Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μηπως το καταστημα της περιοχης σου δε θα τη φερει; Καλλιθεα Αττικης κανονικα την εχω.

Σωστός...

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

AEK είσαι; :silly:

Σελίδα 20 του φυλλαδίου.

Τα φυλλάδια είναι για τους βάζελους !!!! :beee:

Την βαση απο αλλο κατασκευαστη την εχω και εγω και ηδη εχω κρεμασει το ποδηλατο μου στο ταβανι εδω και 3 χρονια!
Την ειχα φερει απο Αγγλια και πραγματικα λυνει τα χερια και εξοικονομει πολυ χωρο!!!

Πάντως στην σελίδα με τα είδη ποδηλάτου στο site της Lidl Η βάση ανάρτησης ποδηλάτου δεν αναφέρεται...

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=36024

Και στο φυλλάδιο (σελ 20) το γράφει ότι "το προϊόν αυτό δεν διατίθενται σε όλα τα καταστήματα". Και πως θα μάθουμε ποια καταστήματα θα το διαθέτουν ??

Στην σελιδα τους ποτε δεν εχουν ολα τα ειδη που περιεχει ο καταλογος.
Παντως την προηγουμενη φορα στην αθηνα την βρηκα κανονικα και τσιμπησα ακομη μια.

Καλημερα στην παρεα!!!

Μιχαλη κοιτα τι εφτιαξα!!!

Προβα για την μεγαλη εφαρμογη στο πηγαδι τον Αυγουστο!!!

Εγινε καπως βιαστικα βεβαια αλλα το αποτελεσμα μου αρεσει!!!!

Πηρα ενα πινακα σημειωσεων και το mdf που ειχε το καρφωσα στην πλατη.
Στεγανοποιηση της κορνιζας με σικαφλεξ και τοποθετησης πλεγματος σοβα μεσα στην κορνιζα.

Επειτα στρωσιμο με το χαρμανι μαυρου τσιμεντου, αμμου θαλασης και ασβεστη. Εβαλα και λιγο ρεβινεξ!
και φτανουμε στο αποτελεσμα παρακατω.

ξυστα2.jpg

Επειτα απο λιγη ωρα και αφου σκληρηνει λιγο η επιφανεια, βαφεται με πηκτο ασβεστη ωστε να γινει ασπρη.
Μολις τραβηξει ο ασβεστης λιγο γινονται τα γεωμετρικα σχεδιακια με το κπμασο και τον χαρακα και ξυνονται εναλλαξ με το πηρουνι!!

Ξυστα.jpg

Ελπιζω να σας αρεσει!!!

Εισαι φοβερος Κυριακο, μπραβο! Μερακλιδικη δουλεια!!
Ειναι για να τα πουλας σαν σουβενιρ!

Ρεβινεξ γιατι εβαλες?

Ευχαριστω Μιχαλη!

Ρεβινεξ εβαλα για να αποκτησει καλυτερη συνοχη το κονιαμα και να δεσει καλυτερα στην κορνιζα!

Οσοι ποδηλατες, εχουν δυο πολυ καλες τρομπιτσες στα Lidl.
Μια φορητη με επιλογη High Volume & High pressure στα 7 ευρω.
Και μια πολυ εξυπνη ποδιου στα 5 ευρω.
Και οι δυο με μανομετρο.

Προσωπικα εχοντας μια crank brothers οπως την πρωτη (40 ευρω αγορα) αγορασα του ποδιου η οποια ειναι ικανη να φουσκωσει ακομη και κουρσας στα 120 Psi!

Την πήρα κι εγώ του ποδιού και φαίνεται πολύ καλή και για 5 ευρώ ούτε που το σκέφτηκα.

http://www.youtube.com/embed/JDCeQatRA84?

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/x....htm?rdeLocaleAttr=el&address=index_37512.htm

Εχει ενα κρουστικο δραπανο μονο με 55 ευρω και 1000w. Απο τον αριθμο των κρουσεων βλεπω οτι υπολειπεται αρκετα του αντιστοιχου bosch αλλα ειναι και στο 1/5 της τιμης..!!

Σε αυτο το εργαλειο που οντως η δυναμη ειναι το α και το ω, δεν ξερω αν το εργαλειο του lidl μπορει να συγκριθει με bosch.

Θυμαμαι οτι με bosch ειχα ανοιξει τρυπα σε τοιχωμα απο μπετον, 10 εκ. βαθος, ενος προκατ μπαρμπεκιου για να περασω σωληνα απορροης του νεροχυτη και το bosch ειχε ταλαιπωρηθει αρκετα, αλλα η δουλεια εγινε αψογα.
Αναρωτιεμαι αν του lidl θα μπορουσε να αντεξει. Βεβαια, εχει τριετη εγγυηση που σου αφαιρει καθε αμφιβολια τουλαχιστον για να παρεις τα λεφτα σου πισω αν κλαταρει το εργαλειο.

Λεω να το παρω.

Δε ξερω Μιχαλη και εγω αν θα το εμπιστευομουν για τετοια βαρια δουλεια καθως εχω δυο σκπατικα ενα ΜΕΤΑΒΟ και DEWALT με κοστος αγορας 600 και 400ευρω!!!
Παντως και το σκπτικο του Ροδακη με τα 1600 watt του κανει καλη δουλεια αν και ζεσταινεται.

Τα ποτηροτρυπανα αξιζουν και μαλιστα στο φυλλαδιο εχει ακομη ενα σετ με 2 ποτυροτρυπανα που δε τα εχει το φυλλαδιο.

Ο Ροδακης εχει μεγαλη γκαμα εργαλειων και το μαγαζι τους ειναι κουκλα, το εχουν φτιαξει με πολυ μερακι!!
http://www.toolshouse.gr/company

Μιλουσα με τον συνεταιρο του τον Ζαννη πριν λιγες μερες και εμαθα οτι ειναι αντιπροσωποι της Olight, η εταιρεια με τους φακους led..!!!

http://www.toolshouse.gr/our-shop?page=shop.browse&manufacturer_id=59

Καλημερα στην παρεα!!!

Καλοκαιρακι ειναι και σαν περιοδος ξεκουρασης που πρεπει να ειναι ειπα να ξεκουραστω και εγω καωντας μια μονωση στην ταρατσα του εξοχικου....

Επελεξα Το Durostick Hydrostop roof λογω του οτι δεν εχω θεματα υγρασιας αλλα δεν εχει γινει και τιποτε στην ταρατσα στα 30 χρονια της ζωης του οποτε θα του δωσει μια νεα αρχη.

Επισης επειδη ειναι καταλευκο αντανακλα την υπεριωδη ακτινοβολια ριχνοντας αισθητα την θερμκρασια της πλακας.

Το εχω χρησιμοποιησει ηδη σε αθηνα και Χιο και ειναι πραγματικα πολυ καλο.

Επειδη λοιπον θα χρειαστω να αναμειξω περιπου 400 κιλα σκονης θελω να αγορασω εναν αναδευτηρα.

Ξερω ξερω πηρα το σκπατικο το Varo απο του Ροδακη με σκοπο να με καλυψει και σε αυτη την περιπτωση αλλα στα εργαλεια δε μπορω να αντισταθω.

Οποτε λεω να χτυπησω ενα τετοιο.

thumbnail_MB1201.jpg

1300 Watt της Bulle την οποια εκτιμω παρα παρα πολυ και σε σχεση ποιοτητας τιμης δεν παιζζεται.

Εχει κανεις δουλεψει κατι αλλο?

Καποια αλλη προταση?

Γεια σου βρε Κυριακο με τις ξεκουραστες διακοπες, αλλα τι προταση να κανουμε?

Ειναι σα να ρωταει ο Αλεφαντος την εξεδρα για το πως θα στησει την ομαδα :))

Παιξε μπαλιτσα αρχοντα και λεγε που και που καμμια λεπτομερια για να μαθαινουμε και μεις :ernaehrung004:

ΥΓ
Παρεμπιπτοντως εγω χρησιμοποιω ενα φτηνο εξαρτημα για δραπανα. Κατι τετοιο, αλλα δεν ξερω αν βολευει για κονιαματα και μεγαλες μιξεις πανω απο 10 κιλα.
sn102-02_med.jpg

Μεχρι τωρα κατι αντιστοιχο κανω και εγω αλλα με το VARO

getimage.ashx

Λεω ομως λογο της περιστασης να τσιμπησω κατι πιο εξειδικευμενο που θα μεινει!

Και καλα θα κανεις.
Το κοστος ειναι σαν να εδινες δυο μεροκαματα σε καποιον να το κανει αυτος, και σου μενει και το εργαλειο.

Τελικα θα παω στα σιγουρα.

Παραγγειλα απο τον πατριωτη μας τον Ροδακη ενα VARO 1600 W με δυο ρυθμιζομενες ηλεκτρονικα ταχυτητες, απαλη εκκινηση κλπ κλπ.

VARO POWX085

6GIft.jpg

Aντε καλοριζικο!
Θα παρεις κανα μικροτερο εξαρτημα επιπλεον, για πιο μικρες δουλειες?