Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

εγω παντος εχω εναν απο το λιντλ.σε mode για ρευμα δεν βρισκει τιποτα ,σε mode για μεταλλο βρισκει ολα τα καλωδια πολυ ευκολα.
φιλε τσιφ μου κανει εντυπωση οτι εχεις διαγωνιες γραμμες .
αν και εμενα ο σοβατζης που εκανε το σπατουλαριστο μου καλυψε ολα τα κουτια με την παρετινα, αισθητικα ειναι αψογο αλλα αν χρειασθει να ανοιξω ενα κουτι διακλαδωσης πρεπει να κανω ολοκληρο μερεμετι ασε που δεν μπορω να τα βρω.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Θα τα βρεις με την διαφορά στον ήχο στο χτύπημα και ψάχνοντας συνήθως πάνω από τις πρίζες....
Εγώ τι να κάνω? Να το χτυπήσω το 100αρι??? Έχει και το 120 με ακόμη 25 ευρώ αλλά θεωρώ πως ξεφεύγω συν 50% πάνω.

Last edited:

εγω παντος εχω εναν απο το λιντλ.σε mode για ρευμα δεν βρισκει τιποτα ,σε mode για μεταλλο βρισκει ολα τα καλωδια πολυ ευκολα.
φιλε τσιφ μου κανει εντυπωση οτι εχεις διαγωνιες γραμμες .
αν και εμενα ο σοβατζης που εκανε το σπατουλαριστο μου καλυψε ολα τα κουτια με την παρετινα, αισθητικα ειναι αψογο αλλα αν χρειασθει να ανοιξω ενα κουτι διακλαδωσης πρεπει να κανω ολοκληρο μερεμετι ασε που δεν μπορω να τα βρω.

Ευτυχώς δεν ήταν στο δικό μου σπίτι η κακοτεχνία.
Είχα πάει σε ένα φίλο για να του ανοίξω σε ένα τοίχο του σαλονιού μια πόρτα που θα οδηγούσε προς την κουζίνα για να μην πάνε από τον διάδρομο.
Εκεί λοιπόν μέσα στη μέση χωρίς κουτιά διακλαδώσεως κτλ να ένα καλώδιο ρεύματος.
Ευτυχώς που το είδα με τον ανιχνευτή.

ναι ετσι κανω ξεκιναω απο την πριζα με τον ανιχνευτη ανεβαινω και οταν δω αλλαγη πορεις στο καλωδιο χτυπαω με τι πισω μερια του κατσαβιδιου και βρισκω τα κουτια.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Θα τα βρεις με την διαφορά στον ήχο στο χτύπημα και ψάχνοντας συνήθως πάνω από τις πρίζες....
Εγώ τι να κάνω? Να το χτυπήσω το 100αρι??? Έχει και το 120 με ακόμη 25 ευρώ αλλά θεωρώ πως ξεφεύγω συν 50% πάνω.

Οι διαφορές που έχει σε σχέση με τον gms 120 είναι ότι έχει 20mm λιγότερο βάθος ανίχνευσης σε σιδηρούχα μέταλλα και ότι δεν βρίσκει ξύλινες καλυμμένες κατασκευές.Με τις ξύλινες κατασκευές λέει για σκελετό σε γυψοσανίδες. Αλλά εκεί δεν είναι και τόσο ακριβές στο να βρει το κέντρο του δοκαριού.
Κατά τα άλλα έχουν ίδιο βάθος ανίχνευσης και σε μη σιδηρούχα μέταλλα αλλά και σε ηλεκτροφόρα καλώδια.
Αν θες ανιχνευτή τότε η καλή μάρκα είναι μονόδρομος.

Ο Stanley Intelisensor Pro Metal που έχω είναι ειδικός για να βρίσκει σκελετό γυψοσανιδων. Οπότε εφόσον 100 και 120 κατά τα λοιπά είναι ίδιοι θα πάω για τον 100αρι.
Ευχαριστώ Γιώργο!

Τώρα αρχίζουν τα διλήμματα για την αγορά!

Mην το βλεπεις σαν ποσοστο. Δες τι γλυτωνεις αν το αγοραζες απο Ελλαδα.
Περαν ολων, ειναι ενα ειδικο εργαλειο που θες να ειναι ακριβο και καλο, να ειναι το καλυτερο. Go ahead..

Πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να αφαιρείται και με ένα τρίποδο να στεκόταν εκεί που θέλεις.
Επίσης πήγα για το 120αρι...
Μια φορά το παίρνουμε σωστά?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να αφαιρείται και με ένα τρίποδο να στεκόταν εκεί που θέλεις.
Επίσης πήγα για το 120αρι...
Μια φορά το παίρνουμε σωστά?

Καλορίζικο!
:a0210:

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Vintage εργαλειοθήκη...Πραγματικά μου έπεσε το σαγόνι όταν είδα το παρακάτω

https://www.facebook.com/video.php?v=599480066852300

Φτιαγμένη στα τέλη του 19ου αιωνα η εργαλειοθηκη του Studley. Πόσο´άραγε να την αγόρασε ο σημερινός κάτοχος της? Δυστυχώς στο συγκεκριμένο βιντεάκι, η "θήκη" δεν φαίνεται σε όλο το μεγαλείο της...!!

Είναι πραγματικά μοναδική λογικό εφόσον κατασκευαστηκε από άνθρωπο που έφτιαχνε πιάνα!!!
Είδατε εκμετάλλευση χώρου!!! Φοβερή!

Πολύ αμφιβάλω αν ο κάτοχος χρησιμοποιεί ποτέ αυτά τα εργαλεία. Αυτή δεν είναι "ταχτοποίηση" μαστοράντζας !!!! :flipout: