Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

To δικό μου σπίτι. Για ελάτε να σας δω με άλλα τρυπάνια και ας είναι και τέλεια ακονισμένα πέρα από πνευματικό :rofl:

Πέρα από τη πλάκα σε τοίχο χωρίς κρούση τρύπα δε ξεκινάω να ανοίγω. Αρχίζω χωρίς κρούση μέχρι να περάσω το σοβά και μετά κρούση και άγιος ο Θεός. Γι αυτό βγήκε εξάλλου.
Πάντως για αγορά θα προτιμούσα ένα ψευτοπνευματικό από ένα καλό κρουστικό πλέον. Αλλη χάρη το ένα άλλη το άλλο.

Βέβαια αν ο φίλος μας το θέλει για 3-4 φορές το χρόνο, ας καλεί κάποιον σπίτι να του κάνει και ένα καφέ να τους τις ανοίγει. Ετσι να επικροτούμε και τις δημόσιες σχέσεις ρε παιδί μου.

Είσαι η εξαίρεση!

Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν μπορείς με πνευματικό να κάνεις τις εργασίες του κρουστικού και ανάποδα.
Πχ αν θέλεις να ανοίξεις μία τρύπα σε ξύλο, το πνευματικό δεν βολεύει καθόλου λόγω μεγέθους ενώ το κρουστικό είναι ότι πρέπει (εννοείται χωρίς κρούση).
Σε περίπτωση βέβαια που θες να ανοίξεις τρύπα σε πέτρινο τοίχο, εκεί το κρουστικό δεν κάνει δουλειά και θες πνευματικό!

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα την γνώμη σας για ένα παλμικό που θα ήθελα να πάρω και μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά

Κατσαβίδι παλμικό μπαταρίας DEXTER 12V στα 70 ευρώ με ροπή 90Nm

8862428_AE8_A9_DC3_F3752_A44_D3_B39_B2_B6.jpg]

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...savidi-palmiko-mpatarias-dexter-12v-61456374/

Ποια είναι η άποψή σας;

Αν δεν το βιαζεσαι περίμενε το παλμικο 18v με τα 180 Nm στα 60 απο τα λιντλ . Παρα πολυ καλο εργαλείο .

Ωπ. Τωρα που τα χαζευα στην τιμη δεν εχει την μπαταρια το 18V... Παντως στο καταστημα Θεσσαλονικης τα εχει προς επιδειξη. Σε σχεση με το bosch μου φανηκε πιο ελαφρυ και μικροτερο σε ογκο. Ξεφευγει η τιμη ομως αν παρεις και την μπαταρια. Ψηφιζω lidl parkside και εγω.

Και εγώ θα σου έλεγα να πάρεις του lidl αν μπορείς να περιμένεις.
Βέβαια το 10βολτο είναι πιο μανιτζέβελο και κόμπακτ για ψιλοδουλειές αλλά εσύ ξέρεις.
Εγώ θα πήγαινα σε Bosch μπλε με 100 ευρώ κομπλέ και με δυνατότητα για άλλα εργαλεία αργότερα με ίδια μπαταρία.