Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Επειδή το κατάστημα τελικά δεν έχει την κόλλα, και ήθελαν να μου δώσουν κάτι "άλλο", και επειδή μου φάνηκε και αναξιόπιστο (από την Τετάρτη που έκανα την παραγγελία μου το είπαν *σήμερα* που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί δεν έχω παραλάβει), υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
Θα προτιμούσα κάτι που έχει το πράκτικερ, που είμαι δίπλα.
Τι υλικό έχει μέσα;
Δεν εχω ιδεα..Παντως πωλειται και σε συνοικιακα μαγαζια απο οσο ξερω.

Εγώ ρε παιδιά απο σακίδια pentagon εχω πικρή πείρα.Ένα χρυσοπληρωμένο και μάλιστα διασωστικό,το πέταξα σε δύο μήνες..Με πολύ ελαφριά χρήση.Ίσως να έκατσε ελλατωματικό..

Pentagon? α πα πα πα... αχρηστα σχεδον ολα...μου φερνουν τετοια για φτιαξιμο συνεχεια στο μαγαζι... Αλαργα...

Το έχω και το χρησιμοποιώ καθημερινά με την μηχανή! Μιλάμε έχω πάθει πλάκα με το τι χωράει!!!!
Επίσης επειδή το νέο που έβγαλε δεν είναι τόσο βολικό πήρα ακόμη ένα να το έχω καβατζα αν αυτό πάθει κατι!!!!!
Αλέξανδρε να το πάρεις και θα με θυμηθείς!!!

Επίσης να πω πως άντεξε και στην τριβή μιας πτώσης που είχα με την μηχανή.
Επίσης έχει στην βάση του κάλυμμα που βγαίνει και το καλύπτει με κλιπς και το κάνει αδιάβροχο και επειδή είναι σε έντονο πορτοκαλί χρώμα το κάνει ιδανικό για μότο!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Pentagon? α πα πα πα... αχρηστα σχεδον ολα...μου φερνουν τετοια για φτιαξιμο συνεχεια στο μαγαζι... Αλαργα...

Το δικό μου τι να πω, έχει βγει σκυλί! Έχω φάει και μπόρες με το σακίδιο στη πλάτη και δε κατάλαβε τίποτα. Βέβαια πήρε λίγο νερό μιας και δεν είναι αδιάβροχο, αλλά ελάχιστο σε σχέση με αυτό που έφαγα!

Φιλε εχω για καθημερινη χρηση εδω και κανα χρονο ενα σακιδιο της ellehammer περιπου αυτο http://www.ellehammerbags.com/product/backpack-commuter/ (προσφορα με καυσημα ΕΚΟ κανα 12αρι ευρω ή κατι τετοιο) και ειμαι καταευχαριστημενος...
Κανω περι τα 20.000+χλμ καθε χρονο (μεικτα δουλεια και μετακινησεις αλλες) με καθε καιρο με την μηχανη (δεν εχω αυτοκινητο) και ΔΕΝ εχει παθει τιποτα...οταν βγαινουν τα αδιαβροχα (λογω βροχης) μπαινει στην μπαγκαζιερα 46λιτρα (δεν ειναι αδιαβροχο) οπου χωραει πανευκολα...
Κουβαλαω παντα μαζι μου ενα λαπτοπ 13αρι της δουλειας και χαρτια δουλειας φορτιστες κινητου λαπτοπ ποντικο σκληρο δισκο γαντια μηχανης κτλ κτλ κτλ συν το μεσημεριανο μου (ταπερακι αρε το γυναικακι μου με εχει στα πουπουλα)...
Εχει πολυ μεγαλους χωρους εσωτερικους...πολυ μεγαλυτερους απο οτι φαινεται εξωτερικα...
τα συνιστω σαν μαρκα...
Να πω οτι προηγουμενα επονυμα και μη...12μηνο στην καλυτερη με την ιδια χρηση...
Τι λεει ρε, 70
http://www.kotsovolos.gr/site/compu...7496-hama-ellehammer-deluxe-backpack-15.4-red

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το δικό μου τι να πω, έχει βγει σκυλί! Έχω φάει και μπόρες με το σακίδιο στη πλάτη και δε κατάλαβε τίποτα. Βέβαια πήρε λίγο νερό μιας και δεν είναι αδιάβροχο, αλλά ελάχιστο σε σχέση με αυτό που έφαγα!

Η Pentagon ειναι εταιρια που βαφτιζει προιοντα.. Το τσαντακι που κουβαλαω καθε μερα μαζι μου ειναι pentagon, αλλα το διαλεξα προσεχτικα (λογω της δουλειας μου το ψιλοκατεχω) και δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την πλειοψηφια των προιοντων της.. το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τα φερμουαρ που βαζουν. οι οδηγοι τους ειναι για κλαματα. σε αλλα σακιδια εχουν βαλει πολυ πολυ λεπτο πανι και ξηλωνεται τσακ πατ... προφανως λοιπον επεσες σε περιπτωση καλη, οπως το τσαντακι μου.. πολυ πιθανων αν ξανα παρεις το ιδιο σακιδιο..απλα να μην ειναι το ιδιο! :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Κολητος μου εχει εδω και 2 χρονια αυτο... ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη τσαντα! συμπαγης, γερη, ανετη...ειναι η επομενη αγορα μου, μιας και θελω να κουβαλαω και φωτογραικη μαζι μου... ebay kana 45ari....

..
$_57.JPG

Ebay παλια. Να βρουμε τιποτα απο Ελλαδα σε δυσιολογικη τιμη, κανα 20 ρικο λεω γω για να υπαρχει. Τσαντα του ειδους δεν χρειαζομαι σε καθημερινη βαση, αλλα τωρα συνειδιτοποιησα οτι αν χρειαστει να παω καπου και να μεταφερω κατι, εστω προσωπικα ειδη το αμεσος πρωτο που εχω ειναι ή το πλαστικο αδειο βαλιτσακι που εχω στομραφι ή η βαλιτσα ταξιδιου!

Γιαυτο λεω να δοκιμασετε την Husqvarna με μολις 25 ευρω!!!!!
Χωραει τα παντα, εχει ιμαντες εξω και εχω μεταφέρει πενηνταμετρα καρουλια λαστιχο δεμένο εκει, αδιαβροχο κλπ κλπ.
Αξιζει.

Οχι, 12 χιλιομετρα απο τη πλησιεστερη acs, αλλα με θεωρει δυσπροσιτη και πρεπει να πληρωσω 10 για να μου το φερουν. Αλλιως απο καταστημα στα 30χλμ.

Edit: μολις ειδα οτι ενημερωθηκε το site. Περιλαμβανεται πλεον το κοντινο καταστημα σε μενα για παραλαβη. Μια βδομαδα δεν εχει που το ειχα δει και δεν υπηρχε. Ειναι καινουργιο καταστημα.:ernaehrung004:

Ωχ αμαν... Μιλα με το κεντρο βιδας μηπως κ στο στειλουν ελτα...
Εγω παντως..... Μολις την παραγκειλα! Το πρωτο μου husqvarno-πραμα.... Χαχαχα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Η Pentagon ειναι εταιρια που βαφτιζει προιοντα.. Το τσαντακι που κουβαλαω καθε μερα μαζι μου ειναι pentagon, αλλα το διαλεξα προσεχτικα (λογω της δουλειας μου το ψιλοκατεχω) και δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την πλειοψηφια των προιοντων της.. το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τα φερμουαρ που βαζουν. οι οδηγοι τους ειναι για κλαματα. σε αλλα σακιδια εχουν βαλει πολυ πολυ λεπτο πανι και ξηλωνεται τσακ πατ... προφανως λοιπον επεσες σε περιπτωση καλη, οπως το τσαντακι μου.. πολυ πιθανων αν ξανα παρεις το ιδιο σακιδιο..απλα να μην ειναι το ιδιο! :ernaehrung004:

Τώρα που το λες μου έχει χαλάσει το διπλό φερμουάρ της κάτω μπροστινής τσέπης, αλλά μόνο προς τη μια φορά, προς την άλλη δουλεύει. Έχεις να προτείνεις κανένα στην ίδια χωρητικότητα (χωράει full face κράνος άνετα) με σίγουρη ποιότητα;

Φιλε δε ξερω να σου προτεινω δυστηχως... Ξερω μονο ποια ειναι καλα η κακης ποιοτητας απο οτι ερχεται για επισκευη στο μαγαζι μου... Λιγα εχω δει πραγματικα ωραια και γερα... Ενα που ειδα προσφατως ηταν νομιζω terra αλλα πρεπει να ταν πανακριβο..

Υποψιν επισκευαζεται πανευκολα το προβλημα σου.. Παμφθηνη επισκευη.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Φιλε δε ξερω να σου προτεινω δυστηχως... Ξερω μονο ποια ειναι καλα η κακης ποιοτητας απο οτι ερχεται για επισκευη στο μαγαζι μου... Λιγα εχω δει πραγματικα ωραια και γερα... Ενα που ειδα προσφατως ηταν νομιζω terra αλλα πρεπει να ταν πανακριβο..

Υποψιν επισκευαζεται πανευκολα το προβλημα σου.. Παμφθηνη επισκευη.

:ernaehrung004: