Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δευτερα βλεπω μια ψησταρια Teppan Yaki με 6 ξυλινες σπατουλες και 3 χρονια εγγυηση:chef:

Εχεις δικιο πατριωτη! Αντικολλητικη επενδυση και αφαιρουμενη εντελως πλακα.
Και οτι ηθελα μια για τις βροχερες μερες!!!

Εχεις αισθηση του χιουμορ!!Σε παραδεχομαι πατριωτη!!!
Εσυ εννοουσες προφανως τα πνευματικα εργαλεια και γω σου πεταξα την ψησταρια, αλλα το χειριστηκες αψογα:))))

Περαν της πλακας, δυστυχως δεν ειμαι φιλος των πνευματικων εργαλειων λογω του κομπρεσερ..αλλιως μου αρεσε το κοπιδι και ο διπλος λειαντηρας.

Κατα τα αλλα θα χτυπησω το εργαλειακι αφαιρεσης αρμων σιλικονης και το σετακι απομακρυνσης γρατζουνιων αυτοκινητου.

Εσυ τι σκεφτεσαι?

Εδω ο on-line καταλογος
http://www.lidl-pageflip.com/grgr.html?kid=MYRAHe

Θελω το ηλεκτρικο παλμικο πολυεργαλειο!

Μαλιστα πριν 10 μερουλες το συζητουσα με ενα φιλο που του αρεσουν κι εκεινου τα εργαλεια και λεω την επομενη φορα που θα το βαλει θα το τσιμπησω.

Απο τα πνευματικα τα εχω ολα αυτα που εχει και ειδικα το στρογγυλο τριβειο και το καρφωτικο ειναι αψογα.

Το πιστολακι βαφης ειναι καλο αλλα εχει χοντρο μπεκ οποτε κανει για λαδομπογιες και βερνικια ξυλου, primer κλπ αλλα αν θελεις να ψεκασεις κατι πιο λεπτορευστο οπως χρωματα αυτοκινητου θελεις πιο ψηλο μπεκακι.

Επισης τα διαλυτικα και τα σπερυ τα εχει σε πολυ καλη τιμουλα!

Πατριωτη πες μου το ονομα σου.
Κυριακος ειμαι εγω.

Κυριακο, τo ηλεκτρικο πολυεργαλειο ειναι αφανταστα χρησιμο!!
To εχω (αλλη μαρκα) χρησιμοποιησει σε σπιτι γειτονα που φουσκωσανε τα πατωματα απο διαρροη σωληνα στον τοιχο και χρειαστηκε να κοψω μια μικρη λωριδα απο το ξυλινο πατωμα για να μην πεταξουν τα μαρμαρα!!
Ουτε τροχοι ουτε τιποτα, σε 3-4 λεπτα ηταν οκ. Και σαν ξυστρα ειναι αψογο.
My name is Μιχαλης, μαστρο Μιχαλης :)

Χαρηκα μαστροΜιχαλη!!!

Και εμενα μου αρεσει οταν με λενε μαστροΚυριακο φιλοι!!:FSGSFGS4:

Ναι θελω να το παρω, και οταν αντιστοιχα Bosch και ειδικα η FΕΙΝ που το πρωτοεβγαλε κοστιζουν 150+
http://www.feinus.com/en_us/oscillating/multimaster/fein-multimaster-marine-0298513/

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ψιλοξενέρωσα λίγο με το Lidl...
Αγόρασα πριν μια βδομάδα το εργαλείο που ανιχνεύει δοκάρια μέταλα κενό και ρεύμα κι έλεγε καθαρά στο διαφημιστικό ορι μετράει και αποστάσεις. Τελικά, κι αφού το αγόρασα και το έστειλα στο χωριό, ανακάλυψα οτι δεν είναι και μέτρο, είναι απλά ανιχνευτής.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ψιλοξενέρωσα λίγο με το Lidl...
Αγόρασα πριν μια βδομάδα το εργαλείο που ανιχνεύει δοκάρια μέταλα κενό και ρεύμα κι έλεγε καθαρά στο διαφημιστικό ορι μετράει και αποστάσεις. Τελικά, κι αφού το αγόρασα και το έστειλα στο χωριό, ανακάλυψα οτι δεν είναι και μέτρο, είναι απλά ανιχνευτής.

Aν θυμαμαι καλα ειχε δυο τυπους ανιχνευτων. Μηπως πηρες κατα λαθος τον αλλον?

ΜαστροΜιχαλη καλημερα και σε ολη την παρεα.
Πλακα πλακα το τσιμπησα το tepanyaki σημερα!:ADFADF1:

Καλως τον μερακλη τον Κυριακο με την καλοριζικη tepan yaki!!! Καλα ψησιματα αδερφε!!!

Την Πεμπτη εχει το καλο πραμα ομως...
Σημερα θελω να παρω μονο το σετ για τις γρατζουνιες αυτοκινητων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Aν θυμαμαι καλα ειχε δυο τυπους ανιχνευτων. Μηπως πηρες κατα λαθος τον αλλον?

Αν είχε 2 τύπους μπορεί να πήρα και το λάθος αλλά είχε όντως δύο; Και ήταν και οι δύο εμφανισιακά ίδιοι ακριβώς; Κι αν είχε δεν θα είχαν διαφορετική τιμή;
Δεν ξέρω...

Δυο θυμαμαι στο φυλλαδιο του Lidl αλλα δεν πολυπροσεξα κιολας διοτι εχω καμποσα απο δαυτα.
Μπορει να ειχε εξαντληθει ο ενας τυπος, προφανως αυτος με το laser. Ισως ομως αυτος με το laser να μην ειχε τις ολες τις χρησεις που ειχε το αλλο γι αυτο και η ιδια τιμη.
Παντως ενα που ειχα αγορασει το καλοκαιρι και τα ειχε ολα επανω του, εκανε 24 ευρω. Χρησιμο ομως ειναι και αυτο που πηρες και σε καλη τιμη.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δυο θυμαμαι στο φυλλαδιο του Lidl αλλα δεν πολυπροσεξα κιολας διοτι εχω καμποσα απο δαυτα.
Μπορει να ειχε εξαντληθει ο ενας τυπος, προφανως αυτος με το laser. Ισως ομως αυτος με το laser να μην ειχε τις ολες τις χρησεις που ειχε το αλλο γι αυτο και η ιδια τιμη.
Παντως ενα που ειχα αγορασει το καλοκαιρι και τα ειχε ολα επανω του, εκανε 24 ευρω. Χρησιμο ομως ειναι και αυτο που πηρες και σε καλη τιμη.

Κάπως έτσι είναι...
Έχουν κάνει λάθος στην περιγραφή, κακώς γράφουν οτι το μηχάνημα των 15 Ευρώ μετράει και αποστάσεις, θέλει λίγο περισσότερη προσοχή γιατί παρασύρουν τον κόσμο κι αγοράζει άλλ' αντ´άλλων. Εγώ πχ αν ήξερα οτι δεν μετράει αποστάσεις δεν θα το αγόραζα αφού έχω ήδη έναν ανιχνευτή της BOSH. Το πήρα κυρίως γι´αυτή του τη λειτουργία, τη μέτρηση αποστάσεων.
Κατα πάσα πιθανότητα το έμπλεξαν μ´αυτό που στοιχίζει όμως και τα διπλά λεφτά.

CY_73382_01_b.jpg

Η στρογγυλη τρυπα που βλεπω ειναι η εξοδος υπερηχων για την μετρηση αποστασεων και η πιο μικρη τρυπα δεξια ειναι η εξοδος του laser για το αλφαδιασμα.
Ο διακοπτης πανω απο την τρυπα πρεπει να ειναι ο επιλογεας των λειτουργειων δηλαδη, του laser, του υπερηχου για τις αποστασεις και του ανιχνευτη!
Μου φαινεται οτι ειναι το πληρες εργαλειο!!

Μπαμπη δυστυχως το ειχαν με /.
Δηλαδη ανιχνευτης/μετρητης αποστασεων και αν εμπαινες μεσα το λινκ το ειχε σε δυο ξεχωριστες φωτο που σημαινε οτι ειναι ξεχωριστο εργαλειο.
Το ιδιο πηγε να παθει και ο κολλητος μου που υποστηριζε οτι ειναι το ιδιο εργαλειο.

Παντως ειναι αρκετα αξιοπιστο εργαλειακι ο ανιχνευτης τους και καλυτερο απο ενα Stanley που εχω το οποιο εχει περιορισμο βαθους και προοριζεται μονο για γυψοσανιδες.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπαμπη δυστυχως το ειχαν με /.
Δηλαδη ανιχνευτης/μετρητης αποστασεων και αν εμπαινες μεσα το λινκ το ειχε σε δυο ξεχωριστες φωτο που σημαινε οτι ειναι ξεχωριστο εργαλειο.
Το ιδιο πηγε να παθει και ο κολλητος μου που υποστηριζε οτι ειναι το ιδιο εργαλειο.

Παντως ειναι αρκετα αξιοπιστο εργαλειακι ο ανιχνευτης τους και καλυτερο απο ενα Stanley που εχω το οποιο εχει περιορισμο βαθους και προοριζεται μονο για γυψοσανιδες.

Εντάξει, ίσως να έχεις και δίκιο, αλλά δεν θυμάμαι να είδα και δεύτερο μηχανάκι, ούτε στον κατάλογο ούτε στο καλάθι του Lidl όταν πήγα κι έψαξα, θα το έβλεπα αν υπήρχε. Βέβαια δεν έδωσα και τα χίλια γρόσια και το μηχανάκι μπορεί να είναι και αστέρι αλλά εγώ άλλο χρειαζόμουν κι άλλο πήρα τελικά.

Kαι το σετ με τις 12 λιμες ειναι καλο για γενικη χρηση και σε καλη τιμη.

Το παχυμετρο αυτο το εχω αγορασει (αχρησιμοποιητο...ετσι για να υπαρχει:) αλλα με την ευκαιρια θα το βρω και θα το παρουσιασω εδω πριν την Δευτερα.
Απλα το τσεκαρα να δω αν δουλευει (και φανηκε οτι δουλευει σωστα) μετα την εμπειρια αγορας παρομοιου αλλα αχρηστου παχυμετρου απο το DX..

εγω σκεφτομαι το κολλητηρι μπαταριας