Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σε ευχαριστω πολυ,το ειδα και το B&D και ομολογω πως δεν ξερω αν υπερτερει καποιο εναντι του αλλου και σε τι.

Το Skil πάντως παίρνει γυαλόχαρτα Bosch (ίδιος όμιλος). Το Skil 6+1 το έχω και εγώ και είμαι υπερ ευχαριστημένος.

"έλα Δημήτρη B&D... σειρά σου."

Μαστόρια, υπάρχει κάποιο εργαλείο που να είναι ειδικό για τη δουλειά που φαίνεται στη φωτογραφία?

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    65 KB · Views: 172
Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το Skil πάντως παίρνει γυαλόχαρτα Bosch (ίδιος όμιλος). Το Skil 6+1 το έχω και εγώ και είμαι υπερ ευχαριστημένος.

Ευχαριστω μαστρο-Παναγιωτη!

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νά πάρω τήν σκυτάλη πού μού παρέδωσε ο Παναγιώτης καί νά αναφέρω ότι μέ τό πολυτριβείο B&D δέν έχω αντιμετωπίση κάποιο πρόβλημα ένα χρόνο πού τό έχω,καί παίρνει στά στρογγυλά όταν γίνεται έκκεντρο τα 125 άρια τής Βosch,στό παλμικό παίρνει τα piranha της B&D με 3,5 ευρώ τά 5 τεμάχια από Leroy-Μerlin η τα Dexter μέ 2,20 τά 5 τεμάχια.
Στά υπόλοιπα μικρά εξαρτηματα γιά γρύλλιες κ.τ.λ πού έχει έχω αγοράσει μέ τό μέτρο velcro διαφορετικής κόκκωσης από τό κέντρο βίδας καί μέ ψαλίδι έχω κάνει μερικά σετ απο 10 τεμάχια νά υπάρχουν άμεσα άν τα χρειαστώ.

Ευχαριστω Δημητρη!Ηδη αγορασα το skil,αν ποσταρες χτες ισως με προλαβαινες!Εντυυπωσεις και κριτικη στο γνωστο νημα οταν το δουλεψω!

Σήμερα τό είδα φίλε Νίκο,πάντος καί τό skil απο ότι έχω ακούσει μιά χαρά εργαλείο είναι,σού εύχομαι καλορίζικο καί καλοδούλευτο

Συνάδελφοι αυτά τα φρεζάκια προφίλ τής woolfcraft τά έχει δοκιμάσει κάποιος νά μού πεί άν αξίζουν,τά βλέπω φτηνά σχετικά τά 5 τεμάχια 22 ευρώ,ενώ τής Bosch τό ένα έχει 20 ευρώ.

Μια καλη λυση για το σταματα ξεκινα των εργαλειων μας.
http://www.vida.gr/ilektrologika/diakoptis-pedal-HRFHD3

Aυτό τό φτιάχνει καί ο καθένας πού έχει κάποιες γνώσεις ηλεκτρολογικών (δηλαδή να ενώσει καλώδιο μέ διακόπτη και να βάλει ένα φίς σούκο αρσενικό στήν είσοδο καί ένα φίς σούκο θηλυκό στήν έξοδο) μέ κόστος 10 ευρώ τό πολύ,ένα πλαστικό ηλεκτρολογικό κουτί μπουάτ χρειάζεται ένας push-button διακόπτης καί δύο φίς αρσενικό-θηλυκό

Συνάδελφοι αυτά τα φρεζάκια προφίλ τής woolfcraft τά έχει δοκιμάσει κάποιος νά μού πεί άν αξίζουν,τά βλέπω φτηνά σχετικά τά 5 τεμάχια 22 ευρώ,ενώ τής Bosch τό ένα έχει 20 ευρώ.

Καλησπέρα Δημήτρη. Δεν εχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα, αλλά εχω ολόιδια της Mannesmann και ειναι πολύ καλα για τα λεφτά τους. Αυτα θεωρώ οτι θα ειναι ακόμα καλύτερα, οπως όσα εργαλεια εχω της Wolfcraft.