μιλώντας για μπορντουροψάλιδα... έχω την εξής απορία: κλαδέψαμε 3 μεγάλα πεύκα (με εργάτες) και τώρα έχει παρα πολλά πεσμένα κλαδιά τριγύρω. εντάξει, τα χοντρά τα κόβουμε με αλυσοπρίονο, όλα τα υπόλοιπα; ας πούμε 2-5cm κλαδιά μαζί με πάρα πολλές πευκοβελόνες. Ο καταστροφέας/θρυμματιστής είναι μονόδρομος λέτε ή γίνεται κ με ενα μπορντουροψάλιδο να τα κόψουμε σε πιο μικρά κομμάτια κ να πεταχτούν έτσι;
Αύριο νομίζω έχει στο lidl μπορντουροψάλιδο. Το είδα νομίζω στο φυλλάδιο με τα είδη κήπου.
Τεινω προς το Ryobi.
Μακάρι αλλά δεν νομίζω... Ενα πριόνι κι ένα ηλεκτρικό φυσητήρα είδα...
Στη σελίδα 30
αεροψαλιδο και φαλκιδι
@Vespas (Ο καταστροφέας/θρυμματιστής είναι μονόδρομος)-> Για ποιο λογο να καψεις ρευμα-βενζινη στο θρυματιστη, αφου το πευκο αντενδεικνυται για το κομποστ.
Dewalt Μπαμπη αλλα ελα που δε βγαζει και εργαλεια κηπου...
Αμερικάνικα είναι άριστα και τα Festool.
Αν και δεν το εχει βαλει ακομα μηπως καποιος απο σας εχει παρει το θαμνοκοπτικο απο το lidl να μου πει αν αξιζει η οχι η αγορα του. Ψαχνομε να παρω και νομιζω οτι ειναι η εποχη που τα βαζει σε προσφορα τωρα.
Απο Bosch επαγγελματικα εργαλεια δεν εχω εμπειρια, μονο οτι διαβαζω και ακουω. Εχω εμπειρια απο Μακιτα.
Αν χρειαστει να επενδυσω σε καποια ακριβα εργαλεια αυτα θα ειναι στην Γιαπωνεζικη Μακιτα. Αν εχεις αριστες εντυπωσεις απο μια μαρκα, γιατι να πειραματιστεις με κατι, ουτως η αλλως, παραπλησιο.
ΑΛΛΑ ομως με Bosch αναλωσιμα..!! τρυπανακια, λαμες και bits)
Για το θεμα πρασινων και μπλε bosch πιστευω οτι η διαφορα τιμης ειναι δικαιολογημενη και σωστα τιμολογημενη. Αλλο ενα εργαλειο φτιαγμενο για καθημερινη επαγγελματικη χρηση και αλλο για μια στο τοσο - ερασιτεχνικη.
Δεν νομίζω να το έχει το μπορντουροψάλιδο. Μακάρι να το έχουν. αλλά στό pdf που κατέβασα στο κινητό δεν υπάρχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.