Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το καλο με το lidl ειναι αυτο.
Το πας πισω μεσα σε ενα μηνα και περνεις τα λεφτα σου, χωρις ερωτησεις, χωρις παζαρια και ας ειναι ανοικτη η συσκευασια.

Το ηθελα και εγω αλλα με το που ειδε τα mm που "εισχωρει" στον τοιχο μου ενας φιλος μου, ειπε να το αφησω και να παρω κατι καλυτερο.
Προφανως ειχε δικιο.

Εχει παρει κανεις την ραφιερα του lidl ;Ελεγα να φτιαξω κατι αντιστοιχο με dexion για την αποθηκη αλλα δεν ξερω απο τιμες τι παιζει

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πρέπει να είναι μία ή άλλη. Σχεδόν πανομοιότυπες. Έχω την skil, η οποία αν και ανήκει στην επαγγελματική σειρά της δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά με τις αντίστοιχες των Dewalt Bosch Makita κτλ. Παραμένει όμως ένα καλό εργαλείο για βεβαρημένη ερασιτεχνική χρήση με μια σχετική αντοχή σε ενδεχόμενη κακομεταχείριση ή και απροσεξία - πτώση. Η Black & Decker τώρα έχει πληθώρα εύκολών ρυθμίσεων, π.χ όσων αφορά την αλλαγή λεπίδας την στιγμή που η skil έχει αλλενάκι για την αλλαγή λεπίδας, όπως και περισσότερα και πιο ευκρινή προγράμματα όσων αφορά την διαβάθμιση των στροφών και το είδος του υλικού που θέλεις να κόψεις. Το κουμπί όμως προεπιλογής οφείλω να ομολογήσω μου φαίνεται λίγο άτελο και σε μια ενδεχόμενη πτώση δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί.... Βασικό διαφορά όσον αφορά το θέμα της αποθήκευσης αν σε ενδιαφέρει αυτό είναι πως η μεν Black & Decker έχει το κουτί αποθήκευσης και μεταφοράς που βλέπεις στην οθόνη η δε skil έρχεται με τσάντα μεταφοράς υφασμάτινη. Ελπίζω να βοήθησα κάπως και να μην σε μπέρδεψα. Προσωπικά τώρα μιλώντας θα πήγαινα για την skil, γιατί όσα εργαλεία της έχω μέχρι στιγμής μιλώντας τουλάχιστον, δεν με έχουν αφήσει.

Σαν ποιοτητα και αντοχη στη χρηση η skil ειναι ξεκαθαρα ανωτερη. Εχω τρυπανι skil εικοσαετιας και ακομα ειναι θηριο.
Σαφως θα προτιμουσα την σεγα skil.

Και B&D τρυπάνι 25ετίας δουλεύει ακόμα σα σκυλί.

Δυστυχώς η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση πλέον...

παιδες το ψηφιακο γωνιομετρο το βρηκε κανεις; εντυπωσεις;

Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις.

Τελικά αγόρασα την B&D λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών δόνησης και θορύβου, αλλά και λόγω προηγούμενης καλής εμπειρίας με το service.
Δοκιμή σε 27mm κόντρα-πλακέ, με αργή λάμα ξύλου πήγε πολύ καλά, γρήγορα, και με εύκολη αλλαγή πορείας.

Από ποιότητα κατασκευής βέβαια μέτρια, και με φάουλ τη χρήση μπαταριών για το laser.

Καφετιερα μπαταριας απο την ΜΑΚΙΤΑ!
Για μερακληδες μαστορες που δεν συμβιβαζονται με φραπεδες και καφεδες απο θερμος :)

Makita-Cordless-Coffee-Maker.jpg

http://toolguyd.com/makita-cordless-coffee-maker/

Ετσι ειναι, αμα ο μαστορας ειναι μερακλης, δεν συμβιβαζεται με την μετριοτητα :)

Εδω ανεμιστηρας μπαταριας απο τη ΜΑΚΙΤΑ για το γιαπι και την κουφοβραση γενικοτερα. 4 ωρες δροσιας και αγαλλιασης με μια μπαταρια των 4Αh.

Makita-18V-DCF300Z-Fan.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποδηλατο (αναδιπλουμενο!) μπαταριας απο την ΜΑΚΙΤΑ.

Εδω μιλαμε για την επιτομη της αρχοντιας. Για να μη κουβαλας σα χαμαλης τα εργαλεια και να μη σου βγαινει η γλωσσα στις ανηφοριες.

Makita-18V-LXT-Folding-Bicycle.jpg

Δες διαφορα στο βιντεο οταν ο τυπος ανεβαινει την ανηφορα με (και χωρις) τη βοηθεια της μπαταριας.

http://toolguyd.com/makita-18v-lxt-cordless-folding-bicycle/

Και το κερασακι στην τουρτα για σημερα....

Το "πιο σκληρο για να πεθανει" android smart phone απο ποιον αλλον?...τον πιο καταλληλο, την CATEPILLAR!

Caterpillar-Android-Phone.jpg

http://toolguyd.com/cat-android-phone/

Αν υπαρχουν αμφιβολιες, το βιντεακι θα σας πεισει..

Αγαπητοι...
για καφε, Espresso παρακαλω, on the go (που λενε και οι φιλοι μας οι Αγγλοι) και σε καλη ποιοτητα...μια ειναι η μηχανη...με 16bar πιεσης...

http://www.handpresso.com/ και σε αυτοματη...http://www.handpresso.com/espresso-machines/electrical-espresso-machines/handpresso-auto-e-s-e/

Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα (ή δυο) πλήρη σετάκια με εργαλεία ακριβείας για επισκευές H/Y και smartphones ; Στο ebay εχει χιλιάδες σετ αλλά θα προτιμούσα γνώμες από κάποιον που έχει προσωπική εμπειρία από τετοια εργαλεία.

Εχει κανενας αποψη για το παρακατω?
για βιδες ασφαλειας κτλ κτλ...!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/53-in-1-T...martPhone-Repair-Tool-Sets-Kits-/261572068535
ξεχασα να βαλω το λινκ...

Καλημέρα
Για ενοικίαση γεωργικών μηχανημάτων;
Θέλω χρειάζομαι ένα Γεωτρυπανο για περίφραξη..

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλημέρα
Για ενοικίαση γεωργικών μηχανημάτων;
Θέλω χρειάζομαι ένα Γεωτρυπανο για περίφραξη..

Drivas tools

Στο Amazon.de το μπλέ Bosch GMS 100 Μ Professional έχει 37,40 ευρώ και 15,95 ευρώ μεταφορικά (ακόμα και 10 να παραγγείλεις τα μεταφορικά παραμένουν στα 15,95) σύνολο 53,35 (Στην Ελλάδα έχει 88 ευρώ).

Amazon.de => Bosch GMS 100 Μ Professional

41PH7y3wfjL.jpg

Και εγώ ετσι την πάτησα με το μετρητικό απο το Lidl (Powerfix) . Δυστυχώς στα όργανα μέτρησης οτι πληρώνεις παιρνεις..
Προφανώς επεστράφη και πάμε για άλλα...

Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα (ή δυο) πλήρη σετάκια με εργαλεία ακριβείας για επισκευές H/Y και smartphones ; Στο ebay εχει χιλιάδες σετ αλλά θα προτιμούσα γνώμες από κάποιον που έχει προσωπική εμπειρία από τετοια εργαλεία.

Για ρίξε μια ματια στο ifixit, ακριβά αλλα πολυ καλύτερη ποιότητα απο του eBay