ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
Δεν διαφωνώ.δυστυχώς όμως για όλους και για σένα αν το καλοσκεφθείς ισχύει και το τι "έχω μάθει στο παρελθόν".Μια ανατροπή μπορεί να γίνει οπουδήποτε και να την κάνει οποιοσδήποτε αλλά οι άνθρωποι έχουν μνήμη...η οποία έχει γίνει γνώμη,άποψη και δεν αλλάζει εύκολα, μερικές δε φορές, δεν χρειάζεται να αλλάξει.Αλλες πάλι χρειάζεται και απλώς χάνεις την ευκαιρία.
Γιώργο Μπαϊραχτάρη η Διαμάντω η Καλαματιανή? (στην καταγωγή) είναι πράγματι πολύ καλή ερμηνεύτρια.
Στην παρουσίασή μου έβαλα και μουσικά δείγματα γνωρίζοντας καλά τις συνέπειες.
Αμφιβάλω αν μπήκαν στον κόπο όμως να τα ακούσουν πολλοί.
Ότι φοβόμαστε στην ζωή το ψάχνουμε για να το κατανοήσουμε και έτσι είτε το δεχόμαστε είτε το απορρίπτουμε.
Επίσης στη ζωή τους οι περισσότεροι άνθρωποι πρίν εξετάσουν κάποιο θέμα σε βάθος έχουν μάθει να λογοκρίνουν σχεδόν μηχανικά.
Άλλοι δε, έχουν γίνει ''από μηχανής θεοί'' κριτές όλων των τεχνών.
Πρέπει να ακούσεις επιμένω το ''Τέλος δίχως Τέλος'' μιας και ψάχνεσαι μουσικά.
Δεν διαφωνώ.δυστυχώς όμως για όλους και για σένα αν το καλοσκεφθείς ισχύει και το τι "έχω μάθει στο παρελθόν".Μια ανατροπή μπορεί να γίνει οπουδήποτε και να την κάνει οποιοσδήποτε αλλά οι άνθρωποι έχουν μνήμη...η οποία έχει γίνει γνώμη,άποψη και δεν αλλάζει εύκολα, μερικές δε φορές, δεν χρειάζεται να αλλάξει.Αλλες πάλι χρειάζεται και απλώς χάνεις την ευκαιρία.