Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τελικά αγόρασα το Dewalt μπαταρίας, αφού υπάρχουν ήδη 2 μπαταρίες 18V των 2.0Ah.

Τελικά αγόρασα το Dewalt μπαταρίας, αφού υπάρχουν ήδη 2 μπαταρίες 18V των 2.0Ah.

Τελικά αγόρασα το Dewalt μπαταρίας, αφού υπάρχουν ήδη 2 μπαταρίες 18V των 4.0Ah συν αντάπτορα για εξαρτήματα της Bosch.

Kαλοριζικο!!
Αν μπορεις ανεβασε καμμια φωτο απο το εργαλειο οταν το παραλαβεις.
Και πες καμμια εντυπωση. Δεν ειχαμε την ευκαιρια μεχρις στιγμης να εχουμε καποιο μελος με το συγκεκριμενο dewalt για να μας πει.

Kαλοριζικο!!
Αν μπορεις ανεβασε καμμια φωτο απο το εργαλειο οταν το παραλαβεις.
Και πες καμμια εντυπωση. Δεν ειχαμε την ευκαιρια μεχρις στιγμης να εχουμε καποιο μελος με το συγκεκριμενο dewalt για να μας πει.

Ευχαριστώ, αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες, όσον αφορά εντυπώσεις, μετά το Σ/Κ που θα το δουλέψω.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ωραίος !!! Άντε, καλοδούλευτο το εργαλείο...

Ψάξε τώρα για εξαρτήματα, υπάρχουν άπειρα. Αν έχεις και μπαλκονόπορτες ή πατζούρια με γρίλιες όπως εγώ αυτό θα σε βολέψει τρομερά.

51GC2VDZASL.jpg
752691_inset1_xl.jpg
Fein-MultiMasterProfile-Sanding.jpg
63806183013_lg.jpg

Ακομα ενα εργαλειακι που προστεθηκε στην συλλογη των πτυσσομενων εργαλειων.

Ενας πτυσσομενος καθρεπτης που εχει μεγαλυτερη διαμετρο απο τα συνηθισμενα. Αυτο ειναι εχει διαμετρο 5 εκατοστα ενω τα μικρα εχουν διαμετρο 3 εκατοστα.
Και τα δυο ειναι χρησιμα. Το μικρο σε περιορισμενους χωρους ενω το μεγαλο σου δινει σαφως καλυτερη αντιληψη οταν υπαρχει χωρος.

14305151115_3801e1fddd_b.jpg

http://www.banggood.com/Telescopic-...Car-Automobile-Chassis-Hand-Tool-p-85322.html
Στο λινκ μπορεις να επιλεξεις μεταξυ του μεγαλου και του μικρου. Κατω απο $2.29 ο μικρος, $3.29 ευρω ο μεγαλος.

Θενκς, μολις πηρα ενα.

Δεν θα μεινει κρυφη καμια κουφαλα πλεον

Λοιπόν, φωτογραφίες του εργαλείου, οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, καλό κράτημα στο χέρι μιας και οι ελαστικές βάσεις κάνουν καλή δουλειά, δυνατό σε απόδοση αφού δίνει 300w, τώρα αρχίζουμε να ψάχνουμε εξαρτήματα.

φωτογραφία 1.JPG

φωτογραφία 2.JPG

φωτογραφία 3.JPG

Λοιπόν, φωτογραφίες του εργαλείου, οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, καλό κράτημα στο χέρι μιας και οι ελαστικές βάσεις κάνουν καλή δουλειά, δυνατό σε απόδοση αφού δίνει 300w, τώρα αρχίζουμε να ψάχνουμε εξαρτήματα.

φωτογραφία 1.JPG

φωτογραφία 2.JPG

φωτογραφία 3.JPG

Οι φωτο δυστυχως δεν ειναι ανεβασμενες σωστα. Για δες το.

Για λιγα και καλα εξαρτηματα να προτιμησεις αυτα της dewalt που αλλαζουν χωρις κλειδι, με το συστημα που εχει η dewalt.
Για τα υπολοιπα παιρνεις οτι θες, μονο που πρεπει να χρησιμοποιεις κλειδακι.

Το lidl κινείτε αποκλείστηκα σε ρυθμούς Μουντιάλ...δεν εχει βγάλει και φυλλάδιο για τη. Επόμενη...μόνο ξυροκαρπια και φανέλες εθνικής...

Καλό μήνα και καλη μέρα...

καλήμερα και καλό μήνα.
Μια που αναφέρθηκε το LIDL, το κρεβάτι που έχει αυτή την εβδομάδα είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει στο είδος του. Απίστευτη κατασκευή και απίστευτα χοντρό στρώμα. Τα ξύλα που χρησιμοποιεί είναι συνδεμένα στο σκελετό και δεν κρατιούνται με ελατήρια με αποτελεσμα να δίνει αίσθηση κανονικού κρεβατιού.
Τα δε ροδάκια είναι όλα τα λεφτά.

Last edited:

απο καιρό το ζαχαρώνω το κρεβατι, πραγματι φαινεται καλό.Αυτή τη φορά θα το πάρω.

είναι πολύ καλή αγορά.

Ενα πράγμα πρέπει να προσεχείς. Όταν βγάζεις την ασφάλεια για να το ανοίξεις το κρεβάτι μένει ελεύθερο να πέσει με την δύναμη της βαρύτητας και επειδή είναι βαρύ μπορεί να σου κάνει ζημιά.

εμένα έσπασε την μύτη από ενα πλακάκι.

ευχαριστώ για την προειδοποίηση, δεν ειμαστε τώρα για να αλλάζουμε πλακάκια.Αλλά τόσα μαστόρια κάποιος θα βοηθήσει.Εγω ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα γιατί μου αρέσει το μαστόρεμα πάρα πολύ.έχω φτιαξει πολλά πράγματα σπιτι μονος μου.αλλά πιο πολύ μου αρέσει το ηλεκτρολογικό-ηλεκτρονικό κομμάτι.Πλακάκια ας πούμε θα φώναζα μαστορα, το ιδιο και για υδραβλικά, δε μου αρεσει να ασχολούμε και πολύ, ενώ μπορώ.

Φυσητηρια. Ειχα παρει 2-3 εδω και χρονια για τους φακους των φωτογραφικων μηχανων, αλλα εχουν πλεον την θεση τους στα εργαλεια.
Παρα πολυ χρησιμα σε οτι ειδος μικροκαθαρισμου θελεις κανεις. Φυσαει δυνατα και αντικαθιστα επαξια το στομα :))

3482003-238530-rubber-black-dust-blower-isolated-on-white-background.jpg

http://www.fasttech.com/products/0/10000841/1071900-air-blower-dust-cleaner-large

Υπαρχουν και φτηνοτερα αλλα το συγκεκριμενο ειναι αρκετα μεγαλο και το καουτσουκ που εχει ειναι μεγαλης αντοχης.

Πολύ χρήσιμο και αυτό!!!! Σήμερα έκανα κοπες με το φαλτσοπριονο και θα μου χρειαζοταν στο καθάρισμα στο τέλος.

να ρωτήσω κάτι;αυτο το fasttech βλέπω οτι εχει πολλα πραγματα και ολα τα εχει με δωρεαν μεταφορικά.εσεις που εχετε κανει παραγγελίες για πειτε μου.ειναι αξιοπιστο;απο Κινα έρχονται;τελωνείο περνάνε;

Το fasttech ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζικα sites. Το παρακολουθω και παραγγελω ανελλειπως απο τοτε που ανοιξε, πριν λιγα χρονια.
Τελωνειο θεωρητικα μπορει να περασει οποιοδηποτε δεμα απο τριτες χωρες. Βεβαια, η εμπειρια λεει οτι οταν αυτα τα μικρα πακετακια αποστελλονται με κανονικο ταχυδρομειο, οι πιθανοτητες για τελωνειο ειναι ελαχιστες.

Φυσητηρια. Ειχα παρει 2-3 εδω και χρονια για τους φακους των φωτογραφικων μηχανων, αλλα εχουν πλεον την θεση τους στα εργαλεια.
Παρα πολυ χρησιμα σε οτι ειδος μικροκαθαρισμου θελεις κανεις. Φυσαει δυνατα και αντικαθιστα επαξια το στομα :))

3482003-238530-rubber-black-dust-blower-isolated-on-white-background.jpg

http://www.fasttech.com/products/0/10000841/1071900-air-blower-dust-cleaner-large

Υπαρχουν και φτηνοτερα αλλα το συγκεκριμενο ειναι αρκετα μεγαλο και το καουτσουκ που εχει ειναι μεγαλης αντοχης.

Χιώτη (συνώνημε) μας γ@μησες τώρα!

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Στα φαρμακεια το πουλανε αυτο?