Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Thanks man!
Ολα ηρθανε, αυτη τη στιγμη τα δοκιμαζω αλλα ειναι πολλα :)

Δοκιμασα προχειρα και το δισκοπριονακι παγκο Proxxon FET. Aψογο και σχεδον αθορυβο!!
Η αυξομειωση του υψους του δισκου αλλα και η λοξοκοπη ειναι παιχνιδακι. Αριστερα υπαρχει δυνατοτητα για επεκταση του παγκου.
Εχει δισκακι 85μμ και κοβει μεχρι περιπου 2.5εκατοστα παχος ξυλου.

Το δισκοπριονο (ο δισκος κοπης) εχει αποκλιση μισης μοιρας. Αμα το ξερεις και ρυθμιζεις την κλιμακα αναλογα, δεν υπαρχει κανενα θεμα.

17607934233_4454162dae_c.jpg

Ναι μολις ηρθα Γιαννη και φευγω Κυριακη. Προσπαθω να ανοιξω ολα τα πακετακια και να δοκιμασω οτι προλαβω:)

Με την άλλη Κυριάκο ...τώρα δεν προλαβαίνεις ...έχει πέσει με τα μούτρα στο υπόγειο δεν είδες πως πετάει τα κουτιά πέρα δώθε..... στοίβα τα κουτιά !!!!!!:flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάαα στο επάνω εργαστήριο είναι μαλλον ....με το πιάνο !!!!

Καλοδούλευτα Μιχάλη! Είναι μάλλον τόση η χαρά του που ποστάρει off topic.lol
Αλλά ξέχασα, δεν τα παράλαβε σήμερα.

Χαχαχαχαχα!!!
Με τα μουτραααααααα μην κοιμηθεις το βραδυ πριονιζε!!!!

Εγω παω Χιο σημερα!!!
Να δω ποτε θα τα πουμε.
Εχουμε και τον παγκο να δεσουμε.

ε, δεν εχω πολλα ακομα να δοκιμασω. Μενει το τορνακι, το ρουτερακι παγκου proxxon κατι εργαλεια μπαταριας ryobi (σκουπακι/κομπρεσσερ) κσι το trimer Μακτεκ.
Κριμα που φευγεις αυριο, καλα να περασεις. Λεω να τον αφησω για την αλλη φορα -τελος Ιουνιου να το φτιαξουμε οπως ειπαμε. Φαινεται super το ξυλαρακι του :))

Σε 2 ωρες φευγω με καρβακι και επιστρεφω Κυριακη μεσημερι με αεροπλανο. Ελπιζω να μην εχουμε θεμα με στασεις των ελεγκτων.
Ισως προλαβω να πιουμε εναν καφε επιτελους!

Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με την πτήση σου γιατί σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ήταν ο Σπίρτζης και ο Αλεβιζόπουλος και η συζήτηση κατέληξε στο ότι θα βρεθούν και θα τα μιλήσουν.

Και σφιγκουνε κανονικα η απλως πατανε????
Εντυπωσιακο στην αρχη αλλα στο τελος ειναι απλα καβιλιες με βολτες.

Βρηκα αυτα τα στοιχεια (250kg clamping force per connector) αλλα καλο ειναι να δουμε και την τιμη του,εκει ειναι τα γελια
http://www.amazon.com/Invis-Mx2-Starter-Kit/dp/B00LEVLE0Y

Φίλε Μιχάλη καλώς ήρθες,καλορίζικα όλα τά εργαλεία καί καλοδούλευτα νά είναι.

Σε 2 ωρες φευγω με καρβακι και επιστρεφω Κυριακη μεσημερι με αεροπλανο. Ελπιζω να μην εχουμε θεμα με στασεις των ελεγκτων.
Ισως προλαβω να πιουμε εναν καφε επιτελους!

Καλο ταξιδι φιλε Kυριακο, αλλα καθως ταξιδευεις τωρα εγω τελειωσα τον παγκο, δεν μπορουσα να περιμενω :))

Μια χαρα ειναι, με τις δυο του μεγγενες, το συρταρακι του, τα bench dogs του, με αρκετα καλη ποιοτητα ξυλου και σταθερος. Δρυς αν θυμαμαι καλα. Για 70 ευρω ειναι super!
Αυριο θα δοκιμασω καποιες εργασιες να δω αν χρειαζεται εξτρα σταθεροποιηση αλλα δεν νομιζω.

18056934570_93b0b67fa1_b.jpg

Καλα του εκανες!!!
Ωραιο κομμάτι.
Ενισχυση θα χρειαστει μονο σε περιπτωση που θα πλανιζεις με χειροπλανη η παστραγκουλο που θα δεχεται δυναμεις. Για τα λοιπα ειναι μια χαρα!
Βλεπω πηρες και 8 μπισκοτακια!!!!
Θελω και εγω μερικα.

Καλα του εκανες!!!
Ωραιο κομμάτι.
Ενισχυση θα χρειαστει μονο σε περιπτωση που θα πλανιζεις με χειροπλανη η παστραγκουλο που θα δεχεται δυναμεις. Για τα λοιπα ειναι μια χαρα!
Βλεπω πηρες και 8 μπισκοτακια!!!!
Θελω και εγω μερικα.

what is παστράγκουλο;

Στην ουσία είναι μια ξύστρα με δυο λαβές και πλανίζεις την επιφάνεια του ξύλου.

Μιχάλη έχω ερωτευτεί το πρασινάκι του τοίχου σου. Χα.. Καλορίζικα όλα τα εργαλεία σου και καλές κατασκευές.

Καλο ταξιδι φιλε Kυριακο, αλλα καθως ταξιδευεις τωρα εγω τελειωσα τον παγκο, δεν μπορουσα να περιμενω :))

Μια χαρα ειναι, με τις δυο του μεγγενες, το συρταρακι του, τα bench dogs του, με αρκετα καλη ποιοτητα ξυλου και σταθερος. Δρυς αν θυμαμαι καλα. Για 70 ευρω ειναι super!
Αυριο θα δοκιμασω καποιες εργασιες να δω αν χρειαζεται εξτρα σταθεροποιηση αλλα δεν νομιζω.

18056934570_93b0b67fa1_b.jpg

Ωραίος!!!! Αλλά να μην περιμένεις τον κακομοίρη τον Κυριάκο...Τώρα φάτε μάτια ψάρια Κυριάκο:BDGBGDB55: