Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Βρε babis θα μας τρελανεις...

αυτο δεν ειναι βαλιτσακι με εργαλειακια για κανα μερεμετακι...
Αυτο ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΗ εργαλειοθηκη...με τοπ εργαλειαρες...
Της Facom το καγκελο γινεται εκει μεσα...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ειπα να του το φερω λαου λαου μπας και γλυτωσουμε τπτ καρδιακα επεισοδια......

Χαχαχαχα

Μα και εσυ ρε Μπαμπη το παρακανες, πηρες την ελιτ.

Δεν φταιει αυτος, ο τιτλος του θεματος φταιει που το πιστεψε ! :flipout:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Της Facom το καγκελο γινεται εκει μεσα...

Τα Facom είναι στην άλλη, τη δική μου τη μεγάλη... Όπως και τα σπαστά Γερμανοπολύγωνα καστάνιας κι ο μεγάλος κάβουρας.
Αυτή είναι του γιού και έχει κυρίως ηλεκτρολογικό προσανατολισμό λόγω επαγγέλματος.

Ειπα να του το φερω λαου λαου μπας και γλυτωσουμε τπτ καρδιακα επεισοδια......

Είχα πάρει υπογλώσσιο γιατί ξέρω τι παλιόπαιδα είστε. :grinning-smiley-043

Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω συνολάκι Facom, αλλά ούτε τα καλά μου εργαλεία είναι τέτοια, σιγά μην πάρω για τη "μικρή" βαλίτσα.

Μου φαίνεται πως ένα σετάκι σαν αυτό που έβαλε ο άσωτος υιός είναι ό,τι πρέπει, άντε με σταδιακή αντικατάσταση των προβληματικών κομματιών με καλύτερα. Έστω κι αν αυτό ακούγεται σαν να πληρώνω δύο φορές το ίδιο πράγμα, είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό το σετάκι δε θα δει τρελή χρήση/κατάχρηση.

πιστευω οτι ΑΝ ξερεις τι αγοραζεις και για περιστασιακη χρηση που ΘΑ τα χρειαστεις ειναι μια χαρα πιστευω...

Γνωμη μου να μην βιαστεις.
Μονο μονο τα εργαλεια χειρος του Lidl να μαζεψεις που δεν εχουν ιδιατερο κοστος θα γεμισεις μια βαλιτσα και θα εισαι καλυμενος για πολλες οικιακες εργασιες!

Η κοιτας τι δουλευεις περισσοτερο κ αγοραζεις οτι καλυτερο μπορεις..εγω πχ που σχεδον καθε μερα χρισημοποιω pz2 κατσαβιδι, πενσα, και ισιο νο2, αυτα τα 3 ειναι οτι καλυτερο μπορω να βρω...τα υπολοιπα ενα σκαλι ποιο κατω, και καποια 2 σκαλια ποιο κατω... Αν πχ δε χρισημοποιεις πλαγιοκοφτη ποτε η σπανια, γιατι να δωσεις 25ε για τον καλο κνιπεξ; Μη δωςεις 4ε για της πλακας, Δωσε 12 για εναν στανλευ κ εισαι αρχοντας. Εγω αυτη τη λογικη ακολουθω σ ολα τα εργαλεια μου, πλην λιγων εξαιρεσεων...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μου φαίνεται πως ένα σετάκι σαν αυτό που έβαλε ο άσωτος υιός είναι ό,τι πρέπει, άντε με σταδιακή αντικατάσταση των προβληματικών κομματιών με καλύτερα. Έστω κι αν αυτό ακούγεται σαν να πληρώνω δύο φορές το ίδιο πράγμα, είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό το σετάκι δε θα δει τρελή χρήση/κατάχρηση.

Έχω ένα ίδιο στο χωριό και μ´έχει βγάλει παληκάρι. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα ίδιο που κυκλοφορεί με λίγα παραπάνω αλλά τα Γερμανοπολύγωνα που περιέχει είναι καστάνιας. Για μικροδουλιές/μικροεπισκευές είναι ταμάμ. Δεν θα σου λέιψει - σχεδόν - τίποτε.

Ευχαριστώ πολύ Χιώτη, IOANNISTSA και όλα τα παιδιά της παρέας για τις πληροφοριες τις γνώμες και τις εμπειρίες που μοιράζεστε σε αυτό το θέμα!
θέλω να πάρω κάποια από αυτά τα 10,8V της bosch και να τα έχω σε μια τσάντα πλάτης μαζεμένα.. Είναι μικρά και ελαφρυά και με θα με βολέψει που έχουν τις ίδιες μπαταρίες.. Βέβαια για πιο δυνατό θα πάρω το makita 18V για να μην κουβαλάω αυτά του ρευματος που έχω..

μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγονται τα "picks" στα ελληνικά; (και που μπορώ να βρω στην Αθήνα;)
κάτι τέτοιο: https://www.google.com/search?q=hoo...jeRqlZmAgA0&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1308&bih=1086
σαν τσιγκέλια τα έψαξα αλλά βρήκα του χασάπη...

Παίδες εχω τρελαθεί με τα pocket holes...καταραμένο YouTube... :)
Ποιο jig προτείνετε και απο που...???

τι ειναι τα pocket holes;;

Έχει ένα <<συμπαθητικό>> pocket hole jig η wolfcraft.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και εγώ της wolfcraft έχω πάρει
Pocket hole jig
Υπάρχουν και της Kreg τα οποία φαίνονται καλύτερα αλλά ξεφεύγουν στην τιμή

Απο Ελλάδα...???αν ναι απο που...και αν θυμασαι ποςο...???

Σκρουτζ δεν το βρίσκω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ το βρήκα ευχαριστώ...
Φθηνό δεν το λες το σετ...αλλα ειναι πλήρες...

Οι επιπλέον του σετ όμως λοξές καβίλιες τις Wolfcraft, αρμυρούτσικες και σε μυστήρια διάσταση διαμέτρου, μάλλον 9,3.....

Οι επιπλέον του σετ όμως λοξές καβίλιες τις Wolfcraft, αρμυρούτσικες και σε μυστήρια διάσταση διαμέτρου, μάλλον 9,3.....
To τρυπανι ειναι 9.5 οποτε λογικα τοσο θα ειναι και αυτες.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αυτή η διάσταση καβίλιας (9,5) στην αγορά, πλην της Wolfcraft;