Δισκοπροιονο κανενας αλλος...???
Μπαρμπούτσαλα, εγώ ξέμεινα από ρευστό (φεύγω αύριο και για διακοπές) και δεν πήγα. Ελπίζω να έχει μείνει κανα δισκοπρίονο την άλλη εβδομάδα...
μα ποιός ασχολείται με το φαγητόοοοοοοο... :guitarist: )
Και από οτι ειδα, τα ράφια δεν αξίζουν. Με 30 ευρώ φτιάνεις καλύτερα και πιο μεγάλα.
Εγώ πήγα και πήρα το ψηφιακό παχύμετρο που μου άρεσε πολύ, το σετ καστανια-καρυδάκια για το εξοχικό και την συσκευή ανιχνευσης μέτρησης. Το τελευταιο μου άρεσε σε όλα εκτός απο την ικανότητα βρισκει καλώδια. Μονο στον κεντρικό πίνακα του σπιτιού χτυπούσε. Πανω απο διακόπτες που το περνούσα δεν το έπιανε. Ξύλο ΟΚ, σίδερο ΟΚ, καλώδια γιοκ. Εκτος αν δεν το τοποθετούσα σωστα. Φαντάζομαι ότι έπρεπε να τοποθετώ την πλάτη της συσκευης στον τοίχο.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ηταν η μέτρηση απόστασης -επιφάνειας - όγκου που την έβγαζε πολύ σωστά. Δεν χρησιμοποιει μόνο τον υπέρηχο αλλά ταυτόχρονα εκπέμπει και ακτίνα laser για να "διαβάσει" την επιφάνεια
Μπααα τίποτα δεν κάνει με τα καλώδια. Ουτε ξυπόλυτος ουτε τίποτα. Τα νευρα μου γκρρρ!!!
Αν το θέλει κανεις ας μου στειλει πμ να του το στειλω δωράκι, γιατί θα το σουταρω στον τοιχο. Καλα ελεγα να παρω το μπλε της bosch και ας τα εσκαγα. Με εφαγε η απορια...
Μπααα τίποτα δεν κάνει με τα καλώδια. Ουτε ξυπόλυτος ουτε τίποτα. Τα νευρα μου γκρρρ!!!
Αν το θέλει κανεις ας μου στειλει πμ να του το στειλω δωράκι, γιατί θα το σουταρω στον τοιχο. Καλα ελεγα να παρω το μπλε της bosch και ας τα εσκαγα. Με εφαγε η απορια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.