Μιχάλη δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα.
Δεν θυμάμαι τώρα , είναι στην αποθήκη και με το κρύο που κάνει δεν είναι να βγαίνω έξω τώρα, αλλά ΔΕΝ είναι με ρυθμιζόμενες στροφές (δυστυχώς τα οικονομικά που λέγαμε) και τον έχουν σε προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προχτές είχε πολλούς 115 και μερικούς 125ρηδες.Σωτηρη ποιον τροχο πηρες;Ψαχνομαι και εγω για εναν.
Δεν θυμάμαι τώρα , είναι στην αποθήκη και με το κρύο που κάνει δεν είναι να βγαίνω έξω τώρα, αλλά ΔΕΝ είναι με ρυθμιζόμενες στροφές (δυστυχώς τα οικονομικά που λέγαμε) και τον έχουν σε προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προχτές είχε πολλούς 115 και μερικούς 125ρηδες.
Αντιθέτως εγώ νομίζω ότι είναι ατυχής σύγκριση (Δραπανοκατσάβιδου με αυτοκίνητο)
Και εγώ Γερμανικό και ακριβό αυτοκίνητο έχω ...αλλά με αυτό ταξιδεύω δεν κάνω τρύπες σε καδρονάκια ελάτης και σε παλέτες
Μην το παιδέψουμε .... ότι Parkside έχετε και δεν τα θέλετε.... εδώ είμαι εγώ.
Σωτήρη σωστή και σεβαστή η απόφαση σου
Οικονομικό πρόβλημα δεν έχω να αγοράσω οποιοδήποτε εργαλείο ακόμα και πριονοκορδέλα 2 μέτρων ξυλουργού .... και χώρο να την βάλω έχω ... το θέμα είναι την χρειάζομαι πράγματι ???
Νίκο, dwe 4051-qs 125αρης (πήγα και ήρθα)
Νά' σαι καλά, ευχαριστώ πολύ! Τα αγόρασα με πολύ κόπο.....Σωτήρη καλοδουλευτα τα εργαλεία σου φίλε!!!
Οι ερασιτεχνικών σειρών με ρυθμιζόμενες στροφές δεν έχουν καλή ψύξη όταν δουλεύουν σε χαμηλές στροφές συνήθως, οπότε αν ζορισθούν είναι πιο εύκολο να πάθουν ζημιά. Επίσης με κάποιους σχετικά φτηνούς επαγγελματικούς bosch είχαν γράψει κάποια μέλη στο φόρουμ ότι είχαν προβλήματα, νομίζω κάποιοι με μοτέρ και κάποιοι με τα εξαρτήματα της κεφαλής του τροχού.Παντως με ενα μαστορα φιλο πουμιλησα μου ειπε "μακρυα απο τροχο με ρυθμιζομενες στροφες,καιγονται".Ισχυει;Ειχα διαβασει κατι παρομοιο για κατι μπλεδακια bosch.
Εννοειται να μη βγεις,προς Θεου.Οκ,θα μπω να κοιταξω.Παντως με ενα μαστορα φιλο πουμιλησα μου ειπε "μακρυα απο τροχο με ρυθμιζομενες στροφες,καιγονται".Ισχυει;Ειχα διαβασει κατι παρομοιο για κατι μπλεδακια bosch.
Λίγο μακριά πέφτεις, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Έχω βάλει αγγελία στο car.gr το 18βολτο πνευματικό του lidl στα 50 . Χρησιμοποιημένο 2 φορές όλες κι όλες, με την απόδειξή του και την πλήρη αρχική συσκευασία του. Αγορά κάπου το Πάσχα του τρέχοντος έτους.
Εξαιρετικα χρησιμο εργαλειο!!!
Ιωαννη εχεις υποψην σου τιμη?
Μιλαμε εχει πεσει πολυυυυ διαβασμα...
http://www.woodworkuk.co.uk/forum/viewtopic.php?t=11641
Μαλλον μεσα στις ημερες θα παραγγειλω και εγω το Bosch Professional GCM 8 SJL
Νικολα για μιλα!!!
Τι γνωμη εχεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.