Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Την ερχομενη Πεμπτη ετοιμαστειτε....
Την ερχομενη Πεμπτη ετοιμαστειτε....
Ψιλοξενέρωσα λίγο με το Lidl...
Αγόρασα πριν μια βδομάδα το εργαλείο που ανιχνεύει δοκάρια μέταλα κενό και ρεύμα κι έλεγε καθαρά στο διαφημιστικό ορι μετράει και αποστάσεις. Τελικά, κι αφού το αγόρασα και το έστειλα στο χωριό, ανακάλυψα οτι δεν είναι και μέτρο, είναι απλά ανιχνευτής.
ΜαστροΜιχαλη καλημερα και σε ολη την παρεα.
Πλακα πλακα το τσιμπησα το tepanyaki σημερα!:ADFADF1:
Aν θυμαμαι καλα ειχε δυο τυπους ανιχνευτων. Μηπως πηρες κατα λαθος τον αλλον?
Δυο θυμαμαι στο φυλλαδιο του Lidl αλλα δεν πολυπροσεξα κιολας διοτι εχω καμποσα απο δαυτα.
Μπορει να ειχε εξαντληθει ο ενας τυπος, προφανως αυτος με το laser. Ισως ομως αυτος με το laser να μην ειχε τις ολες τις χρησεις που ειχε το αλλο γι αυτο και η ιδια τιμη.
Παντως ενα που ειχα αγορασει το καλοκαιρι και τα ειχε ολα επανω του, εκανε 24 ευρω. Χρησιμο ομως ειναι και αυτο που πηρες και σε καλη τιμη.
Μπαμπη δυστυχως το ειχαν με /.
Δηλαδη ανιχνευτης/μετρητης αποστασεων και αν εμπαινες μεσα το λινκ το ειχε σε δυο ξεχωριστες φωτο που σημαινε οτι ειναι ξεχωριστο εργαλειο.
Το ιδιο πηγε να παθει και ο κολλητος μου που υποστηριζε οτι ειναι το ιδιο εργαλειο.
Παντως ειναι αρκετα αξιοπιστο εργαλειακι ο ανιχνευτης τους και καλυτερο απο ενα Stanley που εχω το οποιο εχει περιορισμο βαθους και προοριζεται μονο για γυψοσανιδες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.