αμα δε ειναι για μας, τοτε για ποιον ειναι?..χεχε, δουλεια κανει, για μας δεν ειναι)
αμα δε ειναι για μας, τοτε για ποιον ειναι?..
ε, δεν ειναι και το πιο χρησιμο DIY εργαλειο)
Α μη το λες... :ADFADF1: εξαρταται τι λολαδα εχει ο καθενας!!!
Ωραίος ο Δημήτρης.... ;-)Πηγα στο στοκαδικο σημερα στο περιστερι.. εχει αρκετα και ενδιαφεροντα πράματα.. και βασικα θα επαιρνα ενα τριβειο και ενα τροχο 230αρι.. αλλα ο τυπακος μολις του ειπα να βαλει καλωδιο στο τριβειο που δεν ειχε, μου απαντησε με στυλακι και καλα: 'εδω σου κανουμε τη χαρη τοσο φθηνα , θες και καλωδιο?? ' και λεω , δε μ@μιεσαι εσυ & ο γρυλοςσου? και την εκανα right through..
Πηγα στο στοκαδικο σημερα στο περιστερι.. εχει αρκετα και ενδιαφεροντα πράματα.. και βασικα θα επαιρνα ενα τριβειο και ενα τροχο 230αρι.. αλλα ο τυπακος μολις του ειπα να βαλει καλωδιο στο τριβειο που δεν ειχε, μου απαντησε με στυλακι και καλα: 'εδω σου κανουμε τη χαρη τοσο φθηνα , θες και καλωδιο?? ' και λεω , δε μ@μιεσαι εσυ & ο γρυλοςσου? και την εκανα right through..
Κοφτης πλακιδιων...
Ειχα ενα τις πλακας και εκοβε, κουτσα στραβα. Εν τελη ομως εσπασε και εμεινα με το...λεβιε στο χερι.
Εχω δει καποιους της sigma, ιταλικους. Απο τη τιμη καιντα χαρακτηριστικα των μεγαλων, τους βλεπω επαγγελματικους.
Εχετε καποιο σχολιο, καποια προταση? ποια διασταση συνηθως εχουν τυπικα τα πλακακια, 40αρης φτανει?
Γυρω στα 70 ευρο βγαινει ενας για μαχ37εκ. Ο πιο μεγαλος παει στη δευτερη κατοσταρα, οποτε μου ειναι ακριβος. Αλλωστε ερασιτεχνικη χρηση τομπροοριζω και τωρα το θελω για να κοψω σοβατεπι απο πλακακια. Αντε να στρωσω στο μελλον κανα δωματιο δικο μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.