Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Σήμερα παρέλαβα , τουλάχιστον σαν ευχαριστώ για την βοήθεια θα ήθελα να κάνω ενα μικρό review
Για αρχή αφού ερωτήθηκα για το μαγαζί , έγινε η αγορά απο toolstore
Για αρχή να αναφέρω οτι αγοράζω απο εσωτερικό και εξωτερικό συχνά και γενικά ασχολούμαι , ετσι στην περίπτωση αυτή έκανα μια μινι έρευνα αγοράς με την παρακάτω λογική .
Τι προσέχω :
1.Φυσική έδρα μαγαζιού
πολλά eshop δεν έχουν φυσική έδρα , απο την στιγμή που αγοράζω στη ντόπια αγορά καλό είναι να έχω ενα καταστηματάρχη εύκαιρο .
2.Αγορά απο σχετικό κατάστημα (οχι πολυκατάστημα )
Σε αυτή την αγορά με συνέφερε να παραγγείλω ιντερνετικά απο άλλο μαγαζί με κόστος 1Ε περισσότερο (66Ε) και να μου έρθει στην πόρτα , απλά εκτός το οτι δεν είχε και κάτι αλλα που πήρα ήταν εταιρία που εμπορεύεται απο υπολογιστές μέχρι μανταλάκια, επίσης προσωπικά ποντάρω περισσότερο σε ενα μαγαζί του χώρου(ετσι εχω δώσει και αρκετά λεφτά πχ στο Ρεππα που δεν εχω παράπονο και απο την εξυπηρέτηση του ).
Μιας και το σκέφτηκα κανένας νέος μπαίνει σε αυτο το χώρο ? Δηλαδή ανοίγει κανένα μαγαζί ?
3.Αναλυτική απόδειξη (εαν υπάρχει περίπτωση ναπ άς για εγγύηση )
Απο οσο εχω δεί τυπικά για τις εταιρίες καλό είναι να έχουμε απόδειξη αναλυτική μέσω υπολογιστή .
Ο λόγος είναι οτι πολλές φορές μιλάω πρώτα με τον αντιπρόσωπο καθώς κάποιοι δίνουν την δυνατότητα (συνήθως μειώνοντας και το χρονικό διάστημα ου χρειάζετε για να βρεθεί λύση )
Πρακτικά φθύρετε και δυσκολότερα , αυτό το μαγαζί μου έκοψε κλασική απόδειξη αλλα νομίζω εγραφε και τα προιόντα .
Πάμε τώρα στο σετ τις καστάνιας

Για αρχή καλή εντύπωση μου άφησε μεταλλικό το βαλιτσάκι , και ενα πλαστικό μπορεί να είναι μια χαρά (πέφτει και το κόστος ) αλλα το μεταλλικό περιμένεις να αντέξει περισσότερο .
Απο τις φωτογραφίες ήλπιζα το μαύρο καλούπι μέσα να είναι ποιοτικό και παχύ , ευτυχώς ήταν και απο οσο βλέπω θα αντέξει στο χρόνο .
Είχα μια ιδέα να χωρέσω και τη μανέλα που εχω εκει μέσα (ασχετο αλλα σήμερα είδα οτι ειναι force) και τελικά το κατάφερα αφού υπάρχει αρκετό κενό κάτω απο την μεγάλη προέκταση (1/2),ετσι και αλλιώς δύσκολα θα την χρειαστώ.

Η τελευταία πινελιά που είδα (μέχρι και καρτελάκι έχουν βάλει με σχήμα) είναι οτι τα καλούπια στις καστάνιες έχουν μεγαλύτερο βάθος στη μερια τις λαβής με αποτέλεσμα κατοπιν πίεσης να βγαίνουν ευκολότερα .
Αυτό λογικά θα βοηθάει σοους έχουν μεγάλα δάχτυλα ή πχ εμένα που φοράω γάντια εργασίας (...αφού πρώτα έχω λερώσει τα χέρια μου

)
Τα παρελκόμενα φαίνονται ποιοτικά εν σύγκρισή με το καριδάκι τις unior που είχα δίπλα ,επίσης τα αρθρωτά τσουτσουνάκια (πως λέγονται καλε?) στην αίσθηση φαίνονται προσεγμένα , μπήκα στον πειρασμό να λύσω μια βίδα να δώ εαν έχει κάτι εκτός απο κάποιο γράσσο αλλα τελικά με συγκράτησα.
Η καστάνια τώρα μου φαίνεται ή ελαφρύτερη απο την force (εαν θυμάμαι καλά είχα δοκιμάσει αυτή τη πράσινη λαβή που ήταν στις προτάσεις προς αγορά ) ή καλύτερα ζυγισμένη (ή απλά απο την χαρά βλέπω διάφορα ...)
τώρα στο μηχανισμό τους είδα οτι υπάρχει λίγο τζόγος (είναι φυσιολογικό? )
Απο άποψη ποιότητας θυμάμαι οτι το διακοπτάκι δεξιά αριστερά πχ στην force ήταν περισσότερο "ΟΝ OFF" ενώ εδώ ο δακτύλιος έχει διαδρομή , μπορεί να βοηθά περισσότερο και στο θέμα που έγραψα και πρίν (γάντια ,μεγάλα δάκτυλα ,παραξενιές δικές μου ... ) η απλά να (ξανα)φαντάζομαι.Συγνώμη για την λάθος εστίαση αλλα το κινητό δεν την παλεύει

Μακάρι να είχα μέτρο σύγκρισης
αλλα προς το παρόν ο χρόνος θα δείξει ,οχι οτι με βλέπω τσ τα βασανίζω αρκετά αλλα λέμε .
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια .