Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

@ Mikep, ποσο το βρηκες ρε φιλε το λιτρο?
το ζητησα εδω στη αλεξ/λη και με κοιταζαν σαν εξωγηινο...ολοι μου ελεγαν να παρω κολλα δυο συστατικων. ειναι και πανακριβη για την ποσοτητα που θελω να φτιαξω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εποξική ρητίνη και σκληρηντής είναι τα δύο υλικά, και χρησιμοποιούνται με αναλογία 1:1. Και εννοείται οτι χρειάζεται προστασία, ειδικά μάτια δέρμα.

Ανάλογα με την σύνθεση είναι και η αναλογία. Αυτή που χρησιμοποιώ είναι 2:1. Απαραίτητα γάντια και για μεγάλη ποσότητα ανοιχτός χώρος.

Εχω παρει μια ρητινη απο την Νεοτεξ την L&L το λιτρο εαν θυμαμαι καλα ειναι καπου 32 ευρω, οταν λεμε λιτρο ειναι πραγματικα 1 λιτρο η ρητινη και 400ml ο σκληρηντης (η καπως ετσι). Βγαινει λιγο κιτρινο ομως.

Για να ξερουμε τι κατσαβιδια κυκλοφορουν...

Wera Kraftform Kompakt 20

WR051021-2.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μόλις παρέλαβα και το πρώτο τεστ αναφορικά με τον μαγνήτη είναι :

Ο Holder της Wera με το μαγνητικό δαχτυλίδι σηκώνει άνετα βαριοπούλα 1 κιλού

magnetic Rapidaptor quick-release bit holder with ringmagnet 887/4 RR suitable for power tools and electronic drills

ringmagnet_rapidaptor_allgemein.jpg

Γιαννη ο holder αυτος της wera κανει για ολα τα bits, και τα κανονικα και τα impact driver bits, ετσι?

@ Mikep, ποσο το βρηκες ρε φιλε το λιτρο?
το ζητησα εδω στη αλεξ/λη και με κοιταζαν σαν εξωγηινο...ολοι μου ελεγαν να παρω κολλα δυο συστατικων. ειναι και πανακριβη για την ποσοτητα που θελω να φτιαξω...

40 . Ακριβώς αυτό που χρησιμοποιεί ο τύπος στο βίντεο. Πολύ καλό υλικό. Με το 1 λιτρο κάλυψα (σωστά) 1 τετραγωνικό μέτρο επιφάνεια.

Έχουμε κάποια καλή πρόταση για bits σε καρυδάκια ? που να τα προσαρμόζω δηλαδή στο ηλεκτρικό μου κατσαβίδι και να βιδώνω / ξεβιδώνω παξιμαδόβιγες και παξιμάδια γενικώς ? εννοείται για μικρά σχετικά μεγέθη...

Έχουμε κάποια καλή πρόταση για bits σε καρυδάκια ? που να τα προσαρμόζω δηλαδή στο ηλεκτρικό μου κατσαβίδι και να βιδώνω / ξεβιδώνω παξιμαδόβιγες και παξιμάδια γενικώς ? εννοείται για μικρά σχετικά μεγέθη...

http://www.stereotiki.gr/store/index.php?target=products&product_id=2042

Mπορεις να παρεις και ανταπτορες για να βαλεις τα υπαρχοντα καρυδακια που ηδη εχεις.
http://ergaliothiki.gr/index.php?route=product/product&path=64_90&product_id=923

http://www.stereotiki.gr/store/index.php?target=products&product_id=2042

Mπορεις να παρεις και ανταπτορες για να βαλεις τα υπαρχοντα καρυδακια που ηδη εχεις.
http://ergaliothiki.gr/index.php?route=product/product&path=64_90&product_id=923

Ευχαριστώ Μιχάλη! Οι αντάπτορες μια χαρά μου φαίνονται καθότι έχω αρκετά σετ καρυδάκια ... Θα κοιτάξω και στο κέντρο-βίδας, λογικά θα έχει...

καλημερα Χαρη!
Καλοι οι ανταπτορες αλλα τα ετοιμα bits να ξερεις οτι ειναι πολυ πιο βολικα στη χρηση, ιδιαιτερα τα μικρα μεγεθη.

Αν βιδωνεις συχνα, η γνωμη μου ειναι να παρεις και τα μικρα bits. Oυτως η αλλως τσαμπα ειναι.

Εχω παρει μια ρητινη απο την Νεοτεξ την L&L το λιτρο εαν θυμαμαι καλα ειναι καπου 32 ευρω, οταν λεμε λιτρο ειναι πραγματικα 1 λιτρο η ρητινη και 400ml ο σκληρηντης (η καπως ετσι). Βγαινει λιγο κιτρινο ομως.

τελικα την βρηκα στα 25 ευρω και την πηρα. οταν θα δοκιμαστει θα σας πω την γνωμη μου.

Η συγκεκριμενη ρητινη ειναι για εμποτισμο συνθετικων υφασματων, υαλουφασματα, καρμον, κεβλαρ και λοιπα. Να ξερεις οτι εχει γηρανση υλικου ακομη και μεσα στο κουτι του. Με την ζεστη πολυμεριζεται γρηγορα, θελει καλο ανακατεμα αλλιως θα εχει τμηματα που δεν θα πολυμεριστουν ποτε.

Γιαννη ο holder αυτος της wera κανει για ολα τα bits, και τα κανονικα και τα impact driver bits, ετσι?

Παίρνει σαν τα παρακάτω όσον αφορά την υποδοχή :

0000067_DIY-Solutions-Online-10675-DRAPER-Expert-6mm-1-4-Hex-Hexagonal-Insert-Bit-75mm-Long-x-2-SCREWDRIVERS_450.jpg

Γιατί δεν παίρνεις το παρακάτω για Impact Driver ?

vorteil_ringmagnetimpaktor.jpg

vorteil_torsion_1_2_3_V2.jpg

Ευχαριστω. Αρα παιρνει για ολα τα γνωστα 1/4 bits.

Πηρα τελικα ενα καλο σετακι wera (amazon.de) που εχει μεσα εναν βολικο ανταπτορα που θα τον χρησιμοποιω στα δραπανοκατσαβιδα.

WR056490-2.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ευχαριστω. Αρα παιρνει για ολα τα γνωστα 1/4 bits.

Πηρα τελικα ενα καλο σετακι wera (amazon.de) που εχει μεσα εναν βολικο ανταπτορα που θα τον χρησιμοποιω στα δραπανοκατσαβιδα.

Καλωσήρθες στο Wera Club. Πολύ καλό σετ.

Eυχαριστω Γιαννη, το ζαχαρωνα πολυ καιρο αλλα δεν ειχα δικαιολογια να το παρω...
Τωρα που ειμαι στα ξενα ομως, χωρις πολλα εργαλεια, χρειαζομαι νομιζω ενα καλο σετακι, οπως αυτο, με απ'ολα :))

Καλοριζικο Μιke! Ραδιοφωνο stanley?

Πες κατι παραπανω και για τους αδαεις :))

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Όντως μοιάζει με ραδιόφωνο...:flipout:

Mikep καλοδούλευτο :a0210: