Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μιχάλη δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα.

Αντιθέτως εγώ νομίζω ότι είναι ατυχής σύγκριση (Δραπανοκατσάβιδου με αυτοκίνητο)
Και εγώ Γερμανικό και ακριβό αυτοκίνητο έχω ...αλλά με αυτό ταξιδεύω δεν κάνω τρύπες σε καδρονάκια ελάτης και σε παλέτες :flipout:
Μην το παιδέψουμε .... ότι Parkside έχετε και δεν τα θέλετε.... εδώ είμαι εγώ.

Σωτήρη σωστή και σεβαστή η απόφαση σου
Οικονομικό πρόβλημα δεν έχω να αγοράσω οποιοδήποτε εργαλείο ακόμα και πριονοκορδέλα 2 μέτρων ξυλουργού .... και χώρο να την βάλω έχω ... το θέμα είναι την χρειάζομαι πράγματι ???

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σωτηρη ποιον τροχο πηρες;Ψαχνομαι και εγω για εναν.
Δεν θυμάμαι τώρα , είναι στην αποθήκη και με το κρύο που κάνει δεν είναι να βγαίνω έξω τώρα, αλλά ΔΕΝ είναι με ρυθμιζόμενες στροφές (δυστυχώς τα οικονομικά που λέγαμε) και τον έχουν σε προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προχτές είχε πολλούς 115 και μερικούς 125ρηδες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν θυμάμαι τώρα , είναι στην αποθήκη και με το κρύο που κάνει δεν είναι να βγαίνω έξω τώρα, αλλά ΔΕΝ είναι με ρυθμιζόμενες στροφές (δυστυχώς τα οικονομικά που λέγαμε) και τον έχουν σε προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προχτές είχε πολλούς 115 και μερικούς 125ρηδες.

Εννοειται να μη βγεις,προς Θεου.Οκ,θα μπω να κοιταξω.Παντως με ενα μαστορα φιλο πουμιλησα μου ειπε "μακρυα απο τροχο με ρυθμιζομενες στροφες,καιγονται".Ισχυει;Ειχα διαβασει κατι παρομοιο για κατι μπλεδακια bosch.

Αντιθέτως εγώ νομίζω ότι είναι ατυχής σύγκριση (Δραπανοκατσάβιδου με αυτοκίνητο)
Και εγώ Γερμανικό και ακριβό αυτοκίνητο έχω ...αλλά με αυτό ταξιδεύω δεν κάνω τρύπες σε καδρονάκια ελάτης και σε παλέτες :flipout:
Μην το παιδέψουμε .... ότι Parkside έχετε και δεν τα θέλετε.... εδώ είμαι εγώ.

Σωτήρη σωστή και σεβαστή η απόφαση σου
Οικονομικό πρόβλημα δεν έχω να αγοράσω οποιοδήποτε εργαλείο ακόμα και πριονοκορδέλα 2 μέτρων ξυλουργού .... και χώρο να την βάλω έχω ... το θέμα είναι την χρειάζομαι πράγματι ???

Λίγο μακριά πέφτεις, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Έχω βάλει αγγελία στο car.gr το 18βολτο πνευματικό του lidl στα 50 . Χρησιμοποιημένο 2 φορές όλες κι όλες, με την απόδειξή του και την πλήρη αρχική συσκευασία του. Αγορά κάπου το Πάσχα του τρέχοντος έτους.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σωτήρη καλοδουλευτα τα εργαλεία σου φίλε!!!
Νά' σαι καλά, ευχαριστώ πολύ! Τα αγόρασα με πολύ κόπο.....

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παντως με ενα μαστορα φιλο πουμιλησα μου ειπε "μακρυα απο τροχο με ρυθμιζομενες στροφες,καιγονται".Ισχυει;Ειχα διαβασει κατι παρομοιο για κατι μπλεδακια bosch.
Οι ερασιτεχνικών σειρών με ρυθμιζόμενες στροφές δεν έχουν καλή ψύξη όταν δουλεύουν σε χαμηλές στροφές συνήθως, οπότε αν ζορισθούν είναι πιο εύκολο να πάθουν ζημιά. Επίσης με κάποιους σχετικά φτηνούς επαγγελματικούς bosch είχαν γράψει κάποια μέλη στο φόρουμ ότι είχαν προβλήματα, νομίζω κάποιοι με μοτέρ και κάποιοι με τα εξαρτήματα της κεφαλής του τροχού.
Προσωπικά έχω έναν metabo ρυθμιζόμενο και είμαι υπερευχαριστημένος, δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Εννοειται να μη βγεις,προς Θεου.Οκ,θα μπω να κοιταξω.Παντως με ενα μαστορα φιλο πουμιλησα μου ειπε "μακρυα απο τροχο με ρυθμιζομενες στροφες,καιγονται".Ισχυει;Ειχα διαβασει κατι παρομοιο για κατι μπλεδακια bosch.

Δεν γνωρίζω εάν είναι ευπαθείς οι ρυθμιζόμενοι, απλά εγώ θα τον προτιμούσα για να τον χρησιμοποιώ (με την κατάλληλη βάση) και σαν τριβείο με χαμηλότερες στροφές, τώρα χρησιμοποιώ ένα δράπανο από την λαική με 20 που έχει ρυθμιστή στροφών.

Θυμάμαι είχε γραφεί στό forum ότι κάποιοι γωνιακοί τροχοί τής μπλέ Bosch πού είχαν βγάλει πρόβλημα ήταν τής σειράς GWS 7

Λίγο μακριά πέφτεις, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Έχω βάλει αγγελία στο car.gr το 18βολτο πνευματικό του lidl στα 50 . Χρησιμοποιημένο 2 φορές όλες κι όλες, με την απόδειξή του και την πλήρη αρχική συσκευασία του. Αγορά κάπου το Πάσχα του τρέχοντος έτους.

Έχω το ρεύματος πνευματικό Parkside.... νομίζω ότι στα γκρεμίσματα χρειάζεται power.

Ιωάννη πολύ ωραίο αυτό που έβαλες .... σε αυτό αξίζει να δώσεις λεφτά.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εξαιρετικα χρησιμο εργαλειο!!!
Ιωαννη εχεις υποψην σου τιμη?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εξαιρετικα χρησιμο εργαλειο!!!
Ιωαννη εχεις υποψην σου τιμη?

http://www.powertoolworld.co.uk/trend-mt-jig-euro-mortise-and-tenon-jig-euro-metric#gref

To εχει και το amazon. Θα σου βγει μονο 289 με τα μεταφορικα...

http://www.amazon.co.uk/Trend-TREMT...8&qid=1450340296&sr=8-1&keywords=trend+mt+jig

Last edited:
Μιλαμε εχει πεσει πολυυυυ διαβασμα...
http://www.woodworkuk.co.uk/forum/viewtopic.php?t=11641

Μαλλον μεσα στις ημερες θα παραγγειλω και εγω το Bosch Professional GCM 8 SJL

Νικολα για μιλα!!!
Τι γνωμη εχεις?

Αν έχεις λεφτά πάρτο. Δεν σου λέω τίποτα, θα το δεις και μόνος σου... :)
Εχει όλες τις ευκολίες που δεν έχουν άλλα πριόνια συν την δύναμη και την αντοχή της μπλε σειράς...

Δεν ειναι μονο η αντοχη και οι ευκολιες, ειναι και η (ανειπωτη:) χαρα του να εχεις κατι ξεχωριστο, ποιοτικο και που το κανεις πολυ κεφι.