Σήμερα όλο το πρωί απολάμβανα το καφεδάκι μου παρακολουθώντας έναν μάστορα πραγματικό καλλιτέχνη. :worshippy:
Ο καλλίτερος σιδεράς που έχω δεί, σε μια εξαιρετικά απαιτητική κατασκευή, λόγω ανοίγματος, κρέμασης και κλίσης εδάφους.
Επι πέντε σχεδόν μήνες είχαν οαρελάσει απο κει ένα σωρό εταιρίες και μαστόρια αλλά κανένας δεν την αναλάμβανε.
Ο σωστός μάστορας βέβαια χρησημοποιεί και τα σωστά εργαλεία.. Γνωστό αυτό... :silly::silly:
Βλέπωντας λοιπόν όλα τα εργαλεία να είναι Makita μου έκανε εντύπωση όταν είδα οτι σαν κρουστικό δράπανο χρησιμοποιούσε το μπλέ Bosch.
- Γιατί το έκανες αυτό, του λέω. Γιατί δεν πήρες Makita, αυτό είναι προδοσία.
- Αυτό είναι καλλίτερο, μου λέει... Κόκκαλο ο καμπούρης...
- Πλάκα κάνεις... Γιατί ειναι καλλιλτερο, τι το καλλιλτερο έχει;
- Έχει πιο σκληρή καστάνια, μου λέει, η καστάνια του Makita "σκάει" πολύ οερισσότερες φορές με αποτέλεσμα να τρυπάει πιο αργά.
- Δηλαδή; Σε κρουστικό δεν προτιμάμε Makita αλλά μπλέ Bosch;
- Εξαρτάτε. Εγώ δεν έχω μόνο το Bosch, έχω και Makita.
- Κάτσε ρε Νικόλα γιατί θα την τρελάνουμε τη μαϊμού. Αφού είναι κακλλίτερο το Bosch τι το θες και το Makita; Κι αν, σαν επαγγελματίας, ήθελες να έχεις δύο γιατί δέν έπαιρνες δύο Bosch αλλά πήρες ένα κι ένα;
- Το Bosch το χρησιμοποιώ εδώ, που ειλναι έδαφος και το ελέγχω καλύτερα. Όταν τρυπάω πχ ταβάνι χρησιμοποιώ το Makita που έχει πιο μαλακή καδτάνια για να μην μου μαγκώσει πουθενά και πάθω καμιά ζημιά στο καρπό.
- Αααα.... Μάλιστα....
Αυτά μου είπε κι αυτά σας μεταφέρω...