Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Α μη το λες... :ADFADF1: εξαρταται τι λολαδα εχει ο καθενας!!!

Ετσι ειναι, δεν εχεις αδικο!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι πρεπει να επιταχυνουμε το μπουφανακι μπαταριας της bosch που ζαχαρωνουμε με τον Κυριακο :))

Έχω ένα κρουστικό δράπανο bosch psb 550 ra, υπάρχει κάποια βάση για να γίνει κολωνάτο;

Πηγα στο στοκαδικο σημερα στο περιστερι.. εχει αρκετα και ενδιαφεροντα πράματα.. και βασικα θα επαιρνα ενα τριβειο και ενα τροχο 230αρι.. αλλα ο τυπακος μολις του ειπα να βαλει καλωδιο στο τριβειο που δεν ειχε, μου απαντησε με στυλακι και καλα: 'εδω σου κανουμε τη χαρη τοσο φθηνα , θες και καλωδιο?? ' και λεω , δε μ@μιεσαι εσυ & ο γρυλοςσου? και την εκανα right through..

Πηγα στο στοκαδικο σημερα στο περιστερι.. εχει αρκετα και ενδιαφεροντα πράματα.. και βασικα θα επαιρνα ενα τριβειο και ενα τροχο 230αρι.. αλλα ο τυπακος μολις του ειπα να βαλει καλωδιο στο τριβειο που δεν ειχε, μου απαντησε με στυλακι και καλα: 'εδω σου κανουμε τη χαρη τοσο φθηνα , θες και καλωδιο?? ' και λεω , δε μ@μιεσαι εσυ & ο γρυλοςσου? και την εκανα right through..
Ωραίος ο Δημήτρης.... ;-)

Κοφτης πλακιδιων...
Ειχα ενα τις πλακας και εκοβε, κουτσα στραβα. Εν τελη ομως εσπασε και εμεινα με το...λεβιε στο χερι.
Εχω δει καποιους της sigma, ιταλικους. Απο τη τιμη καιντα χαρακτηριστικα των μεγαλων, τους βλεπω επαγγελματικους.
Εχετε καποιο σχολιο, καποια προταση? ποια διασταση συνηθως εχουν τυπικα τα πλακακια, 40αρης φτανει?

Και πολυ σωστα επραξες

Κοφτης πλακιδιων...
Ειχα ενα τις πλακας και εκοβε, κουτσα στραβα. Εν τελη ομως εσπασε και εμεινα με το...λεβιε στο χερι.
Εχω δει καποιους της sigma, ιταλικους. Απο τη τιμη καιντα χαρακτηριστικα των μεγαλων, τους βλεπω επαγγελματικους.
Εχετε καποιο σχολιο, καποια προταση? ποια διασταση συνηθως εχουν τυπικα τα πλακακια, 40αρης φτανει?

Οι Sigma ειναι κορυφαιοι φιλε... Κοιτα να μπορεις να κοψεις μεχρι και 40εκ πλακακι.. Τα περισσοτερα ειναι 30-33εκ αλλα θα βρεις κ πολλα 40αρια + οτι θα κοβεις ανετα τα φαλτσα..

Οι sigma οντως ειναι απο τους πολυ καλους. Απο εκςι και πανω πας σε ακριβα κομματια και δεν αξιζει για ερασιτεχνικη χρηση

Ο αδερφος μπυ ειναι επαγγελματιας στα πλακακια και τους λυωνει χροοοονια τωρα...τοπ εργαλεια..

Γυρω στα 70 ευρο βγαινει ενας για μαχ37εκ. Ο πιο μεγαλος παει στη δευτερη κατοσταρα, οποτε μου ειναι ακριβος. Αλλωστε ερασιτεχνικη χρηση τομπροοριζω και τωρα το θελω για να κοψω σοβατεπι απο πλακακια. Αντε να στρωσω στο μελλον κανα δωματιο δικο μου.

Γυρω στα 70 ευρο βγαινει ενας για μαχ37εκ. Ο πιο μεγαλος παει στη δευτερη κατοσταρα, οποτε μου ειναι ακριβος. Αλλωστε ερασιτεχνικη χρηση τομπροοριζω και τωρα το θελω για να κοψω σοβατεπι απο πλακακια. Αντε να στρωσω στο μελλον κανα δωματιο δικο μου.

Νεκταριε, εαν εχεις τροχο ρυθμιζόμενο σε στροφες, μια βαση της προκοπης, σοβατεπι (μεχρι 12 εκ) κοβεις ευκολα, με το καταλληλο δισκο, εγω το εχω κανει σε μαρμαρο (αργααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα)

εναλλακτικα, στο μαρμαραδικο με ενα τσιπουρο και χαμογελο και στα κοβει πι και φι....

Παιδιά το προηγούμενο καλοκαίρι που χρειάστηκε να κόψω κάτι μάρμαρα (ουσιαστικά να πάρω τα φάλτσα μιας και τα μάρμαρα τα είχε κόψει ο μαρμαρας) για το μπάνιο, την δουλειά την έκανα, με τον αντίστοιχο δίσκο, με τον τροχό της dremel και λίγο νερό κατά την κοπή (ο dremel δεν έχει ρυθμιζομενες στροφές). Τις ατέλειες της κοπής (Στις ακμές) τις πήρα με το dremel 4000 και το αντίστοιχο bit. .....