Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σε χορτοκοπτικο einhell. Σπαστο μπορώ να βάλω. Κεφαλή ραβδιστικου?

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

λεει δεν ειναι διαθεσιμο...τι τιμη το ειχε για τι δεν βγαζει κατι.
49 ευρω το ειχε φιλε μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει δουλεψει κανεις την αυτοακονιζομενη σειρα αλυσιδων της OREGON?????
Να μας πει εντυπωσεις παραυτα!
Χεχεχεχε
Το σκευτομουν να το αγορασω το σετακι τωρα που θα κατεβω Χιο για κλαδεμα στα μαστιχοδεντρακια με τον παππου αλλα δυστυχως το κοστος στα 70 κατι ευρω και η διαισθηση μου πως θα τρψγεται πολυυυυ γρηγορα η αλυσιδα λογω σχεδιασμου με εκαναν να παρω 3 αλυσιδακια καινουργια και να τους ξηγιεμαι καθημερινα με το πολυ καλο σετ λιμε που εχω.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Επειδή κι εγώ ετοιμάζομαι για χωριό κι έχω να κάνω κάποιες "προμήθειες" ήθελα να κάνω μια ερώτηση για δυνατούς λύτες.
Έχω στον εξωτερικό χώρο για φωτισμό κάμποσες χελώνες μπρούτζινες. Σε κάποιες από αυτές έχει σπάσει το τζάμι (κυρίως φταίω εγώ γιατί τις κοπανάω με το τρακτεράκι...:furious3:)

Ρώτησα αν πουλάνε σκέτο τζάμι και μου είπαν "'Οχι". Κι επειδή δεν έχω σκοπό να δώσω 30 και 35 που ζητάνε για κάθε μία, η ερώτηση είναι η εξής:
Τα τζάμια απ´τις αντίστοιχες πλαστικές ή αλουμινένιες χελώνες ταιριάζουν στις μπρούτζινες; Εδώ σε θέλω μάστορα... :chinscratch:

xelo008.jpg
Μπρούτζινη χελώνα
phpThumb.php
πλαστική χελώνα.
medium_14766361-orig.jpg
Αλουμινένια χελώνα.

Μπαμπη θα πρεπει να δοκιμασεις...

Υπαρχουν παμπολλες, (και πολυ φτηνες μεταλλικες με γυαλι και οχι πλαστικο, πλαστικες με πλαστικο, αλουμινενιες με πλαστικο, πλαστικες με γυαλινο)

Υπαρχουν πχ καποιες που εχουν γυαλι αντι πλαστικο, ειναι αλουμινενιες και κανουν 5 ευρω. Ισως σου κανει το γυαλι τους

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπαμπη θα πρεπει να δοκιμασεις...

Υπαρχουν παμπολλες, (και πολυ φτηνες μεταλλικες με γυαλι και οχι πλαστικο, πλαστικες με πλαστικο, αλουμινενιες με πλαστικο, πλαστικες με γυαλινο)

Υπαρχουν πχ καποιες που εχουν γυαλι αντι πλαστικο, ειναι αλουμινενιες και κανουν 5 ευρω. Ισως σου κανει το γυαλι τους

Αυτό ρωτάω ρε... Δεν είναι εύκολο να μπω σε μαγαζί και να ξεβιδώνω τις χελώνες για να κάνω δοκιμές.
Ήλπιζα οτι κάποιος θα το έχει δοκιμάσει πριν..:flipout:

Δεν με καταλαβες.

Δεν υπαρχει 1 ειδος μονο μπρουτζινης χελωνας, (ουτε ενα ειδος πλαστικης, ουτε ενα ειδος αλουμινενιας).

Αλλα αν πρεπει να απαντησω κατι, σου λεω οτι σε δικες μου (μπρουτζινες) που εχω σπασει το κρυσταλλο, εχω βαλει απο αλλες, αλουμινενιες.

Τις δοκιμασα ομως πριν :flipout:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δεν με καταλαβες.

Σε κατάλαβα...

Δεν υπαρχει 1 ειδος μονο μπρουτζινης χελωνας, (ουτε ενα ειδος πλαστικης, ουτε ενα ειδος αλουμινενιας).

Το ξέρω...

Αλλα αν πρεπει να απαντησω κατι, σου λεω οτι σε δικες μου (μπρουτζινες) που εχω σπασει το κρυσταλλο, εχω βαλει απο αλλες, αλουμινενιες.

Αυτό βοηθάει...

Τις δοκιμασα ομως πριν :flipout:

Αυτό δεν βοηθάει... :p

λεει δεν ειναι διαθεσιμο...τι τιμη το ειχε για τι δεν βγαζει κατι.

είχε 49 ευρώ. Οι προσφορές του ΜΜ είναι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το έχω εγώ. Το είχα πάρει παλιά από crazy sunday του εν λόγω μαγαζιού. Πολύ καλή ποιότητα ομολογώ!
Το μεσημέρι που το είδα είχε απόθεμα και τιμή 22 ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

...και όχι όλη νύχτα! 10 το βράδυ με 2.00 το πρωί . 4 ώρες δηλαδή
Κάθε μέρα έχει και μια προσφορά (mediamarkt)

Καλημέρα! Ξέρει κανεις αν σε χορτοκοπτικο σπαστο μπορω να βαλω ραβδιστικο? Εαν ναι ξερουμε απο πού? Τιμές.κ.λ.π

Καλησπέρα!
Πρώτο μήνυμα που γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα να πω ότι πραγματικά οι απόψεις και οι συμβουλές που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ήταν καταπληκτικές!
Γιώργος.

Πετάχτηκα το πρωί με τη μηχανή μέχρι το Κέντρο βίδας να πάρω έναν επαναφορτιζόμενο φακό κεφαλής που μου είχαν παραγγείλει... Κι αφού πήγα, κι αφού έξω ψιλόβρεχε, λέω ας ρίξουμε και μια ματιά παραπάνω...
Η αρχή έγινε μ´ αυτό το σετάκι απο bits της Bosch που μου γυάλισε επειδή ήταν με καστάνια.
Μετα, και χωρίς να φταίω αφού η βροχή συνέχιζε, λέω ας δούμε και τίποτε άλλο.
Για να μην πολυλογώ... Μπήκα με ´ενα κατοστάρικο περίπου στην τσέπη και βγήκα.... στεγνός. :p

Θέλετε μια συμβουλή;
Αν είστε αρρωστάκια, μην πάτε ποτέ σε τέτοια μαγαζιά με μηχανή και βροχερό καιρό. Πρώτα θα τελειώσουν τα λεφτά και μετά η βροχή. -bye-

Φακο κεφαλης πηρες ?
(Ταχα... σου ειχαν παραγγειλει...)

Ενταξει, Μπαμnη νομιζω πως τωρα το τερματισες :p

Kuzbass_workers.jpg

Φτιαχνω εναν παγκο εργασίας. Τι ξυλο να βαλω και με τη παχος? Επισης αν ξερει κανεις που να βρω ελαστικη επιφανεια παχους 4 - 5 μμ για την επιφανεια εργασίας.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πετάχτηκα το πρωί με τη μηχανή μέχρι το Κέντρο βίδας να πάρω έναν επαναφορτιζόμενο φακό κεφαλής που μου είχαν παραγγείλει... Κι αφού πήγα, κι αφού έξω ψιλόβρεχε, λέω ας ρίξουμε και μια ματιά παραπάνω...
Η αρχή έγινε μ´ αυτό το σετάκι απο bits της Bosch που μου γυάλισε επειδή ήταν με καστάνια.
Μετα, και χωρίς να φταίω αφού η βροχή συνέχιζε, λέω ας δούμε και τίποτε άλλο.
Για να μην πολυλογώ... Μπήκα με ´ενα κατοστάρικο περίπου στην τσέπη και βγήκα.... στεγνός. :p

Θέλετε μια συμβουλή;
Αν είστε αρρωστάκια, μην πάτε ποτέ σε τέτοια μαγαζιά με μηχανή και βροχερό καιρό. Πρώτα θα τελειώσουν τα λεφτά και μετά η βροχή. -bye-

Απαράδεκτος .... με 16 ευρώ επιπλέων έπαιρνες το παρακάτω από το Κέντρο Βίδας ...

Bosch_37_Driver_Set.jpg

Bosch_37_Driver_Set_info.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Απαράδεκτος .... με 16 ευρώ επιπλέων έπαιρνες το παρακάτω από το Κέντρο Βίδας ...

View attachment 108078

View attachment 108079

Το είδα... Το έπιασα στα χέρια μου, το πετιεργάστηκα αλλά δεν μου έκανε "κλίκ". Μακρυά bits έχω, τα ζουμπαδάκια ήθελα με την καστάνια.