@babis
Aυτη ειναι η πενσα που την σφιγγεις και ανοιγει. Η πλακε κεφαλη εχει παχος ~3.5 χιλιοστα. Ισως κανει.
![]()
Μα γιατι βρε Κυριακο? Ακριβως επειδη υπαρχουν τοσα εργαλεια, απο καποια φαση και μετα, καποιες μικρες ανορθοδοξιες νοστιμιζουν την ρουτινα)
Παντως δεν ειναι παραδοξο να χρησιμοποιειται δισκος κοπης ξυλου σε γωνιακο τροχο.
Πολύ έξυπνο αλλά για ξυλαράκια... Αυτό δεν κόβει χοντρό κούτσουρο.
Πολύ έξυπνο αλλά για ξυλαράκια... Αυτό δεν κόβει χοντρό κούτσουρο.
Παντως δεν ειναι παραδοξο να χρησιμοποιειται δισκος κοπης ξυλου σε γωνιακο τροχο.
Ισως το έχω ξαναγράψει και χωρίς να είμαι τρομολάγνος, καλό είναι ν αποφεύγεται. Ειδικά χωρίς το προστατευτικό. Εχω φίλο επαγγελματία που μετρά δύο μισά δάκτυλα λιγότερα.
Οι ειδικοί δίσκοι που διαφημίζονται σε video πιο πάνω ναι.
Χρειάζεται έξτρα προσοχή γιατί το ξύλο αλλά ο δίσκος για ξύλο κλωτσάνε πάρα πολύ
Πολυ σωστα το λες. Αλλα η εξτρα προσοχη χρειαζεται σε ολες τις κοπες ξυλου με οποιοδηποτε ηλεκτρικο εργαλειο.
Επειδη ομως εχω κοψει κομματια ξυλου με γωνιακο τροχο σε ειδικες περιστασεις, να πω οτι καποιες φορες ειναι ευκολοτερο απο το να το κοβεις με σεγα η πριονακι τυπου ΚΕΟ. Ακομα και απο δισκοπριονο.
Αναλογα με το ξυλο/διασταση που κοβεις και πως θελεις να το κοψεις.
Αυτο που πρεπει να φροντιζει κανεις ειναι να μην ξεπερνιωνται οι μαξ. στροφες που αναγραφονται στον δισκο. Και αυτο ειναι πολυ απλο με τον γωνιακο τροχο του lidl που εχει ρυθμιστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.