καλυτερα, σε οτι αφορα το λειτουργικο ειναι θεμα τι ζητας.

Γιαννη αν θυμαμαι καλα ( που θυμαμαι ) προσφατα σε μια ερευνα με τις πωλήσεις του , περσι ειχε μια μικρη πτωση της ταξεως του 0.5% .
Αν δεν δειξει κατι συνταρακτικό με την νεα της κυκλοφορια αυτο το ποσοστο πτώσεις του χρονου πιθανον να μεγαλώσει

Μιας και αναφέρθηκε από κάποιο φιλο το περιβόητο οικοσύστημα της Απλ και η φιλικότητά του η περιβόητη (και αυτή) να αναφέρω και εγώ την (ακριβή) περιήγησή μου σε αυτό το οικοσύστημα.
Αρχικά ξεκινησα με ένα 3gs. Ήταν "ώριμο" λέγανε τοτε. Μάλλον άγουρο θα το έλεγα εγώ. Μετα ήρθε το 4 και με μια μικρή διάφορα αντάλλαξα το 3gs με το 4. Ταυτόχρονα (εγώ το ζώό) ειχα αρχίσει και πορωνόμουν με αυτό το οικοσύστημα. Ήταν και η τσέπη πιο γεμάτη και πηρα και ένα MBP 17αρι και σε δεύτερό χρονο ένα ipad. Το μακμπουκ πηρε ποδι σε λιγότερο από χρονο. Το iphone4 πέρασε στη σύζυγο (εγώ βρέθηκα από σπόντα με ένα galaxy s2 δωρεαν, το οποίο και δεν αλλάζω τουλάχιστον μέχρι να πεθάνει) και το ipad πέρασε στην συζυγο/κόρη.
Το μονό καλό που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι η οθόνη του καθενός.
Κάποιες παρατηρήσεις και στραβά:
- το οικοσύστημα είναι καλό αλλά για παράδειγμα υπάρχει περίπτωσή μην ΜΗΝ μπορεισ να διαγραψεις φωτο στο iphone παρα μονό διαγράφοντας από τον υπολογιστή. Κάποιες φορές αυτό είναι ΠΟΛΥ άβολο...
- η υλοποίησή του ολα δικτυωμενα της google μου φαίνεται μια χαρά υλοποιημένη στο android. Και δωρεάν. Δεν θα ξεχάσω που ειχα πληρώσει για mail [email protected] για 1χρονο. Ανανεώνω για δεύτερο χρονο και μετα από 10 μέρες περίπου το κανει ... δωρεάν για όλους. Ποσά μειλ εστειλα να μου πιστώσουν ένα ποσοστό τουλάχιστον, ούτε απάντηση.

Τέλος πάντων, να μην σας κουράζω. Τα απλ (κινητά κλπ) είναι καλά για κάποιον που δεν θέλει να πολυψαχνει. Ολα δουλεύουν καλά χωρίς πολλά πολλά. Αν θες να σκαλισεις η απλα έτσι έχεις μαθει τοτε η κλειστοτητα γίνεται φυλακή. Επισης υπάρχουν κουσούρια που τα βλέπεις στην χρήση. Θυμάμαι έκανα resize συχνά για φορουμ φωτο. Εεε το περιβόητο iphoto και μερικά αλλά ΔΕΝ είχαν αυτή τη δυνατότητα. Θυμάμαι ότι επέμεινα να χρησιμοποιω τον μακ για να μπω στο νόημά. Όσο πέρναγε ο καιρός τοσο πιο συχνά σηκωνομουν και πήγαινα στο πισι. Μέχρι που το μακ άρχισε να είναι διαρκώς κλειστός. Το ίδιο και στο iphone. Στην αρχή να το σκαλισω όπως είναι μετά να δοκιμάσω την "αποφυλάκισή" και μετα να αρχίσω να χρησιμοποιω μονό τα βασικά γιατί βαριόμουνα να ψάχνω να βρω τρόπους για να κοροιδεψω το τηλέφωνο για να περάσω ένα ringtone. Η επίσης να θέλω να λάβω μια φωτο από φιλο από το κινητό του και να του λέω "στειλε τη με μειλ". Να μη μιλήσουμε για αποστολή βίντεο αρχείων μέσω bt άνετα και ωραία μεταξύ νοκια, samy κλπ

Ποιοτικά σίγουρα προϊόντα τα απλ, υπερτιμολογημένα επίσης. Έχουν και έναν καταπληκτικό μηχανισμό μάρκετινγκ να τα σπρώχνει οπότε για αυτό είναι εδώ που είναι.

- το οικοσύστημα είναι καλό αλλά για παράδειγμα υπάρχει περίπτωσή μην ΜΗΝ μπορεισ να διαγραψεις φωτο στο iphone παρα μονό διαγράφοντας από τον υπολογιστή. Κάποιες φορές αυτό είναι ΠΟΛΥ άβολο...
Είσαι σιγουρος για αυτό;εγω διαγράφω οποια θέλω και από το τηλεφωνο.

για το mobile email,συμφωνω απολυτως!ίσως η ποιο άχρηστη υπερεσία της apple(όπως την έδινε τότε και με 79 euro το χρόνο)Ο απόγονός της icloud είναι ένας λόγος που μένω sthn apple.

Last edited:

επειδη εχει ανφερθει πολλες φορες η αδυναμια δημιουργιας ringtone,ειναι πολυ ευκολο και γινεται με πολλους τροπους.

Μπορεις να κοψεις ενα οποιοδηποτε μουσικο κομματι θελεις σε ενα κλιπ των 30" (τα ringtone ειναι μεχρι 30-40") και να το σωσεις σαν .m4r (αυτο ειναι το φορματ των ringtone) .
Το βαζεις στο itunes -> sync με iphone ... done!

Το κοψιμο μπορει να γινει και με τα παρεχομενα garage band , quicktime player κλπ.
To garage band εχει απ ευθειας εξοδο για itunes kai .m4r αρχειο.

gb_sendtoitunes-4f4bc19-intro.png

και μετά ξαφνικά το λογισμικό τρώει το κόλλημα του και μόλις φορτώνεις το επόμενο ringtone σταματάει το κινητό να βλέπει τα παλαιότερα. κι ας φαίνονται φορτωμένα στο κινητό μεσω του itunes. και λες σε windows λογική θα τα σβήσω και θα τα ξαναπεράσω. Αμ δε... Όυτε αυτό πιάνει. Και να πω πως το είχες κάνει και jailbreak ποτε... Μιλάμε για ringtones που παίζανε στο τηλέφωνο.

υπαρχει και ακομη πιο απλος τροπος μεσα απο το itunes... επιλεγεις το τραγουδι που θελεις , διαλεγεις 30" απο το get info (arxh - telow tragoydioy)και πατας δεξι κουμπι -> create AAC file

Screen Shot 2012-09-04 at 12.44.46 π.μ..jpg

δημιουργει ετσι ενα νεο αρχειο με διαρκεια 30" και καταληξη ΑΑC, το μετονομαζεις σε .m4r και το ξαναπετας μεσα στο itunes.
Το itunes το καταλαβαινει σαν ringtone.... και sync με iphone.

Screen Shot 2012-09-04 at 12.48.46 π.μ..jpg

Last edited:

Πολύ απλό.. Τι να πούμε κι' εμείς που τα πετάμε χύμα στη μνήμη και επιλέγουμε set as ringtone..